Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Adnan videosu varmı araştırmacı Arif

ne kadar güvenirsiniz bilmem ama ilk mactan beri takip ediyorum adamı keske alsak diyordum .mac boyunca oyunun iki tarafınıda oynayan bi adam ve 120 dakika oynadıgı maclarda bile fizik olarak düşmüyor. sscot pirinin de destegiyle yıllarca sol kanat sıkıntısı yaşamayız bi sakatlık falan olmazsa ins olur bu adam ya . son mactaki frikik golüne bakmayın sadece komple futbolcu adam . hakan ünsal kadar hızlı ve hırslı ,ergün kadar teknik bi adam diyebilirim . çok ters çalımlarda atıyor.

Yalnız Ali yi yerli statüsünde oynatabilirsek müthiş olur. Tüm sıkıntılarımıza çare olur. Haydi beyler kadroları görelim :)

Biri ortaya Ali Adnan'i atti, birden hepsi deliklerinden cikarak AA Galatasaray'da yazmaya basladi. Aman ne tesadüf.

BO7MaIqCMAIySRM.png:large

Türk futbolcuları da sonra düşünsün sorun sadece pasaportlarında mı?

Sözde büyük kulüpler yabancı hayranı?

Aranızda bir sol bek çıkmadı ya lan!

Bizde Irak'tan bulduk.

abi diyorum bu hiç walla hiç ya..

120 dakika otomatik vitesli araba gibi sürekli perfect shift yapa yapa sol kanatta çim bırakmadı:trollface:

hiç izlemedim dediğim gibi,

tarif ettiğin tip solbek tosic geldi aklıma sürekli koşan basan bir sol bek mi bu ali

Transfer Nöbeti

ne kadar güvenirsiniz bilmem ama ilk mactan beri takip ediyorum adamı keske alsak diyordum .mac boyunca oyunun iki tarafınıda oynayan bi adam ve 120 dakika oynadıgı maclarda bile fizik olarak düşmüyor. sscot pirinin de destegiyle yıllarca sol kanat sıkıntısı yaşamayız bi sakatlık falan olmazsa ins olur bu adam ya . son mactaki frikik golüne bakmayın sadece komple futbolcu adam . hakan ünsal kadar hızlı ve hırslı ,ergün kadar teknik bi adam diyebilirim . çok ters çalımlarda atıyor.

2 sene eğitimle daha da iyi olur

abi diyorum bu hiç walla hiç ya..

120 dakika otomatik vitesli araba gibi sürekli perfect shift yapa yapa sol kanatta çim bırakmadı:trollface:

Performansi etkileyiciydi gercekten. Hic kücümsemeye gerek yok. U20 basladigindan beri bircok kez tartisildi bu cocuk burda zaten.

Herkesin dikkatini cekmisti daha kimse Irak´i tinlamiyorken. Yetenekli cocuk, is yapabilir. Riera ile forma mücadelesi versin. Iyiyse oynar. Ucuzdur zaten

19 yasında,heyecan verci hamle,yalnız fazla göze battı,ne kadar ister kulübü,ayrıca hangi takımda oynuyor bu

19 yasinda olmasina ragmen fizik olarakta yere cok saglam basiyor ve gelisime cok acik.topu sol ayagina aldiginda prekaziyi andiran bi havasi var:)

bakalim yarin kimin ismi aciklaniyor ona gore patlayan belli olacak :)

transfersizlikden, Ali Adnan haberi cok iyi geldi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt