Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

18 yasindan kücük adamla 3 seneden fazla imzalanamaz diyorsun ama 4-5 yillik teklif diyorsun. bir hata var. en fazla 3 sene oluyor..

her sene 2.5 milyon ozaman.

Bruma 18 yasinda, yasi yetiyor yani ve 3-4 ay sonra 19 yasina girecek.

illa yatirim yapacaksak bu iki adama yatirim yapalim

Mohamed Salah

q4tgp.jpg

bir anda selcuk inan sandim

bu sene dee transfersiz gezelimm....

bizim yönetim transfer döneminde hiç çekilmiyor..

açıkca bişey söyleyeylim.

takımın eksikleri hala giderilemdikçe, futboldan soğuyorum yahu...

8 milyon euro'yu her yıl vereceğimizi düşünecek kadar saf olamazsınız. Bruma'nın bonservisi elindeyse, 4 veya 5 yıl için 8 milyon euro verilebilir elbette.

Kale: Muslera

Sag Bek: Eboue

Stoper: Chedjou

Sol Bek: Transfer

Orta Saha: Melo

Kanat: Amrabat

10 Numara: Sneijder

Forvet: Drogba

Yabanci sayimiz 8'den fazla olmamali. Her mevkide yabancimiz var gördügünüz gibi. Dany, Culio, Elmander'e hic gerek yok. :yenieek:

En gec seneye Serdar Tasci'yi mutlaka almamiz lazim adam bosa cikacak, böyle yerli stoper mi var?

Gökhan Inler'in fiyati seneye ucuzlar bence. Zorlariz yine.

Dortmund, Nuri'nin opsiyonunu almaz insallah. Nuri'nin cok iyi bir sezon gecirmemesi bizim yararimiza olur. Hem alternatif oyuncu konumunda suan. Real Madrid'de yedek bile olamaz, o yüzden en kötü kiralariz opsiyonlu.

Mevlüt Erdinc'in bu seneki performansina göre bakabiliriz. Baska yerlilerle ugrasmaya gerek yok.

Bana sorarsaniz nekadar gereksiz yabanci varsa hepsini gönderip 8 yabanci yaparim kadromu. Muslera-Eboue-Chedjou-Melo-Sneijder-Drogba ilk 11 olur. Nordin Amrabat ve sol bekle 8 yabanciyi tamamlarim.

Dany falan filan hepsini gönderip yerlerini türklerle doldurmamiz lazim.

amrabat gerekli dany gereksiz ha :D

büyü be çocuk

Eboue kalıyor sneijder gidiyor o da güzel.Hem seneye bu uygulama kalmaz m etmeyin

eboue yerine kimi oynatacaksınız merak ediyorum :) forumdaki eboue gönderme aşkı nereden geliyor. gitse bile aynı kalitede sağbek zor buluruz birkaç yıl

Transfer Nöbeti

daha dün açıklama yaptı,dalga mı geçiyosun:o

TFF'nin almış olduğu yabancı oyuncu kontenjanını eleştiren İlhan Cavcav :

"Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile aldığı karara saygı duyuyoruz. Ancak bu kulüplerimiz için özellikle Anadolu kulüpleri için yıkıcı bir karar oldu. Tabi ki federasyon bizim federasyonumuz. Almış oldukları kararlara yapacak birşeyimiz yok. Bu durumla sezona başlayacağız. Gençlerbirliği olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz"

...diye konuştu.

kaynak akşam , googlede arat

Bişe dicem varya şu fener çıkar alpere bilmem kaç milyon € verdim zararımı tazmin eden diyonuz ya anlamıyorum ha.

-Fener alpere silah zoru ile mi o kadar bonservis verdi vermeseydi.

-O zaman akıllık yapıp alperi olabildiğince büyük fiyattan bize kilitletim yabancı sınırını kaldırtsalardı. Bu ülkede tff aziz ne derse onu yapıyor unutmayalım.

-Aslında olay belli ya fenerin bu sene alabileceği en max adam cardozo işte o bile muamma. Ki adamlar gerçekten korkuyorlar hele sneijder(adamları bildiğin aşağıladı o gülüşü unutamıyorum) ve drogba transferleri ile bu korku tavan adamlarda. Zaten biliyorlar ki 1-2 bölgede eksiğimiz var oralara üst düzey oyuncular ile doldursak avrupadan bir kupa daha gelme olasılığı dahada artacak.

-Uefa ve Süper kupanın altından kalkamayan fener bir travma daha yaşamamak için bunları yapıyor.

TFF'nin almış olduğu yabancı oyuncu kontenjanını eleştiren İlhan Cavcav :

"Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile aldığı karara saygı duyuyoruz. Ancak bu kulüplerimiz için özellikle Anadolu kulüpleri için yıkıcı bir karar oldu. Tabi ki federasyon bizim federasyonumuz. Almış oldukları kararlara yapacak birşeyimiz yok. Bu durumla sezona başlayacağız. Gençlerbirliği olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz"

...diye konuştu.

kaynak akşam , googlede arat

akşam ne de olsa.. yalan haber:yenieek:

eboue kalıyor..

senjder gidiyorr...

dünya kupası sonrası tutulmayacak oyuncudur snejder..

1-son transferi

2-mou onu ister

3-oda gitmek ister..

4-ünal aysal demedimi yatrım diyeee snejder transferi için.

Ulusoy da gelse yabancı sınırlamasını kaldırtmaz öyle .AB felan yalan. Çeki düzen verirler anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt