Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alıp direk ilk 11'e koyma zorunluluğu mu var bu Ali Adnan'ı? Alırsın, kadronda yer alır, bakarsın formayı kapar. Neyini tartışıyorsunuz?

U20'nin en dikkat çeken oyuncularından biri oldu ve konuşulanlara bakılırsa transfer gündemimizde. Almasak başka bir takıma gitse ve yıldız olsa 3-5 yıl sonra yönetime demediğinizi bırakmazsınız, başkaları adı sanı duyulmamış ülkelerden transfer yapıp da sonra onları yüksek paralara satınca takdir edersiniz ama biz bu tarz denemeler yapınca beğenmezsiniz. Ayrıca Irak'tan iyi futbolcu çıkmaz diye bir kural mı var? Nedir bu beğenmemezlik?

Transfer Nöbeti

Ali Adnan'ın kötü oynayacağının bir garantisi bile olsa şu şartlarda gelmesini isterim. Kim bilir nasıl bir çocukluk yaşamıştır ucundan başından bi şekilde isteyerek ya da istemeyerek destek olmuş oluruz hatta yıllık diğer yabancılara ne veriyorlarsa onada verilsin kimler geldi kimler geçti bi gram top oynamadan paraları kaldırıp gitti en azından bunun gibi ihtiyacı olan insanlar alsında kendisini çevresindekileri kurtarsın hiç sesim çıkmaz harbiden umarım gelir iyide oynar hem kendisi için hem bizim için.

Amaç yardımsa 19 yaşındaki bebeye 727337381892 milyar yuro vereceğine, git ihtiyacı olanlara birebir yardım et.

bir futbolcunun iyi olup olmadığına ancak onu izleyerek karar verebilirsiniz. yok ırak ligindeymiş yok yaşı gençmiş. bi kere bi izlememişsiniz gelip burda ahkam kesiyosunuz. haber bana biraz balon gibi geldi, pek ihtimal vermiyorum alacağımıza ama net çok iyi adam. şili'li bi sol bek vardı ilk önce onu beğenmiştim keşke alsak diyodum ama ali adnan turnuvanın şüphesiz en iyi sol beki. oynatabilirsek Hakan'dan da Riera'dan da daha çok yararlı olur.

o değilde hasan ali ailecek GSlıymış lan..:asd: bi gazete sayfasında görmüştüm.adam geldi bize gol attı,ballı:asd:

Ersin Gökalioğlu‏@ersingokalioglu4 dkUEFA büyük ihtimalle 12 Tem. 2013 ( Bugün ) Tahkim kararını açıklayacak.

q5f82.jpg

yav sen ne diyosun birader kafami buluyosun milletle, lille,lyon,Marseille vs vs bu tip adamlari alip fransa liginde oynatip sonrada 15-20m eurolara satmiyomu.bir futbolcuyu nasil kesfedip sonrada iyi paraya satacaksin bos bos konusma

O dediğin ülkelerde yabancı sınırı ne durumda ona bi bak ondan sonra seninle tartışalım dolu konuşan kardeşim :ka21: Türk statüsünde oynamıyorsa eğer 11'de oynamak zorundasın bu adamı.

ırak ligi nedir bıraz mantıklı olun messi ronaldo demişiniz, cidden şakamısınız ne alakası var ali adnanla messi ronaldonun, benim anlatmak istediğim ırakliginde bu adam kimlere karşı oynuyor,ş.lignde duşunemiyorum bu ALİ ADNANI HARCARLAR

arkadas irak ligi irak ligi tutdurmussun.

begeneler zaten irak ligindeki maclara gore degil.FIFA nin Dunya kupasindan sonra en iyi turnuvasi olan Mesiilerin Ronaldinyolarin ilk cikis yaptigi U20 Dunya Kupasinda Gelecegin yildizlariya kendi yasitlariya yapilan mucadelede iyi gozuktugu icin hevesili.

bu saatde oruclu felanda degilsin her halde.bu nasil mantik?

ben hemen 11 oyuncusumu olsun dedim senin mantigin şu irak liginde oynuyor. 20 yaşinda çocuklara oynuyor demişsin. kendiside 19 yaşinda. şu u20 maçlarida irak liginde oynanmadi.:yenieek:
adami alirsin hazirlik kampinda ve maclarda iyiyse ilk 11 de oynatacaksin,boyle bir mantik olurmu iyi adamsa neden ilk 11 de oynamayacak

Amaç yardımsa 19 yaşındaki bebeye 727337381892 milyar yuro vereceğine, git ihtiyacı olanlara birebir yardım et.

Ediliyor mu edilmiyor madem öyle bende bu tarz dolaylı yollardan hem kendi çıkarımız adına hem o insanların çıkarı adına yapılmasını temenni ettim sadece olay budur.

Ali adnani öldürdünüz be :D

bence kötü oyuncu degil. cok genc bide. bu yasinda bize yada baska avrupa takimina giderse 2-3 sene icinde cok iyi sol bek ola bilir. potansiyeli yüksek oyuncu. ama alip da direk 11 yazaninda aklinimi kacirdin sorarim :D

zaten Iraktan felan topcu cikmaz yahu.

Alıp direk ilk 11'e koyma zorunluluğu mu var bu Ali Adnan'ı? Alırsın, kadronda yer alır, bakarsın formayı kapar. Neyini tartışıyorsunuz?

U20'nin en dikkat çeken oyuncularından biri oldu ve konuşulanlara bakılırsa transfer gündemimizde. Almasak başka bir takıma gitse ve yıldız olsa 3-5 yıl sonra yönetime demediğinizi bırakmazsınız, başkaları adı sanı duyulmamış ülkelerden transfer yapıp da sonra onları yüksek paralara satınca takdir edersiniz ama biz bu tarz denemeler yapınca beğenmezsiniz. Ayrıca Irak'tan iyi futbolcu çıkmaz diye bir kural mı var? Nedir bu beğenmemezlik?

Yabancı oyuncuyu kadromuzda bulunsun diye alacak yabancı kuralı yok artık Türkiye'de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ya 11 oynayacak ya 18 dışında kalacak. Bu adamın yedeği de yabancı olduğuna göre Hakan Balta girecek yerine kötü oynarsa.

Ali adnan gelsin diyenler kimler yazsın?

Yahu arkadaşım sanane geçmiyorum benim fikrim bu yönde seni enterese etmez ha sen istemezsin eyvallah ama benim görüşüme geç meç ne iş anlamam ki.

Tamam işte bende Boşnakları alalım diyerek destekledim seni, Bi Dzeko bi Misimoviz çıkarırız bekli bizde.

Transfer Nöbeti

Ediliyor mu edilmiyor madem öyle bende bu tarz dolaylı yollardan hem kendi çıkarımız adına hem o insanların çıkarı adına yapılmasını temenni ettim sadece olay budur.

Saçma bir temenni. Zaten normal kazanacağı parayı hayatı boyunca çalışsa ne kendisi nede ailesi görebilir. O yüzden yok zor dönem geçirmiş, yok öyle olmuş, yok böyle olmuş diye adam alınmaz. Almadan da yardım edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt