Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray uzun süredir gündemini meşgul eden Felipe Melo transferinde sona çok yaklaştı.

Brezilyalı futbolcunun Juventus'tan bonservisi ile alınması konusunda yapılan pazarlıklarda uzlaşma noktasına gelindi.

Sarı kırmızılı kulüp, 6.5 milyon euro isteyen İtalyan kulübünü 5.5 milyon euroya kadar indirdi. Ancak Galatasaray 4.5 milyon euroda diretiyor ve bu rakamda Juventus ile uzlaşmayı hedefliyor.

Bu arada Melo'nun kendisi için yapılan teklifte de Brezilyalı futbolcunun evet demeye yakın olduğu öğrenildi.(lig tv)

ya renktaşlar şu anda gstvde konuşan mehmet şenol eskiden transferler hakkında kodlar veren eleman mı?

DHA'ya göre 5.2 milyona alinmis melo

son dakika:

Giaccherini al Sunderland è il primo tassello del piano di Marotta: soldi a palate nella casse della Juventus con i vari Melo, Isla e non solo... - Goal.com

çevirin beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

I prossimi due tasselli del mosaico saranno il ritorno di Felipe Melo al Galatasaray (i turchi offrono 4 milioni per l'acquisto definitivo del brasiliano, a 5 si chiude) e la travagliata cessione della metà di Isla all'Inter, di cui vi abbiamo dato conto in esclusiva e per la quale balla ancora un cippino tra offerta nerazzurra ferma a 6 milioni e i 7,5 chiesti dai bianconeri.

4 milyon euro teklif etmisiz, 5e transfer bitebilirmis.

daha hala pazarlik yapiyorsak vay halimize ozaman

Galatasaray'ın Melo yarışından Fiorentina'nın yarıştan çekilmesi sonrası, Melo'nun sarı-kırmızılı mayoyu :Dgiymesi konusunda tek engel artık formaliteler.Kulüpler 5 Milyon Euro civarı bir ücret karşılığında mütakabata vardı ve Melo ile Galatasaray zaten daha önce prensip anlaşmasına varmıştır.

Umarım başkan işi yokuşa sürmez yine.5'e indilerse süper zaten gidip 4'te ısrar edip terim'e Wellington'u dayatacak diye korkuyorum.Tulun varken daha da korkuyorum.

felipe melo hayırlı olsun...

5 milyon euro iş bitti galiba..

Felipe Melo ad un passo dal Galatasaray | Canale Juve

ben bu haberden bunu anladım..

-----melo------

-hamit--selçuk-

------snejder---

------drogba---

hayırl olsun.. umut-ali adnan-bruma diyorumm :)

eğer kontrat anlaşması olmadıysa bruma ile lisbon arasında. serbest kalma durumu olabilir..

Riera'da AB statüsü için başvuracağına göre kalacağı kesinleşti herhalde.:confused::confused::confused:

eboue niye başvurmadı acaba , belçika pasaportu iptal mi olsu

AIHM e başvurumu yapmış bizim futbolcular?

felipe melo işi bitti gibi, hayırlı haber geldi..

bakıyorumda kimse tepki vermedi. uyuyonuzmu laaa:lol:

Bruma'yı bonservissiz alabiliyo muyuz öyle bir şey var mı? Ya da sadece yetiştirme ücreti vererek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt