Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

A lıştık burada kan revan içinde yaşamaya

L akin bi an bile vazgeçmedim,tutundum futbola

İ stedimki farklı olsun diğerlerinden hikayem,dedim belki birgün kader güler bana

A li adnan benim adım,belki çok duyacaksınız bu adı sonra

D ünya kupasında bi piyango çıkar belki de ha

N asip olur mu dersiniz böylesi bu garibana

A slında gönlümde yatan renkleri sarı kımızı olan bi camia

N asip olur inşallah böylesi bana

173106888-ali-adnan-of-iraq-controls-the-ball-during-gettyimages.jpg
:D

:42:

irak ligini kücük rezil görüpte u20 turk milli takiminin rezilligini nasil gormemezlikten geliyor acaba.o yere goge sigdiramadiginiz kerim freiler okay yokuslular falan nerdeydi turnuvada

A lıştık burada kan revan içinde yaşamaya

L akin bi an bile vazgeçmedim,tutundum futbola

İ stedimki farklı olsun diğerlerinden hikayem,dedim belki birgün kader güler bana

A li adnan benim adım,belki çok duyacaksınız bu adı sonra

D ünya kupasında bi piyango çıkar belki de ha

N asip olur mu dersiniz böylesi bu garibana

A slında gönlümde yatan renkleri sarı kımızı olan bi camia

N asip olur inşallah böylesi bana

173106888-ali-adnan-of-iraq-controls-the-ball-during-gettyimages.jpg
:D

:005:

Transfer Nöbeti

Daha ne kadar uzatabiliriz gerçekten merak ediyorum yapılabilir gidilebilir diyorsuna bro bugüne kadar yapılmamış işte olasıkla baktığımız zaman bir çok şey olabilir dünya üzerinde hatta gerçekten inanırsan dünyayı güzel bir yer olarakta görmeye başlayabilirsin ama mesele bu değil yapılmamış bugüne kadar fikrimce yapılmayacakta çünkü hiç bu yönde bir girişimimiz olmadı ben bu duygularımı bu oyuncu üzerinden tatmin etmek istiyorum olay bundan ibaret sana saçma gelebilir eyvallah görüş ayrılıkları illa olacak ama siz yapılmayan bir şeyi "yapabiliriz başka türlüde olur" tarzında dikte etmeye çalışmanızı anlamsız buluyorum gerçekten.

Sen şöyle düşünüyorsan kardeşim Galatasaray külübü yardım derneği midir bizi ilgilendirmez biz spor külübüyüz sporla ilgileniriz derdin bu ise anlarım mantıken baktığın zaman olması gereken bu zaten ama ben bu kez öyle bakmayı tercih etmediğimi yinelemek istiyorum.

Afganistan'daki çocularda yardıma muhtaçmış onlarada lisans çıkarıp 8 milyon yuro'ya imza attıralım.

yanilmadigima sevindim.zaten sizin acmaniza gerek yok.Galatasaray acmis ve guzel yapmis.Insallah iyi oyuncularda cikar.

Liverpool gelip ermenistana aciyor.Galatasaray neden Azerbayacana okul acmasin?

Portolar Benficalar ispanyol takimlari Scout Okul gibi seyler kurup Guney amerikayi tariyorlar.

Galatasaray neden yapmasin ? Iraktan Azerbaycandan Irandan Ozbekistandani neden taramasin?

Ordan cikacak iyi oyunculari neden oynatmasin ki?

Sukur ki sizin dusuncedeki insanlar yonet miyor Galatasarayi.

sen azerbaycanda yasiyordun demi ?

galiba öyleydi. objketiv cekilde düsünemesin dogal olarak bu konuda bence. Ama yinede umarim sen hakli cikarsin bu konuda ben yanilirim. kazanan Galatasaray olur cünkü o zaman senin de dedigin gibi.

ben pek ümitli bakmiyorum bu projeye acikcasi ama bu SADECE benim fikrim tabiki.

inanmadigim bir seyde iyi olur dersem kendime yalan söylemis olurum.

sen azerbaycanda yasiyordun demi ?

galiba öyleydi. objketiv cekilde düsünemesin dogal olarak bu konuda bence. Ama yinede umarim sen hakli cikarsin bu konuda ben yanilirim. kazanan Galatasaray olur cünkü o zaman senin de dedigin gibi.

ben pek ümitli bakmiyorum bu projeye acikcasi ama bu SADECE benim fikrim tabiki.

inanmadigim bir seyde iyi olur dersem kendime yalan söylemis olurum.

:lol: Azerbaycana yasiyorum.

Benim icin onemli olan cikip cikmamasida degil aslinda.

Ilk once Galatasaray Turkiyedeki alt yapisini iyi kurmali.Turkiyeden cikara bilecegi kadar oyuncu cikara bilmeli.Mesala bir Arda Turan bir Selcuk Inan bir Burak Yilmaz bir Semih en azindan 5 sende bir gelsin kendi alt yapimizdan.

Sonra Almanyaya kursun orayida tarasin ordan da Mesut Ozili ilk biz bulalim.

Ispanyollar Portekizlliler Guney Amerikayi bizden iyi bilip bizden daha iyi tarayacaklar bizde Kenedi kulturmuze kendi sinirlarimiza yakin olan bolgeleri tarayalim.Azerbaycan gibi Ozbekistan gibi Turki cumhuriyyetlerde okul actiralim.Hem Galatasarayin nufuzunu orada daha cok baskin yayalim hemde okul iyi olursa icinden iyi degrelerde cika bilir.

Ha yapmayada biliriz.Drogbayi 35 yasinda aliriz.Sonra 31 yasindaki Melo icin 100 takla atariz.

Muslera, Eboue, cheadju, melo, droagba, sneijder eeee bruma, ali sığdıramadım

adamlar gelecegine yatirim yapiyor muhtemelen bu cocugu +4 de kullanacaklar, ellerindeki kasarlari ya kiraya verecekler yada tamamen elden cikartacaklar, bu gibi oyunculari bizim almamiz gerekirken gs nin almasi zoruma gidiyor arkadas kesin 3 otuz paraya kapatmislardir, pahali oyuncuya bunlar atlar genc potansiyeli olan oyuncuya bunlar ziplar, bizimkiler ne yapar bilen var mi?

forzadan alıntı adamlar bizle kafayı bozmuş bahsi geçen oyuncu tahmin edeceğiniz üzere Ali Adnan :D ne kadar zorlarına gidiyoruz yahu

Forumda isme,prestije bakan cahiller cok...Adami bir kere bile izlemeyip yorum yapiyorlar..

Digne'yi de cogunun izledigini sanmiyorum...Gazete " Yeni Lizarazu " basligini attigi anda sanki oyuncuyu 2 yildir izliyor gibi konusanlar var...

Irak ligi diyorsunuz...O begenmediginiz Iraklilar Ingiltere liginde oynayan oyunculara kafa tutuyor ve berabere kaliyor.. Turkiye liginde kac tane Turk oyuncu cikartabiliyorsunuz...Erkan Zengin Messi niyetine oynuyor ulkede..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt