Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yerli stoper var mi ?? Var. (Serdar Tasci, Ömer Toprak)

Yerli kanat oyuncusu var mi?? Sadece Arda var, O da GELMIYOR.

Bundan olabilir mi acaba?

Bu yabanci hayranligi herkeste var nedense.. Hala türk oyuncu eksikligimiz cok bariz hissediliyor.

kanatsız oynayan bir takımda kanat tutma ne kadar mantıklı acaba :rolleyes::rolleyes:

O dediğin ülkelerde yabancı sınırı ne durumda ona bi bak ondan sonra seninle tartışalım dolu konuşan kardeşim :ka21: Türk statüsünde oynamıyorsa eğer 11'de oynamak zorundasın bu adamı.
adam iyiyse oynatirsin ilk 11 de ne var yani,nerden biliyosun oynayacak kapasitesi olmadigi.bulent korkmaz 18 yasinda tarihimizin o zamanki en onemli maci monaco macina cikti sonra birdahada o formayi cikarmadi.adam iyiyse hakkiysa oynar 11 de gecin bu isleri

mesela ganada ki forvet de fena futbolcu.her maçta gol attı bide çok güçlü dağıttı defansları

Danny&Chedjou AS :D

Chedjou'yu danny'ye nazaran daha iri saniyordum ^^

1005620_572561549469211_325237671_n.jpg

19 yaşında 190 cm boyu var maç boyunca sol kanatta 50 kere gidip gelebiliyor , topa iyi vuruyor ,sürati de fena değil, bu özelliklerin kime karşı sergilendiğinin önemi yok, eksik olan oyun okuma pozisyon alma kademe anlayışı gibi özellikleri de bir zahmet kazandırıverelim 19 yaşında çocuğa

en mantıklısı bu ali adnanı alıp direk kiralamak zaten yabancı sınırlaması var kontenjanı doldurmaya değmez

zaten Iraktan felan topcu cikmaz yahu.

futbolcu her yerden cikar. böyle sacma yorumlari bende okudum burda ama yoruma bile deger degil :D bazi insanlarda annadan dogma yetenek var söylenir ki bu ali adnan da bu yetenek kesinlikle var ama pro egitim yemesi gerekir en az 2-3 sene. belki daha kisa. ne kadar cok caliskan oldugu önemli. fizik durumu ama muthis yasina göre ya. alirsin A2 de de maclara cikartirsin. tribüne yolasan zaten sesi cikacak hali yok cocugun.

unutmayalaim bu sene +4 tribüne yoluyoruz...riera mi yolarsiniz yoksa ali adnanimi ?! tutarsa tutar. tutmazsa ne kaybederiz ki ?!

Geçen akşam maçı izlerken pederle muhabbetini yaptık alalım takıma diye ali adnan kardeşimizi :) alsınlar bnce fena oyuncu değil ..ayrıca kesin gibi niye konuşuyorsunuz kimden çıktı bu haber

Yabancı oyuncuyu kadromuzda bulunsun diye alacak yabancı kuralı yok artık Türkiye'de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ya 11 oynayacak ya 18 dışında kalacak. Bu adamın yedeği de yabancı olduğuna göre Hakan Balta girecek yerine kötü oynarsa.

Şu anda da bu durum geçerli zaten. Melo da gelirse sol bek mecburen Hakan Balta'ya kalacak, başka şansımız yok. Bu çocuk da gerekirse 18 dışında kalır, gerekirse bazı maçlarda ilk 11 çıkar. Maliyetinin düşük olacağını ve 18 dışında kalmayı sorun etmeyeceğini düşünürsek gayet yerinde bir transfer olur. Şu aptal yabancı sınırlaması varken daha maliyetli bir sol bek alınamayacak sonuçta.

Yabancı oyuncuyu kadromuzda bulunsun diye alacak yabancı kuralı yok artık Türkiye'de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ya 11 oynayacak ya 18 dışında kalacak. Bu adamın yedeği de yabancı olduğuna göre Hakan Balta girecek yerine kötü oynarsa.

6+0+4 un 4 de oturur iste.Kupa maclarinda felan oynatirsin.Bakarsin iyi olur sonrada ilk11 girer.ilk11 girip girmemesi Teknik Kadronun karari olur.

Ayrica bak gor Ebouenin yerine isteyen varmi ?

ama sol beke ihtiyac var iste.

Hakan Caglar Riera 3 nun icinde devsirme Riera iyi bir tek.

Bir golle süper yetenek olunuyorsa,Hakan Calhanoglu 2-3 yildir alman futbolunda sayisiz öyle golleri var.

Ama diyorsaniz illa arab olsun arabi severiz biz,dolduralim Takimi sudilerle katarlilarla.

Ulan adamı hayatında adamı bir kere izlememiş ismini şu son yarım saat içinde duyanlar sırf ıraklı ve ismi ali adnan diye yerden yere vuruyor brezilyalı falan olsa müthiş derlerdi aynı kişiler tamam bu adam kötüde çıkabilir ama denemekten ne zarar edersin sudan ucuz alırsın bu adamı denersin eğer potansiyelini yansıtırısa en az 10 yıl sol bek sıkıntısı çekmezsin belki denemekten ne zarar çıkar bu kulüp sırf aykut erçetin eski oyuncumuz diye kimse almazken gitti yine hatırı sayılır bi maaşla sözleşme imzaladı bu ali adnanlada hiç birşey kaybetmez ama çok şey kazanabilir

Forum arşivlerine gidebilsek ''U20'de Messi'yi izleyip bu bebeden cacık olmaz ,Walcott'a karşı izlemek lazım'' diyenler kesin olmuştur :oks: Forum olarak maç izlemediğimiz o kadar açık ki . Ama aynı adamlar aynı yerde tanıştıkları Bruma için günlerdir uykusuz kalıyor o da ayrı bir vaka .

Forum arşivlerine gidebilsek ''U20'de Messi'yi izleyip bu bebeden cacık olmaz ,Walcott'a karşı izlemek lazım'' diyenler kesin olmuştur :oks: Forum olarak maç izlemediğimiz o kadar açık ki . Ama aynı adamlar aynı yerde tanıştıkları Bruma için günlerdir uykusuz kalıyor o da ayrı bir vaka .

Irak ligini hangi kanalda izliyorsun rhendashc? Bruma'yı turnuvadan önce de biliyorduk.

Saçma bir temenni. Zaten normal kazanacağı parayı hayatı boyunca çalışsa ne kendisi nede ailesi görebilir. O yüzden yok zor dönem geçirmiş, yok öyle olmuş, yok böyle olmuş diye adam alınmaz. Almadan da yardım edersin.

Temenni bireylere özgü olabilir yani benim temennim tüm insanlık adına bir mantık barındırmak zorunda değil hani bilmem anlatabiliyor muyum ya da x kişi benim temennimi yargılama sorgulama hakkına sahip olup saçma olarak nitelendiremez açıkcası nihayetinde temenni yani.Ben sadece o nedenden alınsın diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum zaten sadece tutmayacağının garantisi bile olsa o neden dolayı alınmasını isterim dedim yani lan bu adam küçükken zor günler geçirmiş kesin alıp 10 yılda oynarsada oynamazsada yıllık 5 milyon € vermemiz lazım gibi bir şey yazmadım piyango bu kez garibana vursun temennisinde bulundum sadece.

Almadan yardım nasıl etsin bir spor külübü ya da etmişse daha önce bir kaç örnek gösterirsen kendi adıma bir ferahlığa kavuşabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt