Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

diyenler var ya :D

ben bile kendimi kaptirdim nani konusunda mesela fazla düsünmeden :D

mantiklisi ama dedigin gibi aslinda fazla istedigimiz yok dedigin gibi. bizim yönetimde de okadar fazla suc bulmuyorum ama ya.

secim süreci derken bu sacma tff kurarli geldi sonra uefa sorusturmasi bilmem ne... yönetim tercübesiz bide üstelik. olmaszi gerekdigi gibi olmuyor her sey ama yapacak bir sey yok :(

ben hep sunu demisdim aslinda. melo en azindan en gec 2ci kamp dönemi baslamadan önce takima katilsin sorun kalmaz. melo resmen kampa 100de100 ihtiyagic duymasi gereken bir oyuncudur. bunu gecen sene görmüs olduk. daha cok gec diyemiyorum acikcasi ama haftaya halen gelmediyse o zaman bende baya bozulurum hata daha da ileri giderim almasinlar sakin haa meloyu söylerim. en cok meloyu isteyenlerdenim bide yani.

Sol bek ama büyük bir soru isareti halen. riera yi begenler veya savunanlar oluyor burda ki inanamiyorum resmen. icimden resmen bunlar fenerli galiba diyesim geliyor ama bakiyorum baskanda buna benzer aciklamalar yapior :D

Baskana kim fiziltatmis bu riera yeterlidir diye cok merak ediyorum. tulunsa ki ben öyle düsünüyorum tulunun futbol bilgisini az cok bildigimiz icin sasirmamak gerekir. Zapataci tulun.... :lol:

Rierra meselesi şöyle; adam gitmiyor zaten,dünya para verip türbünde oturacağına, kullanılabilir. Fena işler yapmadı geçen sene. Bu sene de biraz üstüne koyarsa, daha iyi olacaktır. Keske alsak tabi sol bek ama kahrolsun yabancı kontenjanı

Parası verildikten sonra inler de gelirdi Arda da.Yönetim sneijder ile Drogba transferlerinin arkasına saklanıyor bu sene

drogba ve sneijder bizim için fırsat transferi oldu. nitekim hiç gündemde bile yoktu. menajerler önerdi bizde bu şekilde transfer ettik. sneijder gibi bir oyuncu 7.5'e geldi nitekim. sağlam bi ekonomiye sahip olmadığımız sürece (en az 2-3 sene daha) transferde 100 binlerin hesabını bile yapmaya devam edicez, normal olanda bu zaten. o yüzden arda, gökhan falan bizim için sanıldığı kadar kolay transferler değil. bknz: umut bulut için bile bir aydır pazarlık yapıyorlar. 1 milyon civarında da bir indirim yaptırdılar. kimse keyfinden yapmıyor, bunlar olağan durumlar bizim için.

kuralar cekilmeden büyük konusmyalaim. cheselaler city ler cikamadiklarini unutmayalim lütfen :D gruba bagli birazda...

Barca

Dortmund

City

veya bunun gibi bir gruba düssek mesela... 3cü olursak madalya takarim takima :D

ben kesin çıkarız demiyorum zaten ama elimizden cidden çok kaliteli oyuncular var. sonuna kadar mücadele edeceğimiz kesin.

Yönetim şaşırtsa keşke hem Digne hem Bruma hem Melo.

Ulan ne iyi olur be. Hiç birinden zarar etmeyeceğimiz kesin.

---------Muslera---------

Sabri-Semih-Chedjou-Digne

---Selçuk-Sneijder-Melo---

Burak----Drogba-----Bruma

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: Ligde birini feda ederiz sorun olmaz.

Sabri oynamasına rağmen 7 yabancı :(

transfer falan yok galiba kadro yaptiginiza gore

Eboue'yle birlikte iki kişiyi fena ediyoruz sanırım. bir de Sabri lig içinde yetersiz bir oyuncu bana göre. Hamit yazsan hadi neyse de.

Ynt: Transfer Nöbeti

Maalesef kasamiz tam takir kuru bakir renkdaslar. Ode ode bitmedi yaw ne borcmus arkadas.

Bence bizim yerliler net olarak daha kaliteli Fener'e göre. Volkan-Gökhan ve %75 sakat olan Emre disinda hicbir üst düzey yerlisi yok. Orta sahadaki Salih-Alper-Topal'a cok güveniyorlar. Bekir'i begenmedikleri icin stoper aldilar, Hasan Ali kötü diye sol bek aldilar, orta sahada Meireles-Cristian-Holmen 3 tane yabanci var bunlarin yaninda.

Sevda büyüsü gibisin sen Firuzeeee...

fransadan ingiltereye gitmek isteyip ve aktirmali istanbuldan oraya ucan ilklerden birisi olacak galiba :D Bende pek anlamadim bu haberi vallahi ama mantikli bir tarafi vardir herhalde.

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 25 dk

Umut Bulut, transferindeki son prosedürleri hallettikten sonra kampa katılacak.

:o

Rierra meselesi şöyle; adam gitmiyor zaten,dünya para verip türbünde oturacağına, kullanılabilir. Fena işler yapmadı geçen sene. Bu sene de biraz üstüne koyarsa, daha iyi olacaktır. Keske alsak tabi sol bek ama kahrolsun yabancı kontenjanı

riera arka 4lü bloklugun dengesini bozdu resmen defansif anlaminda. dany bir ton hata yaptiysa 100de 90 i riere yüzünden yapmisdir maalesef.

Hucum veya oyun kurulurken kesinlike faydali olmusdur riera hemde baya baya. ama madolyanin diger yüzü benim icin daha cok önemlidir bir sol bek icin oda defansiv katkisi. kendisi tarafini iyi yapamadigi gibi arkadaslarinida resmen bozdu adam ya ... :SS:

ben bundan dolayi karisim rieraya. ha ilaki faydanalim diyorsak oda sol bek olmamlidir kesinlikle. sol acik veya daha bence sol ic orta saha da cok daha faydali ola bilir riera.

Herşeyin bedeli var,güzelliğininde....

Bence bizim yerliler net olarak daha kaliteli Fener'e göre. Volkan-Gökhan ve %75 sakat olan Emre disinda hicbir üst düzey yerlisi yok. Orta sahadaki Salih-Alper-Topal'a cok güveniyorlar. Bekir'i begenmedikleri icin stoper aldilar, Hasan Ali kötü diye sol bek aldilar, orta sahada Meireles-Cristian-Holmen 3 tane yabanci var bunlarin yaninda.

Tek + ları savunmada Gökhan-Volkan,sıkıştıklarında Hasan-Egemen alternatiflerini ve orta sahada ki 4 tane kalitesi fena olmayan yerli (topal-emre-salih-emre) oyuncularını kullanabiliyorlar.Bu yüzden 6+0+4 kararında onların eli daha güçlü gibi gözüküyor.

Hüzün buğusu gibisin sen Firuzeeeeeee....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt