Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Okay Karacan bugün bizim Chedjou'yu amma övdü he.Ulan dedim acaba ben CL de yanlış adamı mı izledim.

SON DAKİKA: Internacional'in genç forveti Leandro Damiao 22M € bedelle Napoli'ye transfer oldu.

En beğendiğim forvetlerden biriydi.

o diilde carlton cole u almıslar,cole-lua lua-shelton fena 3 lü

shalton gıttı hocam gonderdıler onu.KArabukluyum ben de arada bı bakıyorum.Cole daha ımzalamadı sanırım sadece tesıslerı fılan gezmıs.Fenevden recep nıyazı bizden furkanı besıktas dan emre ozkanı almıslar.Ama lua lua cole yakar gıbı me gelıyo

bu napoli şampiyonlar liginde de mi? dinamo kiev ve napoli çok iyi takım oldular:rolleyes:

ünal aysala göre 2 sene sonra borçlar sıfırlanacak..ama dahası var. riva inanılmaz bi değer ve 2 sene sonra riva elden çıkarıldığında GS 'yın isteyip alamayacağı oyuncu yok dünyada.o yüzden şu 5 sene içerisinde bi dünya markası olucaz:yenieek: bakarsınız ronaldo ,messi gelir 3-4 sene sonra:cool: ya da istediğimiz herhangi bi genç yıldızı alabiliriz:yenieek:

şampiyonlar ligi kupası uzak olmayacak artık:yenieek:

ki rivadan gelen parayla yeni yatırımlar da söz konusu olacak...

ne rivaymış be arkadaş faruk sürenden beri konuşup duruyolarda bi biz görmedik ne işe yaradığını

juventusu düsürmüsler zamaninda..gecenlerde yunan takimi 4cü lige kadar yolatirmislar... sence feneri düsürülermi düsürmezler mi ?! normalde hic kurtuluslari yok veya olmamalidir. bunlarin taraftarida indirinde yayinci kurulusdan okadar para alabilecekmisiniz diye cikiyorlar. herseyi para mara bunlarin...

hic merak etmesinler biz bu ligi tek basinida tasariz hemde daha temiz cekilde. onlardan gelecek parayi ben tahhhhh....

kardeş yanlışın var juventusu kendi federasyonu küme düşürdü

ayrıca yunan takımlarını uefa nın kendisi düşürmedi yunan federasyonuna baskı yaptı ve onlara düşürttü

hatta yuna takımı volou takımının başkanına da ceza verdirdi o başkan aynı aziz gibi kuluple bağlantısını kesmedi uefa tekrar yunan federasyonuna baskı yaparak

o başkan kuluple bağlantısını kesmezse bütün takımlara ceza vereceğini söyledi

shalton gıttı hocam gonderdıler onu.KArabukluyum ben de arada bı bakıyorum.Cole daha ımzalamadı sanırım sadece tesıslerı fılan gezmıs.Fenevden recep nıyazı bizden furkanı besıktas dan emre ozkanı almıslar.Ama lua lua cole yakar gıbı me gelıyo

lua lua tek basına alıyodu macları zaten,cole ile tozu dumana katarlar,üstelik cole daha 29 yasındaymıs,bjk alsa sasırmazdım yeani

Galatasaray'da TFF'nin verdiği karar sonrasında yapılan toplantılar sonunda izlenecek stratejiler belirlendi.

TFF'nin yabancı kararı sonrasında dün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından açıkça Federasyon'un istifa etmesini isteyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, söylemlerini eyleme dönüştürüyor.

Dün yapılan Divan Kurulu sonrasında yöneticileri ile bir araya gelen Aysal, TFF'ye karşı izlenecek stratejiyi masaya yatırdı. Öncelikle Kulüpler Birliği'nin desteğini alacak olan Ünal Aysal, daha sonra TFF'nin Olağanüstü Genel Kurul'a gitmesi için gerekli imzaları kulüplerden talep edecek.

İkinci lig ve alt liglerinde desteğini almayı planlayan ve temaslarını sürdüren Galatasaray, ayrıca hakemler ve gözlemciler ile daimi delegelerden de destek istenecek.

Aysal'ın bu konuda önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt