Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Selcukun frikikleri kötü demiyorumki. Ama Sneijderi hemen cöpe atiyonuz bana göre Sneijderin frikikten attigi gol kadar Selcugun kullandigi frikik yoktur. Ki su bildigimiz klasik Selcuk'un yeri dedigimiz noktadan hala Selcuk kullanmali derim ama diger noktalardan kesinlikle Sneijder kullanmali adam her aci'dan atiyor golünü..

Ali Adnan Alinacak Baska Care yok Baski yapalim .. Adam 19 Solbeki Otoban olarak kullaniyor .. Adami alip 1sene kiralasak .. Seneye zaten Riera gidiyor ,.. Hop cuppa oturur so, beke .

Ali Adnan Alinacak Baska Care yok Baski yapalim .. Adam 19 Solbeki Otoban olarak kullaniyor .. Adami alip 1sene kiralasak .. Seneye zaten Riera gidiyor ,.. Hop cuppa oturur so, beke .

Riera ilk 11'de değil ki artık.

Eboue'yi sene sonu yollayıp, Şener'i falan atıyorum Karabük'ten Erdem'i falan denemeliyiz.

Sağ beke yerli hamlesi yapalım bari artık.

Kaleciler :

Fernando Muslera

Aykut Erçetin

Eray İşcan

Defans:

Dany Nounkeu

Gökhan Zan

Sabri Sarıoğlu

Hakan Balta

Albert Riera

Emmanuel Eboue

Aurelien Chedjou

OrtaSaha:

Hamit Altıntop

Selçuk İnan

Ceyhun Gülselam

Yekta Kurtuluş

Emre Çolak

Kazım Kazım

Engin Baytar

Erman Kılıç

Nordin Amrabat

Felipe Melo

Wesley Sneijder

Forvet:

Didier Drogba

Burak Yılmaz

Johan Elmander

Umut Bulut

Kirmizilar gidip yerine kaliteli adam alina bilir .. ama ancak seneye ..

Tamam ama dediğim gibi elinde 3 milyon Euro alan Riera varken gidip 2.5 milyon Euro alacak bir sol bek almazsın, en fazla Amrabat seviyesinde maaş alacak, gerektiğinde onun gibi tribünde oturacak genç bir sol bek bulamaz mıydık mesela ?

Bunu neden yapmıyoruz anlamıyorum gerçekten. Tabi o da CL'de ne kadar katkılı olur orası soru işareti ama denemek lazım. Sonuçta Riera'ya güvendik bu yaştan sonra sol bekte.

Yani bi Riera´yi da halletsinler artik yani. Riera gibi adamlar ne zamandan beri transfere engel oluyor Galatasaray´da?

Baros´a 1 sene 3 Milyon veren baskasiydi sanki. Oturur bir sekilde anlasirlar. Artistlik yaparsa da listeye eklemezsin ismini, sürünür 1 sene.

Zaten ne harcadik ki bu sene Allah askina? Riera batircak mi kulübü? Sorumsuz yorum yapmis gibi görünmek istemiyorum da ama bence öyle yani.

Riera ilk 11'de değil ki artık.

Eboue'yi sene sonu yollayıp, Şener'i falan atıyorum Karabük'ten Erdem'i falan denemeliyiz.

Sağ beke yerli hamlesi yapalım bari artık.

bilmem ama Gelecek sene de bu gidisle yabanci sayisi dusecek .. cunku yonetim zerre kadar bir is yapmiyor .. :o

genç türk oyuncu da mı yok piyasada neyi bekliyoruz acaba :(

Acık açık paramız yok bütçemiz kısıtlı desinler.

Bizim bonservis bütcemiz 20-25 milyon eurodur herzamanki gibi. Ama su yabanci sinirinda Riera bile tribünde olacak, Elmander-Culio-Amrabat-Dany'de var. Daha hicbirini gönderemediler. 2 aydir ne yapiyorlar bilemiyorum. Sorun bütcede degil sorun yabanci siniri aslinda. Yoksa yönetim transferini yapar.

Umut ve Melo disinda yapilacak hersey cok ekstra olur. Culio-Elmander ve Riera gibi 3 gereksiz oyuncuyu gönderip adam gibi bir sol bek alabilirler ama zor..

Bizde ilk 11 oyuncusu olacak yerlilerin fiyati belli. Hicbir yabancidan feragat edemeyince böyle oldu. Mutlaka bir tane kaliteli türk oyuncu lazimdi.

Onur Kivrak

Serdar Tasci

Ömer Toprak

Nuri Sahin

Gökhan Inler

++ imkansizin imkansizi olan Ilkay Gündogan ve Mesut Özil.

Varmi baska yerli? bos adamlara para harcama lüksümüz yok.

bir sene yine 3 milyon için sol beksiz oynayacaksak isyan ederim yeminle.en kötü riera ya yıllığını ver, yolla ki bu olabilecek en kötü ihtimal.artık şöyle gerçek bir sol bek görsün gözümüz.

Riera´yi Mathieu ile takas edebilseydik cok iyi olacakti. Kapi gibi adamdi. Defansif anlamda cok güclenirdik. Ama onun da yasi 30.

Digne´ye 10-15 Milyon vermeyeceklerine göre (kime verdik ki zaten), alsinlar ucuza Ali Adnan´i bari, tutarsa iyi, tutmazsa Riera oynar

Gecen Tv de duydum .. Bu TFF duserse bile daha gelecek sene yabanci sayisi 5+0+3 olarak kalma ihtimali yuksekmis ..cunku Fener Karsi cikip itiraz ederse 5+0+3 onaylaniyormus .. Iptal etmek gecikirse cok zor olacak cok .

şu fener küme düşse de kurtulsak , adamların attığı adım Türk futboluna zarar.

bir sene yine 3 milyon için sol beksiz oynayacaksak isyan ederim yeminle.en kötü riera ya yıllığını ver, yolla ki bu olabilecek en kötü ihtimal.artık şöyle gerçek bir sol bek görsün gözümüz.

Ben o yonden bakmiyorum artik .. Riera bize 2 Sampiyonluk 1 Superkupa + Ceyrek Final getirmedimi ?

Alacagimiz sol bek o basariyi getirmezse herkez keske riera keske 3 mily euro diye mirildanmazmi ,..

yabanci 5+0+3 olursa danyler, eboueler, amrabatlar yolcu olur sol bekte hakan yetmiyormus gibi sag bektede sabri reis oynar. 6 yabanci bile bize yetmiyor. uefa'da gruptan cikarsak iyidir ozaman.

Ben Selcukun frikikleri kötü demiyorumki. Ama Sneijderi hemen cöpe atiyonuz bana göre Sneijderin frikikten attigi gol kadar Selcugun kullandigi frikik yoktur. Ki su bildigimiz klasik Selcuk'un yeri dedigimiz noktadan hala Selcuk kullanmali derim ama diger noktalardan kesinlikle Sneijder kullanmali adam her aci'dan atiyor golünü..

Bende Sneijder'in frikiklerine kötü demiyorum ama frikikte yüksek isabetle oynayan Selçuk kullanmalı bence.Ama Drogba'nın uzaktan boş yere kullandığı frikiklerde Sneijder orta falan yapsa daha makul olur. :yenieek:

Devre arası Demirören giderse 7+0'a döndürebilir miyiz acaba sınırı?6+2 den iyidir.

Ben o yonden bakmiyorum artik .. Riera bize 2 Sampiyonluk 1 Superkupa + Ceyrek Final getirmedimi ?

Alacagimiz sol bek o basariyi getirmezse herkez keske riera keske 3 mily euro diye mirildanmazmi ,..

o zaman o kadrodan hiç bir futbolcuyla yolları ayırmamak gerekir.ayrılanın yerine gelecek çoğu oyuncuyla bu başarıları yeniden üst üste yaşamamız zor.

şu fener küme düşse de kurtulsak , adamların attığı adım Türk futboluna zarar.

Malesef Kumede bile karsi cikma yetkileri var :lol: ... Yilanin basi kucukken ezecektik .. salak gibi 58ci madde degistirildi .. Bizim yonetimde kupayi muzeye yerlestirmekle meskuldu .. o yuzden de yabanci konusunda birazda suc bizde .

q4rly.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt