Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

teknik top durdurmak ve 3 metre pas atmak la olmuyor ileri zekali

oda teknik sayilir. pass teknigi diye bir kavram vardir. calim ata bilen de teknik sayilir ama tabikide. mesela hagi gibi teknik pass atan her baba yigit yokdur örnekleme yaparsak. yada beckham gibi herkez orta yapamaz. bunlar hepsi teknige giriyor ve calim ata bilende de daha önemli teknik konulardir bence.

Daha teknik kapasitesi ne oldugu bilmeyenler ile oturup futbol tartisiyoruz ona aciyorum. Nerde eski nöbetciler ya?!

riera ül albert çok klas bir topçu keşke motor özelliklerini geliştirebilme şansı olsa bu yaştan sonra

Madrid çok para vermiş la Illarramendi için.

rıeradakı teknık ust düzey onu unutmayalım

bıraz süratı olsa ınanılmaz oyuncu olur

ama kanı gıbı mubarek

geçen antremanda elmanderi izledim, düz çimde top süremiyordu, bu ayak tarak kemiği sakatlığından dönüşte kimse eski haline yaklaşamıyor anasını satayım, özellikle karıköyde sakatlandılarsa

Transfer Nöbeti

BM_Lkm_CEAAIXUk.jpg:large

Eray bile goturuyo siz daha hala...

Bile derken..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 10 sa

Bugün Ali Adnan'ın Kulübüyle Görüşme Yapılacak.Olumlu Sonuc Alınırsa Kap Bildirimi Yapılacak..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 10 sa

Öğrendiğim Detayları Yazıyorum.Ali Adnanla Bülent Tulun Görüşme Yaptı.5 Yıllık Sözleşme Önerildi.Ali Adnan Teklifi Kabul Etti..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 18 sa

Galatasaray Bruma Transferi İçin Çok Önemli Bir Adım Attı.Benden Bu Kadar :)

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 21 sa

Umut Bulut'un Bugün Yada Yarın Kap Bildirimi Gelir.Felipe Melo İçin İse Sözleşme İçin Küçük Detaylar Konuşuluyor Halledilirse O da Açıklanır

Face'te duyumlarını yazdığı bir sayfadan tanıyorum çoğunlukla tutturuyor hadi bakalım

Umut tuttu Ali Adnan'la görüşme pazartesiye ertelenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt