Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.519
- 1
- 1.308
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu senenin en iyi transferi Engin Baytar olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım hasta mısınız en az 1 sene tribünde oturacak adamlara niye tonla para bayılalım, riera bile tribünde oturuyor şu durumda
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten38 sn
SON DAKİKA: G.Saray, Umut Bulut için biraz evvel Toulouse ile anlaştı.. Hediyesi 2 milyon Euro..
harbi harbi biri araya kaynamis .. hahah![]()
Kerim'i bile alamadık.İnleri almayı beceremedik.Simdi cok kişi konuşacak ama yapamıyoruz transfer.Bu konuda beceriksizler.Umut ve melo zaten gecen sene takımdaydı ama buna sevinecek hale geliyoruz.Bakın Cl deki takımlara .Hepsi bütçesine göre kadrosunun üstüne koyuyor .Takımımızın yaş ortalaması yüksek bir tane genc adam almadık bir tane hangi programdan plandan bahsediyoruz
dikkatli baktım sanırım teni değil o siyah olan, ya biri boynuna bir şey asmış ya da foto çekilirken siyah bir kumaş o açıya denk gelmiş
ya Ab statüsü gelseydi bu kadronun üstüne bir tek wellingtonu eklerlerdi.İnan bana daha hangi sistemle oynayacağımiz belli değil.Naniye Arda'ya farfana falan teklıf yapıyoruz sonra kanat oyuncusu almıyoruz.Bu ne demek oluyor sistem program yokkkyabanci sikintisini yasamasaydik transfer olurdu diye inanmak istiyorum .. Evet haklisin biz transfer beceremiyoruz ..
Kerim'i bile alamadık.İnleri almayı beceremedik.Simdi cok kişi konuşacak ama yapamıyoruz transfer.Bu konuda beceriksizler.Umut ve melo zaten gecen sene takımdaydı ama buna sevinecek hale geliyoruz.Bakın Cl deki takımlara .Hepsi bütçesine göre kadrosunun üstüne koyuyor .Takımımızın yaş ortalaması yüksek bir tane genc adam almadık bir tane hangi programdan plandan bahsediyoruz
Acık açık paramız yok bütçemiz kısıtlı desinler.Transferde beceriksiz degiller de, bu sene baya bi cuvalladilar. Ne yaptiklarini onlar da bilmiyor. Onlar da panikte ama caktirmiyorlar.
Evet, bu sene Umut ve Melo transferlerine bayram edecek duruma geldik, cünkü bu sene gercekten korkutuyor yönetim. Bari güc kaybetmeyelim diyoruz.
Juventus tas gibi takimdi, "Bayern, Real gibi takimlarin cok altindayiz seviye olarak" dediler, yildizlari arka arkaya patlattilar.
Bizde bu hamleleri bekliyorduk bu sene ama hayalkirikligina ugradik. Yabanci kontenjani diyecegiz yine, ama en azindan cok kaliteli bir sol bek alabilirlerdi.

:cool:Acık açık paramız yok bütçemiz kısıtlı desinler.
Transferde beceriksiz degiller de, bu sene baya bi cuvalladilar. Ne yaptiklarini onlar da bilmiyor. Onlar da panikte ama caktirmiyorlar.
Evet, bu sene Umut ve Melo transferlerine bayram edecek duruma geldik, cünkü bu sene gercekten korkutuyor yönetim. Bari güc kaybetmeyelim diyoruz.
Juventus tas gibi takimdi, "Bayern, Real gibi takimlarin cok altindayiz seviye olarak" dediler, yildizlari arka arkaya patlattilar.
Bizde bu hamleleri bekliyorduk bu sene ama hayalkirikligina ugradik. Yabanci kontenjani diyecegiz yine, ama en azindan cok kaliteli bir sol bek alabilirlerdi.