Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktaş freekick için tek yorum yapma bence çünkü adam sol tarafta 100 metre antrenmanı yaptı git-gel git-gel yorulmadı bale kılıklı sapık:lol:

Aga iş yoğunluğundan hiç izleyemedim U-20'yi adam akıllı o yüzden hiç bilmiyorum ama twitter'da ve burda herkes çok övüyor bende şimdi araştırıyorum çok hoşuma gitti stili..

Valla çok iş yapar aga..

U20 de fena oynamadi ama gözüm tutmadi bu oyuncuyu. Daha önce tanimiyordum zaten.

Ali Adnan Mardinlidir Mardinli :) Almanya´dan biliyorum. Bütün Araplar Mardinli :)

Ntv spor da arsenalin stadı gösteriyorlar Allah aşkına koltukların dizaynı rengine bakın ne kadar güzel görünüyor kesinlikle böyle yapmamız lazım..

alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ali adnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

ali adnan gelsin carlinhos dan daha cok sevinirim yeminle

Ali Adnan kalsin ya, bize Melo ve Umutu getirin

Ali Adnan'a Türk bi akraba falan uydururuz bi şekilde problem olmaz :D

Aga iş yoğunluğundan hiç izleyemedim U-20'yi adam akıllı o yüzden hiç bilmiyorum ama twitter'da ve burda herkes çok övüyor bende şimdi araştırıyorum çok hoşuma gitti stili..

Valla çok iş yapar aga..

renktaş oyun oynarken göz ucuyla maça bakarken 10 dk geçmedi ben oyuna göz ucuyla bakmaya başladım..

2 dk da bir yuh-hadi bea-vay arkadaş gibi sözcükler ağzımdan çıktı sonra arada baltayla rieraya küfürler fln:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt