Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu ne ilk 10 u. Yemeyelim birbirimizi. Severiz kalsın isteriz ama hangi 10

Boşver tartışmaya girme Burak sevdalılarıyla. Dünya'nın en iyi forveti de ve geç. :)

Ayağında daha top tutamayan, kontrol edemeyen adamı başımıza en iyi ilan ettiler sırf karşı karşıya gol atıyor diye. :)

Kazim nasil her türlü Buraktan etkili oluyor? Mevksiinde dünyada ilk10da olan ve Mourinho tarafindan bile world class olduğu söylenen bir oyuncudan? Komik olmayin.

Kazim önce Galatasarayda kendini kanitlasin. En azindan Burak Yilmazin yaptiğinin yarisini yapsin.

Baka bir teknik direktör'ün bir oyuncu hakkinda yaptigi yorumlari pek ciddiye almamak lazim. (hele ki mac öncesi)

Sonucta basinin önünde kötü ve yeteneksiz forvet diyecek hali yok.

Transfer Nöbeti

Ne insanlarla ugrastigimizi gör iste. Neyse hic girme bu konulara yoksa gene sacma sacma yorum okumak zorunda kaliriz.

____

Bu arada; Bu Bruma ve serbest kalma olayi nedir ya? 4 sene imza attirmislar ama gecersiz sayiliyormus deniliyor. Bunu tek bizim kulüp'mü ortaya cikartmis yani? Bayern forumlarinda 10 milyon € teklifi kabul görmemis deniliyordu ve dis basinlar kendisinin su an Londra'da oldugunu iddia ediyor.

Teferruatları sen daha iyi takip ediyosun olum. Ben daha çok gelir mi gelmez mi o tarafındayım.

Ama eğer bedelsiz ayrılma durumu varsa bize bırakmazlar.

Baka bir teknik direktör'ün bir oyuncu hakkinda yaptigi yorumlari pek ciddiye almamak lazim. (hele ki mac öncesi)

Sonucta basinin önünde kötü ve yeteneksiz forvet diyecek hali yok.

Mac öncesi söylemedi, gectiğimiz bir kac gün icerisinde söyledi.

bizim sol bek stoper ve melonun bonservis sorunundan dolayı ön libero alacağımız kesin gibiydi zaten , ama devre arasında anlaşılan drogba yüzünden alınamayan Chedjou dışında hiçbir şey yapılmadı şu ana kadar demek ki doğru düzgün bir hazırlık yapılmamış , ayrıca takımla ne kadar çok vakit geçirirse gelen adamın , daha iyi olacağı gerçeğini es geçmemek gerekir ... Ama emin ol çok daha hareketli ve hızlı olabilirdik transfer sezonunda ...

Katılmıyorum, hızlı olmak kazık yemektir bu durumda. Bizim gibi ekonomisi mükemmel olmayan takımların da böyle bi şansı yok. Sol bek almak için Riera gönderilmeli zaten o gitmeden alınmaz kimse. Melo'da öyle ya da böyle gelecek. Takımla ne kadar çok zaman geçirse o kadar iyi kabul de daha 1 hafta oldu takım toplanalı zaten. Kamp süresinde Melo gelir bitek. Diğer transferler Ağustos sonuna kalır.

Dogru diyorsun Burak'in teknik yönü insani düsündürüyor ama ben derim sana Burak bu ligde minimum 17-20 gol atar, ayni katkiyi Kazimdan asla bekleyemezsin. Hem Burak forvet özelligiyle degil daha cok golcü özelligiyle öne cikiyor. Kazimda bence ikiside yok. Bakip görecegiz. Bence Kazim ancak biz öne gecmisken ya da "kücük" takimlara karsi forvette denenir, yoksa yine 11/12'deki gibi sag "acik" oynar. Kazim bence Enginden daha fazla katki saglayacaktir bu sezon, ama forvette isi zor. Hele hele Drogba ve Burak varken, bir de Umut da kesin geliyor gibi.

Bence ikisi de kaliteli diyebileceğim nitelikte oyuncular değil. Ben bizim takımın her türlü gol atacağını düşünüyorum, yeterki oyuncular teknik kapasitesi yüksek oyuncular olsun. Geçen sene Burak yoktu Melo ve Selçuk attılar. Bu sene ise sadece Burak attı, çünkü tüm takım ona çalışmak zorunda kaldı. Dediğin gibi Burak gol atar ama kişisel fikrim bu, ben teknik kapasitesi yüksek, daha çok farklı yönlerde katkı sağlayan futbolcuları severim. Umut ve Burak belirli özellikleri gerçekten iyi olsa da genel anlamda benim futbol görüşümde bir yeri olmayan oyuncular. Ama takımda her türlü kalmasını isterim Burak'ın, o ayrı bir konu.

Katılmıyorum, hızlı olmak kazık yemektir bu durumda. Bizim gibi ekonomisi mükemmel olmayan takımların da böyle bi şansı yok. Sol bek almak için Riera gönderilmeli zaten o gitmeden alınmaz kimse. Melo'da öyle ya da böyle gelecek. Takımla ne kadar çok zaman geçirse o kadar iyi kabul de daha 1 hafta oldu takım toplanalı zaten. Kamp süresinde Melo gelir bitek. Diğer transferler Ağustos sonuna kalır.

Hızlı olmak neden kazık yemek olsun sen futbolcuyu ikna ettikten sonra zaten kulübünü bağlarsın bir şekilde neyse aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz sonuçta . Keşke daha önce olsa ama maalesef ağustos sonu olmasa da lig başlamasına kadar uzar bence...

Mac öncesi söylemedi, gectiğimiz bir kac gün icerisinde söyledi.

Dedigim gibi diger teknik adamlarin yorumlarini pek ciddiye almamak lazim. Yani genelde hep klasik yorumlar yapiliyor.

Burak tabi ki cok degerli biri bizim icin; ama burda ayirmak lazim.

Burak world class futbolcu'mu yoksa world class golcü desek daha mi dogru olur diye. Benim futbol anlayisima ve felsefeme göre Burak cok iyi bir golcü. Ama futbol özellikleri yüksek sartlar ve seviyeler altinda yetersiz olabiliyor. Burda elestirirken ama sunu bilmenizi isterim; bu elestiriyi yüksek düzeyde yapiyorum, yani en iyi oyunculari göz önüne getirerek.

Bir world class futbolcu örnegi istiyorsun - ayni anda golcülül rolünü alan - sana direk Luis Suarez ismini verebilirim mesela. Tabi ki bu benim düsüncem.

Yine de belirtmek isterim; Burak önemlidir ve simdiye kadar pek elestirmedim bu yüzden.

Bruma'yı alamayız Elmander'in başvurusundan sonra hele unutun derim o iş yaş.

sadece dsmart gösteriyor...böyle isin icine.... neyse...iykin Laola var. umarim kasmaz ama....birden cok yüklenme oldunda.

ama bildim kadarilya TR'den izlenmiyor

Transfer Nöbeti

Burak çok iyi bir golcüdür sadece.

Fakat; ayağında top tutamaması, top kontrolünün zayıf olması, ikili oyunları hiç becerememesi maalesef takım oyununuda olumsuz etkiliyor.

Onun için Drogba büyük oyuncu. Hem kendi oynar hem takımı oynatır.

alioum-saidou_109527.jpg

:ayatollah::ayatollah:

Galatasarayliyim diyenler bu mesajimi like bakalim hangi fbliler like etmeyecek :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt