Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Transfer Nöbeti
Melo hala tatil mi yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hafta sonu kapalıydi dimi kap![]()
Bu yıl Engin Baytar dan çok ümitliyim
çıkayım bi juve'nin antremanına katılayım bi düz koşu yapayım falan yok tabi. varsa yoksa tatil.
ben de engin baytar'ın göbeğinden çok ümitliyim açıkçası, yeni transferimiz olabilir engin biraz daha zorlarsa![]()
Bu adamlarla Avrupa'da is yapamazlar zaten, biraz ligde idare ederler ama derbilerde bile bunlar siritir maden olur. Volkan-Gökhan-Emre disinda pek ise yarar yerli yok. Salih-Topal-Alper'den baya ümitliler. Topal'in kazma oldugunu hala göremediler, Salih ve Alper ise burnu havada süper lig topculari. 2 sene avrupa'da olmadiklarini düsünürsek rotasyon falan idare ederler bir türlü. Ama sampiyonlugun hala en büyük favorisi biziz. Gecen seneden tek fark Alper'i aldilar, tek bir Alper transferiyle yerli kalitesi sorgulanir oldu. Hangi yerliden ne katkisi almislar bir baksinlar. Selcuk ve Burak tüm süper lige bedel.

Büyütmüşmü o kadar hakkaten
Hocam arkadaşın biri Bruma'nın menajerinin Bruma'nın serbest kaldığını iddia edip bizim 8 milyon bonuslarla 12 milyona kadar çıkabilecek şekilde Chealse'nin ise oyuncu için 2 milyon önerdiğini iddia etmiş ama kaç yıllık olduğu yoktu arkadaş 4 yıllık olabileceğini iddia etti bende senelik baz aldım çünkü Chealse 4 yıl için 2 milyon öneriyorsa oyuncu neden kabul etsin tarzında itiraz etmiştim zaten çocuk külüpte yıllık 1 m € istediği için bu tarz bir kıllık içine girdiği için öyle demiştim biraz karışık anlattım sanırım ama umarım anlamışsındır.
ben bu borcu halen anlamadim gitti arkadas ya... 30 milyon dolardan nasil 350 milyon dollara kadar cikiyor ...sanki yilardir sneijderler bilmem neleri almisiz :SS:
şişmiş abi adam, net 7-8 kilo fazlası var en az.
https://twitter.com/Gs_1905_Gokhan/status/354034452323790848/photo/1
Ne yapacaktı? Umut gibi takımının antrenmanına mı çıksaydı juve'yle. Koskoca pibul o daha ne olsun..
![]()
Ermanla Sneijderin tipi kes
korkmus gibi bakiolar![]()
![]()

Aysal'dan önceki yönetimler kulübü resmen bakkal dükkanı gibi yönetmişler.
![]()