Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo yatmaz rahat olun en iyi performansınıda bu sene gösterecek dünya kupası var mecbur yani..

Allahada şükürler olsun bitti Wellington haberleri. Tek kafamı karıştıran Şeref Aydın meselesiydi oda dün patladı :)

Geldi mi ki Melo?

sa renktaşlarım dün sabahtan bu yana haberleri hiç takip edemedim bi gelişme var mı?

Ceza sahası dışından şutlarda takımın en isabetli şut atan oyuncusu Hamit Altıntop. Gerçi doğru çalım atmıyor diye Hamit'e her fırsatta bok atıyorduk dimi unutmuşum. =)

O bok atanlar arasinda ben yokum ama. Koskoca sezon bir laf etmedim Hamit'e. Ayrica frikik diyoruz. Frikik kullanmasini bilmiyor iste bunun tartismasi bile olamaz. Sert sutlari var diye frikik'te etkili olacak diye birsey yok.

Melonun 30 mayıstaki satın alma opsiyonuyla sımdıkı bonservis ucretindeki fark ne kadar ve 30 mayıstan bu tarafa ne degisti Melomu???

O bok atanlar arasinda ben yokum ama. Koskoca sezon bir laf etmedim Hamit'e. Ayrica frikik diyoruz. Frikik kullanmasini bilmiyor iste bunun tartismasi bile olamaz. Sert sutlari var diye frikik'te etkili olacak diye birsey yok.

Katiliyorum.. Hamit milli takimda ayni macta kaleci hatasindan, frikikten 2 gol attigindan itibaren frikikci oldu basimiza, abanarak frikik kullanani sevmiyorum Roberto Carlos baskaydi ama o bile bu kadar geçmezdi topun basina..

Allah'tan Selcuk varki topu isteyemiyor.. Drogba'da istemesin bizahmet.. Selcuk/Sneijder kullansin

Selamın Aleykum. Irak U-20 kalecisi hakkında söylenenleri duyan var mı ? Adam 30 Yaşındaymış :D

Tolga Zengin'in menajeri Kanat Ayas, Tolga Zengin'in transfer sürecinde yaşanan son durum hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.Ayas, yaptığı açıklamada;

Tolga Zengin transferinin tekrardan başlayabileceğini dile getiren Kanat Ayas; "Şu an için Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi durdu. Ancak her an tekrar başlayabilir. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığım görüşmede; "Beşiktaş haricinde hangi takıma giderse ben Tolga'ya yardımcı olacağım. Beşiktaş'tan benim istediğim bir para var. Onun haricinde hiçbir şekilde olmaz. Bu yüzden kolaylık sağlamayacağım" sözlerini bana iletti" dedi.

Tolga Zengin'in menajerinden önemli açıklama! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

reis bize 2 milyona bırakır mı acaba:trollface:

Tolga Zengin'in menajeri Kanat Ayas, Tolga Zengin'in transfer sürecinde yaşanan son durum hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.Ayas, yaptığı açıklamada;

Tolga Zengin transferinin tekrardan başlayabileceğini dile getiren Kanat Ayas; "Şu an için Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi durdu. Ancak her an tekrar başlayabilir. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığım görüşmede; "Beşiktaş haricinde hangi takıma giderse ben Tolga'ya yardımcı olacağım. Beşiktaş'tan benim istediğim bir para var. Onun haricinde hiçbir şekilde olmaz. Bu yüzden kolaylık sağlamayacağım" sözlerini bana iletti" dedi.

Tolga Zengin'in menajerinden önemli açıklama! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

reis bize 2 milyona bırakır mı acaba:trollface:

Ya harbi o kova Ramazan'ı alana kadar bunu alalım ya, en azından Muslera'nın arkası da sağlama alınmış olur.

Hacıosmanoğlu: "Top yuvarlaktır ama biz değiliz"

günün sözü olmaya aday...

BO5JL9PCAAADmDV.jpg:large

ermanın bakış çok manidar nerdeyim lan ben diyor karşımda sneijder oturuyor diyor :))

Kaleciler :

Fernando Muslera

Aykut Erçetin

Eray İşcan

Defans:

Dany Nounkeu

Gökhan Zan

Sabri Sarıoğlu

Hakan Balta

Albert Riera

Emmanuel Eboue

Aurelien Chedjou

OrtaSaha:

Hamit Altıntop

Selçuk İnan

Ceyhun Gülselam

Yekta Kurtuluş

Emre Çolak

Kazım Kazım

Engin Baytar

Erman Kılıç

Nordin Amrabat

Felipe Melo

Wesley Sneijder

Forvet:

Didier Drogba

Burak Yılmaz

Johan Elmander

Umut Bulut

Yaw su yabanci adamin morelini bozuyor dogru duzgun kadro yapilamiyor yahu olacak ismi bu ..

Erman Erman Erman çok güzel adam ya :ayatollah: İnşallah başarılı olur bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt