Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne Ali Adnani ya... hadi ucuz olabilir...ama Yabanci Kontenjan diye birsey var.

Bruma'yı alırsak çok akıllıca bir transfer hamlesi olur. Çok izlediğim söylenemez ama bende bıraktığı izlenime inanılmaz çevik, fiziksel özelliklerinin mükemmel olmasının yanında çok yetenekli. Sporting ve Chelsea taraftarlarının yorumları da çok iyi. Bruma henüz 19 yaşında, Chelsea gibi bir kulüp ilk seviye için ağır gelebilir. Biz, onun için iyi bir tercih oluruz. Umarım o da aynısını düşünüyordur.

Bruma'nın yanında Ali Adnan'ı yabancı kontenjanından bir şekilde kurtarıp, yanına da Melo'yu alırsak iyi bir transfer sezonu olmuş olur benim için.

bruma ile ali'yi aldık diyelim. sonra nolcak kiralık? vereceğiz herhalde.

adnan melo bruma umut gelse

elmander riera gitse

kampa götürülmeyenleri gitti sayıyorum zaten

şükela olur

Ali Adnan turnuvanin goze batan oyunculardan biri ama Türk statusunde olmayinca bir espirisi kalmiyor maalesef. Bu sene icin +4 de kullanilip tribünde oturtulacaksa olabilir tabi.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Ynt: Transfer Nöbeti

adını da düzeltirsin renktaş , umut bulutta çılgın koşu vardı sanırım onu da oynatabilirsin sğa pozisonuda tabi

Umutu önde oynatiyorum Drogbani onun arkasinda. Umut da baya iyidi. Burakı kotu vermisler. Ama ne dersin o Burak araya atılan topta Pepeyi iki drfa solladi. Biri gol değeri penalti. Penaltidanda Selçuk rəis yazdı.

Diğer maçda Drogba Sneiderin sağ kornerden atdığı topa kafa çakti ön direk de.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bak bu Ali Adnan güzel olur işte.Wellington işine ne kadar olumsuz tepki gösterdiysem bu transfere de aksine olumlu tepki veririm.

Facede bir çok sayfada Ali adnanı aldığımız diyor bmanyak transfer olur genç ve çok yetenekli.

alirsak kiralik veririz birisine okadar zor degil ya

Ali Adnan turnuvanin goze batan oyunculardan biri ama Türk statusunde olmayinca bir espirisi kalmiyor maalesef. Bu sene icin +4 de kullanilip tribünde oturtulacaksa olabilir tabi.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

adamın adı ali soyadı adnan,sacma sapan adamlar yerli diye oynuyor ali adnan neden oynamıyor

Ali+Adnan+Iraq+v+Japan+X4AcfzdemDyx.jpg

Valla bir golünü izledim şimdi frikikten oha dedim..

Benim hoşuma gider böyle transferler Carlinhos felan hikaye..

Agalar yerli statüsünde mi oynayacak bu adam :D

İsimden kurtarması gerek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt