Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Okadar bas vuru yapmisiz ... Saygiyla andigim bizim yandas medyamiz hic haber yapmiyor :trollface:

Sneijder

amrabat

Riera

drogba

Elmander

dany

chedjou

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan kulüp televizyonu GS TV'ye önemli açıklamalarda bulunuyor."Galatasaray, Avrupa Birliği vatandaşlarının hakları için tüm federasyonları başvurdu.”

Anayasamızın 90.maddesi ''Kanunlara uyacaksın,antlaşmalar da kanun hükmündedir'' der. TFF, AB ile yapılan antlaşmaya bağlıdır.

Bu Sedat Doğanı pek sevmezdim, hep haberler çıkıyordu veto etti şunu bunu diye. Ama karşısındakini susturacak kabiliyeti var gibi :asd:.

Beyler bilen bir ağız beni aydınlatırsa sevinicem..

Şimdi kafama takılan bi kaç şey var..

1. si ab kararı çıktı diyelim, bu karar sadece futbolcu ile sınırlandırılır mı? hayır yoksa her önüne gelen ab uyruklu adam gelip her türlü iş yapabilir mi tıpki vatandaş gibi..Hani en basitinden bakkal açmak gibi :) veteriner, atıyorum kreş ıvır zıvır??

2. si ab kararı çıkarsa, bu, geneli mi bağlar yoksa sadece başvuranlar mı hakeder bu olayı (futbol dışı düşünün lütfen)

tüm federasyonlar ??? ilk TFF, ondan sonra AB AIHM ... olmiyor mu.. tüm federasyonlar ile ne kast edildi?

Sezon baslangicina yetisecek mi onu söyle Sedat Dogannnn

1. si ab kararı çıktı diyelim, bu karar sadece futbolcu ile sınırlandırılır mı? hayır yoksa her önüne gelen ab uyruklu adam gelip her türlü iş yapabilir mi tıpki vatandaş gibi..Hani en basitinden bakkal açmak gibi :) veteriner, atıyorum kreş ıvır zıvır??

2. si ab kararı çıkarsa, bu, geneli mi bağlar yoksa sadece başvuranlar mı hakeder bu olayı (futbol dışı düşünün lütfen)

İlk kararın çıkması sancılı ve uzun sürer ama sonra yapılan başvurular emsal olduğu için kısa sürede kararı çıkar..

Böyle birşey kabul olursa yer yerinden oynar :)

Tabi ki başvuranları bağlar.

Muslera

Eboue Semih* Chedjou Riera

Melo Selcuk

Burak** Sneijder Amrabat

Drogba

:ayatollah:

​

*Danny | **Erman/Engin

Bu Ab olayi eninde sonunda kabul edilir de, bu seneye yetismez. En son AB mahkemelerinde istedigimizi aliriz.

Simdi bu TFF´yi beklemeyelim yine, isimize bakalim. Bunlar kabul etmez.

Futbolcular basvuruyu federasyona yaptida.. Federasyon umursamaz bile.. Tupcu dusmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt