Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi gecmis olsun....

760754_FC_Barcelona.jpg

Vallan bende Silva ve Aguero'yu tam Barca'lık görüyordum.Geçen sene Silva'yı alacaklardı.

Bora Kocyigit ‏@borakocyigit 9m

Galatasaray'ın 3-4 Agustos tarihlerinde Porto, Napoli ve Arsenal takımları ile katılacagı Emirates Cup maçları Lig TV'den yayınlanacaktır.

Retweetet von Emre Utkucan

Neymarın barcaya gelme sebebi gol yollarında faydalanmaktan çok; messi nin markajını üstüne çekip messinin hareket alanını boşaltarak, skor performansını artırmak....:yenieek:

Yani neymar, messinin yolunu açmak için alındı başka bir deyişle..:cool:

Her nekadar daha kendisi farkında olmasa da..:trollface:

neymar benim sempati duyduğum bi isim. benim barça'yı sevmemdeki etkenlerden birisi ronaldinho olmuştur zamanında. o tarza yakın bi oyuncu görmüş olacak olmak beni heyecanlandırıyor :) barçanın son zamanlarındaki sıkıcı ve eskisi kadar iyi olmayan futbolunu da düşünürsek neymar > messi :D

Neymar o kadar basit bir topçu değil

Neymar ın kanat oyuncusu olarak işi bu... Ceza alanı içinde toplu hareketlerle stoperleri üzerine çekerek çıkardığı ani paslarla messiye daha rahat pas değerlendirme avantajı sağlamak. Konfederasyon maçlarında yıldızlaşma sebebi, bunu iyi yapması.

Bunu iyi yapmanın basit futbolculuk olduğunu zanneden sizsininz...
:confused::confused::cool:

Tribun Dergi ‏@tribundergi 6m

Emirates Cup: 3 Ağustos Cumartesi 16.00 GS– Porto 18.20 Arsenal – Napoli 4 Ağustos Pazar 16.00 Napoli – Porto 18.20 Arsenal – GS

Retweetet von Emre Utkucan

Emirates Kupasini avrupadan bir cok kanal verir zaten, ligler ne zaman basliyor?

bu emirates kupa maclarin arka arkaya oynanmasi gün olarak biraz sacma buldum. 1 gün ara verilseydi keske...

smart spor hd diye kanal var duydun mu peki.goruntu kaliteside baya iyi

d-smart kullanmadım hiç. cl maçları ve geçen yıl hazırlık maçları için kafede izlemiştim...görüntü kalitesi derken kamera açılarını kastettim. yakından göstermiyordu pek vs

Oha bu taktik benim playstation'da ki bayern münih taktiğim. :lol: Ama barcaya uygun değil onu söyleyeyim duman ederler, hele o cılız ve yavaş orta saha ile wuuuw.

silva ve pique + song veya busquets kürek saglayacak haleri yok ya. set kuruyor barca zaten genelikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt