Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

,,Tahkim Toplantisinda büyüh ihtimal ile AB olayi olur. Tahkim Kurullu Hukuculardan kurulu, ve onlar hukuki olarak bizim hakli oldumuzu biliyorlar(...) Sürec cok uzun süreceni sanmiyorum."

S. Dogan

tüm federasyon derken futbol basketbol voleybol kapsıyor.

bu arada eboue neden başvurmadı acaba gidiyormu

Sedat Doğan hukukçu olarak olması gerektiğini söylüyor ama biz de öyle işlemiyor bu düzen. zannetmiyorum şu dönemde karar değişiceğini.

Tahkimden ümitli olması çok komik bir durum bence.Orası UEFA'ya benzemiyor yine TFF'nin elinde.Büyük ihtimalle dinlemezler bile.Formaliteden yapılmış bir başvuru.Maksak yurt dışında hakları kovalama imkanını yakalamak.

20765369.jpg

:lol::lol::lol:

,,Tahkim Toplantisinda büyüh ihtimal ile AB olayi olur. Tahkim Kurullu Hukuculardan kurulu, ve onlar hukuki olarak bizim hakli oldumuzu biliyorlar(...) Sürec cok uzun süreceni sanmiyorum."

S. Dogan

Bu sözde hukukcularin önceki kararlarini da biliyoruz. Biraksin bu isleri. Hikaye yani. Tahkimde hicbirsey olmaz. Hukukculardan kuruluymus :)

Bu olay TFF'yi aşar, devletler arasında hukuklar gereği bu. Normalde TFF bi halt yapamaz ama....

burası Türkiye

Bu sözde hukukcularin önceki kararlarini da biliyoruz. Biraksin bu isleri. Hikaye yani. Tahkimde hicbirsey olmaz. Hukukculardan kuruluymus :)

Tahkim'deki Hukukcular, bazi kendi alanlari disi olan konularda kararlar verdi... (...) bu Hukuki Konuda ise, bizim icin iyi bi karar cikacana inaniyorum.

S. Dogan

avatarımı değiştirdim baklım çıkacakmı(the ghost and the darknes /the man eaters of Tsavo) bu arda gelsin artık transfer alooo:eek:

anladim kadar tff karar verecegi bir konu degil dedi sedat dogan eger karsi cikarlarsa baska basvuracagimiz bir yer var dedi

Galatasaray, AB vatandaşlarının yerli statüsünde oynaması konusunda harekete geçti. Ancak sarı kırmızılıar, sadece TFF'ye değil, tüm federasyonlara başvuracak.

Konuyla ilgili olarak GS TV'ye konuşan Sedat Doğan, "Federasyonların yapması gereken sadece kanunları uygulamak. Bu konuda sadece TFF değil hiçbir federasyonun karar alma yetkisi yok. Bir sürprizimiz var; bugün itibariyle Galatasaray Spor Kulübü sadece futbolda değil her federasyonda, AB vatandaşlarının o branşlarda Türk statüsünde yarışabilmesi için dilekçe veriyo" dedi.

Doğan ilk olarak Drogba, Senijder, Elmander, Dany, Chedjeou, Amrabat'ın da bugün Tahkim Kurulu'a başvuracağını söyledi.

Galatasaray, AB vatandaşlarının yerli statüsünde oynaması konusunda harekete geçti. Ancak sarı kırmızılıar, sadece TFF'ye değil, tüm federasyonlara başvuracak.

Konuyla ilgili olarak GS TV'ye konuşan Sedat Doğan, "Federasyonların yapması gereken sadece kanunları uygulamak. Bu konuda sadece TFF değil hiçbir federasyonun karar alma yetkisi yok. Bir sürprizimiz var; bugün itibariyle Galatasaray Spor Kulübü sadece futbolda değil her federasyonda, AB vatandaşlarının o branşlarda Türk statüsünde yarışabilmesi için dilekçe veriyo" dedi.

Doğan ilk olarak Drogba, Senijder, Elmander, Dany, Chedjeou, Amrabat'ın da bugün Tahkim Kurulu'a başvuracağını söyledi.

riera Afrikalimi lo niye yazmadin :lol: yoksa Riera gidiyorda o yuzden mi saymadi :wave:

Bu davadan sonra...Alper Potuka bukadar para veren takim nasil hissedir acaba kendisini :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt