Cevap: Transfer Nöbeti
Hamit yerinde oynayabilecek daha dinamik bir alternatif olması gerektiğine ben de katılıyorum hatta Alper'i bunun için çok istiyordum. Hakan'ın yerine de daha iyi bir yerli ihtiyacı zaten aşikar.
Ama Sneijder konusuna gelince. Sneijder, sistemde yer açılacak bir oyuncu değil ki, üzerine sistem kurulacak oyuncu. Diğer oyuncuların problemi yani. Kadronuza katma şansınız varsa alırsınız. Bu konuda bir hata olduğunu düşünmüyorum.
Amaç takımı güçlendirmekse Melo yerine X Ya da Y yerine Hamit ve Hakan Balta yerine oynayabilecek yerli bulmak zorundayız.
Sneijder'e taktığım yok, yabancılar içinde ama takımın asli ihtiyacı bir adam ama Sneijder. Sistemde yeri yokken aldık zaten sol bek, sağ kanat kontenjansızlıktan ağlarken bide Sneijder'e yer açmaya çalışıyoruz şimdi. Sorun bu?
4-3-3 farketmez. Yerli lazım... Arda gibi... Yoksa ne yapsan takım güçlenmez boşuna para harcarız.
Hamit yerinde oynayabilecek daha dinamik bir alternatif olması gerektiğine ben de katılıyorum hatta Alper'i bunun için çok istiyordum. Hakan'ın yerine de daha iyi bir yerli ihtiyacı zaten aşikar.
Ama Sneijder konusuna gelince. Sneijder, sistemde yer açılacak bir oyuncu değil ki, üzerine sistem kurulacak oyuncu. Diğer oyuncuların problemi yani. Kadronuza katma şansınız varsa alırsınız. Bu konuda bir hata olduğunu düşünmüyorum.