Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu adamlarla Avrupa'da is yapamazlar zaten, biraz ligde idare ederler ama derbilerde bile bunlar siritir maden olur. Volkan-Gökhan-Emre disinda pek ise yarar yerli yok. Salih-Topal-Alper'den baya ümitliler. Topal'in kazma oldugunu hala göremediler, Salih ve Alper ise burnu havada süper lig topculari. 2 sene avrupa'da olmadiklarini düsünürsek rotasyon falan idare ederler bir türlü. Ama sampiyonlugun hala en büyük favorisi biziz. Gecen seneden tek fark Alper'i aldilar, tek bir Alper transferiyle yerli kalitesi sorgulanir oldu. Hangi yerliden ne katkisi almislar bir baksinlar. Selcuk ve Burak tüm süper lige bedel.

Avrupa'da olmadıkları için Avrupa'da iş yapar-yapmaz bakmıyorlar zaten :asd:

Emre-Volkan-G.Gönül üst düzey yerlileri,Volkan geçen sezon çok formsuzdu(bir de kilolu),Emre de müzmin sakat,Gökhan ameliyat oldu nasıl döneceği belirsiz iken fbliler yerli oyuncularının çok iyi olduğunu iddaa ediyorlar.Ne olduysa Alper'den sonra oldu,Alper transferinden önce tüm fbliler yerlilerin yetersizliğinden yakınıyor,GS'nin çok daha iyi yerli rotasyonuna sahip olduğunu söylüyorlardı.Ligler bir başlasın,o çok güvendikleri yerlilerin beceriksizliğini görünce bakalım ne diyecekler?Elimizdeki kadroyu 6+0+4 kuralına göre oyuncuları mutsuzlaştırmadan(tribünde oturacaklarından dolayı) şekillendirebilirsek şampiyonluk için biz favori durumuna geliriz.

Hocam arkadaşın biri Bruma'nın menajerinin Bruma'nın serbest kaldığını iddia edip bizim 8 milyon bonuslarla 12 milyona kadar çıkabilecek şekilde Chealse'nin ise oyuncu için 2 milyon önerdiğini iddia etmiş ama kaç yıllık olduğu yoktu arkadaş 4 yıllık olabileceğini iddia etti bende senelik baz aldım çünkü Chealse 4 yıl için 2 milyon öneriyorsa oyuncu neden kabul etsin tarzında itiraz etmiştim zaten çocuk külüpte yıllık 1 m € istediği için bu tarz bir kıllık içine girdiği için öyle demiştim biraz karışık anlattım sanırım ama umarım anlamışsındır.

anladım paşam saol :)

BO5JL9PCAAADmDV.jpg:large

Ermanla Sneijderin tipi kes

korkmus gibi bakiolar:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Aysal'dan önceki yönetimler kulübü resmen bakkal dükkanı gibi yönetmişler.

kim vardiki zaten. cansun vardi sonrada rahmetli canaydin vardi nur icinde yatsin. zaten galiba canaydin döneminde bu borc bukadar yüksek seviye ye cikmisdi maalesef. Cok iyi insandi ve cok daha iyi Galatasarayliydi ama muthis derecede kötü yöneti kulübü... neyse rahmetlinin arkasindan konusmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt