Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TFF'nin almış olduğu yabancı oyuncu kontenjanını eleştiren İlhan Cavcav :

"Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile aldığı karara saygı duyuyoruz. Ancak bu kulüplerimiz için özellikle Anadolu kulüpleri için yıkıcı bir karar oldu. Tabi ki federasyon bizim federasyonumuz. Almış oldukları kararlara yapacak birşeyimiz yok. Bu durumla sezona başlayacağız. Gençlerbirliği olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz"

...diye konuştu.

biri ayagina tukurmus .. :lol: anlicaniz tehdit guzel oturmus ..

adamlar kağıt üzerinde haklı , 6+0+4 yüzünden bienvenu ve zigleri gönderdim , Alper'e ederinden fazla para verdim , arttırırsanız zararımı karşılayın derlerse her türlü haklılar.
onlarada derse gonderdinde ne oldu hala elinde 11 yabanci var ve 1 yabanci daha almaya calisiyosun,vermeseydin alpere okadar para Galatasaray da ayni parayi veriyodu kim zorladi seni al diye derlerse:)

yuh diyorum .. :

Gezi Parkı olayları sırasındaki tutumundan dolayı NTV'ye röportaj vermeyen Cenk milli takıma çağrılmadı. Telefonla Tanjevic'in yardımcısı İziç'ten bilgi isteyen yıldız oyuncunun "Emir büyük yerden cevabını" aldığı iddia ediliyor

adamlar kağıt üzerinde haklı , 6+0+4 yüzünden bienvenu ve zigleri gönderdim , Alper'e ederinden fazla para verdim , arttırırsanız zararımı karşılayın derlerse her türlü haklılar.

Bienvenu ve Ziegler'i gönderip, Kadlec ve Holmen'i almakta ne büyük çelişki :D

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 27 dk

Bruma's Lawyer confirms Chelsea made a €2m offer for the player and Galatasaray made a €8m offer rising to €12m

Gonçalo Lopes ‏@_GoncaloLopes 31 dk

Bruma's lawyer just confirmed #cfc made a 2m€ offer and #Galatasaray a 8m that could reach 12m.

Bruma'nın avukatı Chelsea'nin 2 M € Galatasaray'ın ise oyuncu için 8M € teklifte bulunduğunu açıkladı.@TransferMerkez

yuh diyorum .. :

Gezi Parkı olayları sırasındaki tutumundan dolayı NTV'ye röportaj vermeyen Cenk milli takıma çağrılmadı. Telefonla Tanjevic'in yardımcısı İziç'ten bilgi isteyen yıldız oyuncunun "Emir büyük yerden cevabını" aldığı iddia ediliyor

O kadar olmaz sanırım hurafe olabilir.

Ynt: Transfer Nöbeti

Cavcav iside yatti.bu sene bu kural degismez diyor.bakin seneyede yabanci 5 e iner. Biz hala neyi bekliyorsak. Kim ne derse desin yonetim sinifta kalmistir.

Kumar oynuyor gibiyiz.Seneye 5 e dusecek sayi. Hala istifa istifa sozleri.

Tupcu hic bi yere gitmez. Uefada tff yi sikistirmiyacak bence.

Gelecegi simdiden gormemiz lazim

Hukumet degismedigi takdirde isimiz zor.

Simdiden yerli transferine baslanmali.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

avukatı teklifi de göstermiş.ne kadar olduğunu da söylemiş..8 milyon avro..

Bruma gibi dengesiz futbolcu istemiyorum kardesim. Antremanlara bile katilmiyorsa

Yemişim Bruma'yı illa bir genç alacaksak hem gerçekten ihtiyacımız olan bölgeye transfer yapıp Kondogbia'yı alsak o zaman çok şey ifade eder.

brumanın avukatı bizden aldığı teklifi mi göstermiş :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt