Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muhtemelen kuralların transfer sezonu içinde değiştirilmesi halinde itirazın kabul edilme olasılığı yüksek.

Sezon içerisinde kural değiştiği takdirde bir sonraki transfer sezonu için yapacakları itirazın bir sonuç vereceğini zannetmiyorum.

Insallah oyledir .. ama Fenerin oldugu yerde ben hukuk adalet felan zor goruyorum .. TFF degisse bile yokardan yardim alirlar .

Fena degil ama daha cok gelismesi lazim. Bu kontenjan sisteminde korkmadan transfer edebilirsin bence.

Irak Liginde oynayan bir adamin maliyeti ne olabilir ki?

[video=youtube;gkOMHVDwwgg]https://www.youtube.com/watch?v=gkOMHVDwwgg[/video]

Alip a2 de oynatamiyormuyuz ? Yada kiralik ?

irak u20 milli takimina bakin birde bizim u20 rezillere.sonra yabanci sinirlamasi olsunda futbol gelissin ayakalarina yatiyo serefsizler

yalnız cavcav tornistan yapmış, olağanüstü genel kurul işi de yalan olur, hükumet korkusundan kimse imza falan toplamaz , uefa yaptırım uygularsa istifa ederler belki diyecem de o da zor, tüpçüden kurtuluş zor

yalnız cavcav tornistan yapmış, olağanüstü genel kurul işi de yalan olur, hükumet korkusundan kimse imza falan toplamaz , uefa yaptırım uygularsa istifa ederler belki diyecem de o da zor, tüpçüden kurtuluş zor
kim dedi tornistan etti,oyle bi habermi var

Napoli Mertens-Callejon bi ihtimal Damiao, Dortmund Mkhitarian-Aubameyang-Sokratis, Atl. Madrid Villa-Demichelis Diğer liglerdeki favori takımlarım ne güzel transferler yapıyor bi biz de bi şey yok ya :D

Yaw cildiracam .. 18 kulupten 1tane Seref Yoksunu var borusunu otturen .. biz onlari 2ye katlariz ama bir tik yapamiyoruz ..

Normalde yabancı sayısının artışı yönünde bir değişiklik olursa fenerin tahkime itirazının sonuç vermemesi lazım. Çünkü değişiklik onların planlarını bozacak ya da zarar verecek bir sonuca yol açmıyor. Hiç bir değişiklik yapmadan yerli oyuncularıyla devam edebilirler. İsterlerse yabancı sayılarını artırmalarına da bir engel yok.

Aslında tek takımın yetersizliği nedeniyle rekabeti önleyici kararlar aldıkları için bizim TFF'yi rekabet kuruluna şikayet etmemiz lazım :b5:

Napoli Mertens-Callejon bi ihtimal Damiao, Dortmund Mkhitarian-Aubameyang-Sokratis, Atl. Madrid Villa-Demichelis Diğer liglerdeki favori takımlarım ne güzel transferler yapıyor bi biz de bi şey yok ya :D

240px-ErmanK%C4%B1l%C4%B1%C3%A7.jpg

Beni adam yerine koymuyormusun ule ..

Alip a2 de oynatamiyormuyuz ? Yada kiralik ?

Istedigini yaparsin aldiktan sonra ama bence deneyebiliriz. Belki tutar. Arsenal filan da takip ediyormus diyorlar.

300-500´e biter en fazla. Tutmazsa da Riera´yi oynatirsin. Madem gitmek istemiyor. Sende bu isi halledemiyorsun

kim dedi tornistan etti,oyle bi habermi var

TFF'nin almış olduğu yabancı oyuncu kontenjanını eleştiren İlhan Cavcav :

"Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile aldığı karara saygı duyuyoruz. Ancak bu kulüplerimiz için özellikle Anadolu kulüpleri için yıkıcı bir karar oldu. Tabi ki federasyon bizim federasyonumuz. Almış oldukları kararlara yapacak birşeyimiz yok. Bu durumla sezona başlayacağız. Gençlerbirliği olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz"

...diye konuştu.

uefa yaptırımda bulunacağım demediği sürece bu federasyon değişmez arkadaşlar bunu yazın bi kenara. bu ülkede başbakan ne derse o olur. bizim başkan başta olmak üzere tüm klüpler ona karşı çıkamaz

Normalde yabancı sayısının artışı yönünde bir değişiklik olursa fenerin tahkime itirazının sonuç vermemesi lazım. Çünkü değişiklik onların planlarını bozacak ya da zarar verecek bir sonuca yol açmıyor. Hiç bir değişiklik yapmadan yerli oyuncularıyla devam edebilirler. İsterlerse yabancı sayılarını artırmalarına da bir engel yok.

Aslında tek takımın yetersizliği nedeniyle rekabeti önleyici kararlar aldıkları için bizim TFF'yi rekabet kuruluna şikayet etmemiz lazım :b5:

adamlar kağıt üzerinde haklı , 6+0+4 yüzünden bienvenu ve zigleri gönderdim , Alper'e ederinden fazla para verdim , arttırırsanız zararımı karşılayın derlerse her türlü haklılar.

TFF'nin almış olduğu yabancı oyuncu kontenjanını eleştiren İlhan Cavcav :

"Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile aldığı karara saygı duyuyoruz. Ancak bu kulüplerimiz için özellikle Anadolu kulüpleri için yıkıcı bir karar oldu. Tabi ki federasyon bizim federasyonumuz. Almış oldukları kararlara yapacak birşeyimiz yok. Bu durumla sezona başlayacağız. Gençlerbirliği olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz"

...diye konuştu.
nerde cikti kaynagi ne bu haberin? eger boyle birsey demisse fena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt