Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulusoy gelir kural degisir ozaman ölmez yasiyosak burda konusuruz.dogru olan neymis,o nasil bir dogruymus

1,5 sene önce alinmiş bi karar.. Zamaninda itiraz edilmedi şuanda Ulusoy'un gelmesini bekliyoruz.. Yönetim büyük hata yapti bu konuda.. Herneyse Ulusoy 31 ağustos'tan önce gelirse konuşuruz

Yahu suanda Ulusoy gelse bile bu sene 6+0+4 kalacaktir.. Kimse değiştiremez o kurali artik bu sene için

degistirmez bunu ama AB olayi devreye soka bilir dogal hak diye :D

6+0+4 de kalir aynen. o zaman göreyim ben feneri. nereye itiraz edecekler göreyim :asd:

yelekleri ben gordum ozelligi neymis?

GPS Statsport sistemi ile Terim, kaytaran oyuncuları tek tek tespit edebilecek. Galatasaraylı oyuncuların yelekler sayesinde bütün bilgiler anında bilgisayara kaydediliyor. Bu sayede bütün oyuncuların eksiklikleri, kaç kilometre koştuğu, kaç kez sprint attığı ve nabızları dahi Fatih Terim'in bilgisayarına anında düşecek. Bu sayedeoyuncular hakkında detaylı bilgiye sahip olacak teknik ekip, oyuncularabireysel program hazırlayabilecek.

545x.jpg

545x.jpg

çocuk bank asyada bile oynayamazken,2 snede kimlere karşı oynadı..destek olun lan semihe:yenieek:

yav 1 haftadir i.cavcav tv lerde tüpcünün bir tek anasina kufur etmedigi kaldi,imza topluyoruz gidecek dedi adam,bizim baskan rte den korkuyoda cavcavmi korkmuyo.dinlemesini biliyoruz saf falanda degiliz

bos kükremeler gibi geldi bana o cafcafin. rte ye hem küfür etmedi. tüpcüye küfür etmeyen mi kaldi memlekete. ona küfür etmek rte ye mi küfür etmek olunuyormus ...

Baskan bugün aynen cunu dedi ya...

" imza toplariz toplamasida, imza ile indirirsek baska yerlere cekilir...tüpcü beyfendi istifa etsin. bize borclu bu konuda."

secimle geldim secimle giderim istifayi hayata düsünmüyorum diyen adama sen halen nyie bu tür aciklama yaparsin yada yapar baskanimiz?! gerizekalimi yani ?! satir aralarini okumasini bilmiyorsaniz suc bende mi simdi yahu...

sence bu ne demek

Bakın antimelocuyum sırf şunları gördüğüm zaman kalmasını istiyorum. Git çalış fitness çalış, bisiklet çalış ama çalış durma. 1 hafta bırakınca 1 ayda toparlanıyor vücut.

melo sadece o videoduku sprinti yapip keyfine bakmaya devam etmediyse... :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt