Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Öyle ama Sneijder ve Drogba'yı da yeni transfer olarak görebiliriz.Çünkü bu oyuncular hem tam sezon geçirmediler hem de hazır değillerdir.

İçerisinde bulunduğumuz durumdan memnun olmasam da tek teselli bunlar maalesef.

kesinlikle.sabah kalktım sneijder drogba yı düşündüm gerçekten.yarım sezonda daha doyamamıştık onlara.drogba nın zaten belli bir çizgisi var, sneijder de iyi bir kamp dönemi geçirirse eğer bu oyuncular bizi uçurur.

Zaten ilk 11 kadro belli birtek solbek gelebilir(önlibero alındı varsayıyorum). onun dışında zaten hep alternatif olacak gelenler. her sene 7-8 oyuncu almak anlamsız. oturmuş bir kadro var. alınacaksa bile gelecek için alınmalı artık. bruma gibi ali adnan gibi(bu sene rierayı gönderemeyiz). umut tamam,melo tamam en kötü 2-3 yabancı gönderip 2-3 yabancı alabiliriz. yada AB çıkar ondan sonra toplarız oyuncuları.

Ayıp ediyor Lisbona

Bunun aklını kesin birisi parayla çeldi yoksa 1 yıl daha kalabilirdi Lisbonda hem de kendini çok daha hazırlayıp daha yüksek bir kontrat kapabilirdi

işte o parayla çelen biz oluyoruz , 8 milyon garanti kazanacak bu para 12ye kadar çıkabilecek (tabi 4 veya 5 yıllık kontrat süresince)

Okay,Bruma ve Ali Adnan transferleri gerçekleştirebilirsek bir çok kişinin yakındığı yaş ortalamasını da epey düşürürüz.

Her sene ilk11den 5 oyuncu gönderip, 5 yeni oyuncu almakta istikrarli olunmaz. O oyuncular uyum sağlayinca kadar yarim sezon bitiyor. Bizim 96daki takim, oturmus bir takimdi, az ama öz transfer yapildi fakat takim her sene üzerine koydu. Her sene 5 yeni oyuncu almakta hersene sifirdan basliyorsunuz.

stoper ve sol bek gerekliydi..........stoper geldi sol bek gelmedi daha...melo ve umut alınırsa birde sol bek alınsa güzel olur Burak,drogba,wesley varken zaten 4-3-1-2 den başka sistem oynamayız Burak sağda pert olur 4-2-3-1 de o sebeple kanat transferi yapmayız diye düşünüyorum

hergün ayni haber

bu dünün haberi zaten ama bizim kolpa medya chelsea ve galatasaray 8er milyon euro bonservis teklif etti diyor, adam serbestim diyor ne bonservisi, chelseade oynamak istiyormuş ama bizim para da aklını kurcalıyordur herhal, 4 misli

söyle bisey var bruma gelirse iyi hos ama gelmezsede cok üzülmem

stoper ve sol bek gerekliydi..........stoper geldi sol bek gelmedi daha...melo ve umut alınırsa birde sol bek alınsa güzel olur Burak,drogba,wesley varken zaten 4-3-1-2 den başka sistem oynamayız Burak sağda pert olur 4-2-3-1 de o sebeple kanat transferi yapmayız diye düşünüyorum

Sezon sonu Drogba giderse zaten Burak'ın yanına 2 tane kaliteli kanat almak lazım.:weqweq::weqweq::weqweq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt