Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BO5JL9PCAAADmDV.jpg

ermanın bakış çok manidar nerdeyim lan ben diyor karşımda sneijder oturuyor diyor :))

Paul Ince geliyor ön liberoya demek ki, şifre var duvarda :trollface:

Irak´in sol bekini mi istiyormusuz? Ali Adnan mi ne. Yeni geldim de

Ula hani biz takımı güçlendircektik.Bütün bu stres melo ile umut için miydi sadece.Kanatsız başarılı olamıyoruz hala almadılar.Solbek balta ah başkan ah

Mustafa Özgür Sancar ‏@mozgursancar

#Galatasaray. #Umut Bulut, İstanbul'da, yarın imzayı atacak. #Melo, takıma dönmek için Juventus'la anlaşma sağlanmasını dört gözle bekliyor

Ula hani biz takımı güçlendircektik.Bütün bu stres melo ile umut için miydi sadece.Kanatsız başarılı olamıyoruz hala almadılar.Solbek balta ah başkan ah

Sorun yok , Ronaldo ve Di Maria'yı alıyoruz kanatlara , yedek olarak Frei'de gelecek , rahat olun , duyum sağlam yerden :) ama sol bek almayacağız Riera/Balta devam :b5:

Melo ile görüşüyormuşuz. Bitirin bu transferi artık, katılsın şu adam kampa..

AW: Transfer Nöbeti

BO5JL9PCAAADmDV.jpg:large

ermanın bakış çok manidar nerdeyim lan ben diyor karşımda sneijder oturuyor diyor :))

Sol arkada "africa gang"

...takim bölündu...gruplasmar vs... Gibi mesajlar gelmemis hayret :rolleyes::D

Edit: yanilmadim varmis xD

Bu africa gang filmde grup olarak oynarlar :D neseli bi grup

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Umut´u herhalde aksama dogru bildirirler KAP´a. Istanbul´daysa eger is bitmistir. Umut aciklamasini bile heyecanla bekler olduk bu sene valla.

Mustafa Özgür Sancar ‏@mozgursancar

#Galatasaray. #Umut Bulut, İstanbul'da, yarın imzayı atacak. #Melo, takıma dönmek için Juventus'la anlaşma sağlanmasını dört gözle bekliyor

Yok hayır, Melo paragöz, taraftara oynuyor, biz 398443899 ay önce zaten anlaşmıştık Juventus'la. Juve ile çingene pazarlığı falan yapmıyoruz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt