Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şener bizde en fazla rotasyon oyuncusu olur. Balta, 1 önceki sezon ligin en iyi sol bekiydi, sonra sakatlandi, sol bek yokluğundan da ameliyatta olmadi, sonrasini biliyoruz.

Eboue, hem defansif hemde ofansif acik ara ülkenin en iyi sağ bekidir. Gecen sezon bir cok oyuncumuz gibi standartlarinin altinda kaldi. Engin ve savunmadaki liderinde olmamasi onu cok etkiledi. Yediğimiz gollerin geneli lider eksikliği nedeniyle yenen gollerdi. Bununla birlikte, Cl seviyesinde Eboue bile yetersiz, daha iyisi lazimdi.

İki sezon önce Eboue Fenerbahçe maçıyla birlikte bir form tutmuştu Afrika Kupası'na gidene kadar süper oynuyordu. Savunmasını eleştirenler olmuş ama formda olduğu o ara top geçirmiyordu çalımda yemiyordu. Geçen sezon lige iyi hazırlanamadılar herhalde çoğu oyuncu formsuzdu ve sonradan form tuttular. Mesela Uifalusi'yi herkes iyi hatırlıyor ama o da sezona çok formsuz bir şekilde başlamışlardı. Bu sezon antrenman ve kamp anlamında daha olumlu ve disiplinli çalışıyorlar gibi görünüyor oyuncular.

Burak tek forvet nasıl olur? sanki zorlanır Burak arkası dönük top alamıyor pas servisleri iyi değil 2 forvet daha etkili gibi ama gelecek 2 kanat gole yakın oyuncular olursa iş değişir gibi

Burak bu senede pas servislerini geliştirir diye ümit ediyorum. :D

Kanat olarak Nani olsa olur mesela , en az 10 gol atar.:rolleyes:

Türkiye'de futbolun en kötü yanı takımların ve ülkenin menfaatine değil kişilerin menfaatine davranmaları. Bir ara eski federasyonlar Almanya modelini uygulamak için uğraşıyorlardı. Lig sistemi Almanya Ligi gibiydi, Türkiye Kupası tek maç elemeli sistemindeydi, Yabancı kontenjanı da yavaş yavaş ortadan kalkabilecek duruma geliyordu sınırsız yabancıyla imzalama gibi. Ama yenileri geliyor yok yayıncı kuruluşun düşüncesi yok şunun düşüncesi yok bu zatın düşüncesi derken Türk Futbolu bu hale geliyor. En kötüsü de başarısız olan takım başarılının düzeyine çıkmaya uğraşmıyor onu kendi seviyesine düşürmeye çalışıyor.

Bütün oyuncularımız kazasız belasız sezon geçirir inşallah. Maça az kaldı sayılır :D

Ramazan'ı alıyorduk biz ne oldu o iş?

Bruno Alves: "Buraya kariyerimdeki en ciddi kupalari almaya geldim."

bunlara tv, internet falan yasak heralde dünyadan haberleri yok :D

bende d smart var arkadaslar ama ucret odemeden kullanıyom sımdıye kadar ılk uye olduğumdan hazırlık maçlarını sıfresız verıyorlardı bugunde gecerlımı acaba bu olay

Bruno Alves: "Buraya kariyerimdeki en ciddi kupalari almaya geldim."

bunlara tv, internet falan yasak heralde dünyadan haberleri yok :D

Gercek:

post-15554-Hundred-dollar-bills-gif-4tjm.gif

onlar zaten sadece para icin geldiler...

Laola1.tv 'de şuan voleybol maçı var canlı. Onu izleyebiliyorum. Bizim maçta sıkıntı olur mu ? (TR'den iziliyorum)

Bugün maçımız var. Açıklama felan gelmez. Hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar maç günü transfer açıklandığını.

Maç sonu açıklamalar da bir o kadar önemli. Terim'e transfer sorusu illa gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt