Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Adnan işi ciddi galiba. Tribünden güvendiğim bir abide bu haberler dogrultusunda birşeyler yazdı.

İnşallah olur bruma ve Adnan alınırsa çok çok iyi olur.:)

Bu Ali Adnan Irak Türkmenler kökenli cikarsa, Türk Vatandisligi alabilir mi, veya türk satüsünde oynayabilir mi?

U20 Dünya kupasinin en gözde 4-5 futbolcusundan biri kesinlikle Ali Adnan´dir. Gercekten cok iyi oynadi.

Beklentileri abartmamak lazim ama denemeye deger bence. Riera kaliyorsa, Ali Adnan da ucuza kadroya dahil olur. Iyiyse oynar. Tutmazsa yollarsin.

Sonucta Irak Liginden bir oyuncunun maliyeti ne olabilir ki? Irak Ligi 3 Milyon etmez zaten :) 300-500 biter en fazla. Kendisi de o kadar alir.

colin kazım adında biri türk statüsnde oynarken ali adnan'ın yabancı sınırı yemesi gerçekten hayret verici :D

Riera'ya kızamam da Hakan Balta gerçekten rezalet bir oyuncu abi.

Ali Adnan bile top diye oynar şu videolardan edindiğim bilgilere dayanarak tabiki 90 dakikalık maç ritmi oyununu bilmiyorum ama izlenimler çok mükemmel..

Benim kafamı kurcalayan adam yerli statüsünde oynayamaz ki..

yok bütün gün onu araştırdım olmuyor ne yapsam olmadı türklük kökü:o

90 dk tempo deme hakaret sayarım adam 120 dk bir depar atıp şut çekti ki abartısız söylüyorum dünya da 5-10 adam o dk da o deparı atıp öyle şut çeker:trollface:

Adem ‏@vivacorumspor 57 sn GALATASARAY'DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK: KUZEY IRAKLI ALİ ADNAN GALATASARAY'DA!

Al işte bunun gibi onun bunun çocuklarına diyecek lafım yok bunlar ne içiyor ya..

Olayı nereye taşıyorlar sonra futbol gelişsin böyle beyinler olduğu sürece bir bok olmaz bu ülkeden..

Tupcu bu adami Türk olarak saymamak icin elinden geleni yapar.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

[video=youtube;--M2EFw6aYA]https://www.youtube.com/watch?v=--M2EFw6aYA[/video]

Adem ‏@vivacorumspor 57 sn GALATASARAY'DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK: KUZEY IRAKLI ALİ ADNAN GALATASARAY'DA!

Al işte bunun gibi onun bunun çocuklarına diyecek lafım yok bunlar ne içiyor ya..

Olayı nereye taşıyorlar sonra futbol gelişsin böyle beyinler olduğu sürece bir bok olmaz bu ülkeden..

süper kupada adnan bunlara dakar merak etme:yenieek:

kabasakal ‏@kaabaaSaakaal 12 dk

Bİ'R RUH Bİ'D DEM NEFDİK YA ALİ ADNAN :(

:D

bu ali adnan kayseride falan olsaydi 18m euro isterdi hurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt