Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada umutla melodan sonra yine uzun sure hareketsizlik olacaktir federasyon yonetim olayi tam sonuclanana kadar ondan sonra da yerli alternatif yada yabanci ust duzey transferlerden birine devam edilecektir

34cimbom34 ‏@34cimbom34 5m

Pazartesi yazacaktım ama yazayım şimdiden pazartesi bruma konusunda önemli gelişme olabilir

@ Hakan Delikanli.. sana dedim uzak dur benden ...kavga mavga hosuna gidiyor galiba kasinmanin alemi yok

"benden uzak dur" özel den mesaj yazma da demek

Şimdi gördüm de olanları, Servet denilen arkadaş Hakan'dan birşeyler öğrensin bence futbol da dahil olmak üzere. Hakan iyi niyetli bir insandır ve üslubu hep düzgündür. Adamın kalitelisi burada ortaya çıkıyor işte. Aynı şeyleri Hakan yazsa modlar çoktan ceza vermişlerdi, bu da forumun çifte standardı. Bu hep böyle oldu. Nerde ortalığı karıştıran çirkin üsluplu insan var, hiç biri ceza almaz, sadece uyarılır. Olan da Hakan gibilere olur.

şaka gibi gerçekten. melo umut transferlerini tamamladığımızı varsayalım ve sol beke birde kanat bölgesine üst düzey iki adam aldık mı şampiyonlar liginin en güçlü takımlarından biri oluyoruz. kanata ardayı alsak sol bekede bastosu alsak takım bir anda iki seviye yukarı çıkacak.

Tamamen tahmin. Hiç bir bilgi veya duyum niteliği taşımıyor. BENCE, pazartesi Melo ile Ali kap'a düşer.

Aklı başında insanların tartışması da belli bir çerçeve içerisinde oluyor. Bazı haddini bilmezler gibi ceza almayacağını bilerek oraya buraya küfür ederek,ERGENCE suçlamalar yaparak olmuyor.

beyler bugün gstvde ayak tenisi idmanının videosu gösterildi mi bilgisi olan var mı?

Hayirli geceler... ortalik yine karismis gece gece yine burda :D

varmi gelen giden :sad007:

edit; yokmus galiba...neyse birbirinizi üzmeyin surda gereksiz konular icin.

resize.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt