Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Galatasaray squat ekibi 6 aydir ali adnani izliyor"

Ulan scoutu anladik'da squat nedir arkadas.

vheQk.jpg

Daha önce paylasilmisti

Chedjou + Umut + Melo + Erman Kilic .. Transferleriyle kapatiriz ... yada Gercekten bir genc yetenek girisimi varsa Ali Adnan + Bruma + K.Frei gelir yoksa foss

Aynen. Zaten şuan 10 yabancın var, elindekileride gönderemiyorsun e seneyede 5+0+8 diyorlar. Çok zor işimiz.

konoplyankanın sözleşmesi bitti mi , transfermarktta ? yazıyor geçen aylarda bu yaz biteceği yönünde haberler vardı

Sevilla ciddi biçimde ilgileniyormuş Ali Adnan transferiyle.Bana kalırsa oraya gidecek çünkü biz hiç ısrarcı davranmıyoruz böyle transferlerde.İnşallah sonradan pişmanlık yaşayacağımız bir hata yapmayız bu transfer döneminde.

Aynen. Zaten şuan 10 yabancın var, elindekileride gönderemiyorsun e seneyede 5+0+8 diyorlar. Çok zor işimiz.

5+0+8 değil 5+0+3

Seneye

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Melo

Sneijder

Amrabat

Drogba

gibi isimlerden de 1'i gitmek zorunda. Riera gider gibi ama sol bek almaya kalksak bu isimlerden 1'i daha gitmek durumunda.Drogba'nın kontratı bitiyor ama verdiği katkı bu sene de yüksek olursa nasıl vazgeçilir bilmem.

Federasyon cidden ülke zaten milli takım düzeyinde bitmişken uluslararası kulüp yarışmaları seviyesini de Azerbaycan seviyesine getirecek.

Bu kadar futbol düşmanı bir TFF görmedim ben hayatımda.

Saka maka ben Ali Adnan´in 6 aydir izlendigine inanmiyorum :) Irak Ligini mi izlemis bizimkiler? :)

Müthis bir turnuva cikartti, maliyeti de uygundur, alin iste. Ama 6 aydir izlediklerini sanmiyorum :)

5-0-3 falan gelmez seneye febe de sınır değişsin ister tff düşmezse bile

5+0+8 diye bir şey yok.

5+0+3 o.

Zaten seneye kadar tff falan kalmaz , alayı gider.

Diyelim ki gitmediler , en kötü ihtimalle 6+2+2 geri döner bir sonraki sezon.

Melo, Umut, Ali Adnan, Bruma gelsin...transferi kapatlim...

Süper Kupa macina odaklanalim... fenere karsi "cak gec, cak gec" yapicazzz :asd:

[video=youtube;rFt88Yr9v10]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rFt88Yr9v10[/video]

geldi geliyor, eli kulağında, bugun imzalıyor, imzalayacak, hadi oğlum, yardır sağdan... /transfer beklemekten kafayı yiyen adam/

ben sana ne diyim ey tff, allah belanızı versin kahru perişan etsin sizi ve destekçilerinizi. şu mübarek günde bizi bedduaya teşvik ediyorsun. yazıktır günahtır sırf şikeci yüzkarası, bizi dünyaya rezil eden bir takımı koruyacağım diye yediğin şu halta bak. paramız var ş.liginde başarı istiyoruz ama buna engel olmak için elinden geleni yapıyorsun.

Ali Adnan ve Bruma gelirse gerçekten sağlam yolda ilerleriz.İkisini de izleme şansımız oldu.

6 aydır Ali Adnan'ı mı izliyorlarmış :lol: Yok artık Ali Sami :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt