Baha Arslan
Sarı Üye
- 18 Temmuz 2012
- 884
- 1
- 838
Cevap: Transfer Nöbeti
Rierra meselesi şöyle; adam gitmiyor zaten,dünya para verip türbünde oturacağına, kullanılabilir. Fena işler yapmadı geçen sene. Bu sene de biraz üstüne koyarsa, daha iyi olacaktır. Keske alsak tabi sol bek ama kahrolsun yabancı kontenjanı
diyenler var ya![]()
ben bile kendimi kaptirdim nani konusunda mesela fazla düsünmeden![]()
mantiklisi ama dedigin gibi aslinda fazla istedigimiz yok dedigin gibi. bizim yönetimde de okadar fazla suc bulmuyorum ama ya.
secim süreci derken bu sacma tff kurarli geldi sonra uefa sorusturmasi bilmem ne... yönetim tercübesiz bide üstelik. olmaszi gerekdigi gibi olmuyor her sey ama yapacak bir sey yok![]()
ben hep sunu demisdim aslinda. melo en azindan en gec 2ci kamp dönemi baslamadan önce takima katilsin sorun kalmaz. melo resmen kampa 100de100 ihtiyagic duymasi gereken bir oyuncudur. bunu gecen sene görmüs olduk. daha cok gec diyemiyorum acikcasi ama haftaya halen gelmediyse o zaman bende baya bozulurum hata daha da ileri giderim almasinlar sakin haa meloyu söylerim. en cok meloyu isteyenlerdenim bide yani.
Sol bek ama büyük bir soru isareti halen. riera yi begenler veya savunanlar oluyor burda ki inanamiyorum resmen. icimden resmen bunlar fenerli galiba diyesim geliyor ama bakiyorum baskanda buna benzer aciklamalar yapior![]()
Baskana kim fiziltatmis bu riera yeterlidir diye cok merak ediyorum. tulunsa ki ben öyle düsünüyorum tulunun futbol bilgisini az cok bildigimiz icin sasirmamak gerekir. Zapataci tulun.... :lol:
Rierra meselesi şöyle; adam gitmiyor zaten,dünya para verip türbünde oturacağına, kullanılabilir. Fena işler yapmadı geçen sene. Bu sene de biraz üstüne koyarsa, daha iyi olacaktır. Keske alsak tabi sol bek ama kahrolsun yabancı kontenjanı