Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amaç takımı güçlendirmekse Melo yerine X Ya da Y yerine Hamit ve Hakan Balta yerine oynayabilecek yerli bulmak zorundayız.

Sneijder'e taktığım yok, yabancılar içinde ama takımın asli ihtiyacı bir adam ama Sneijder. Sistemde yeri yokken aldık zaten sol bek, sağ kanat kontenjansızlıktan ağlarken bide Sneijder'e yer açmaya çalışıyoruz şimdi. Sorun bu?

4-3-3 farketmez. Yerli lazım... Arda gibi... Yoksa ne yapsan takım güçlenmez boşuna para harcarız.

Hamit yerinde oynayabilecek daha dinamik bir alternatif olması gerektiğine ben de katılıyorum hatta Alper'i bunun için çok istiyordum. Hakan'ın yerine de daha iyi bir yerli ihtiyacı zaten aşikar.

Ama Sneijder konusuna gelince. Sneijder, sistemde yer açılacak bir oyuncu değil ki, üzerine sistem kurulacak oyuncu. Diğer oyuncuların problemi yani. Kadronuza katma şansınız varsa alırsınız. Bu konuda bir hata olduğunu düşünmüyorum.

Hamit yerinde oynayabilecek daha dinamik bir alternatif olması gerektiğine ben de katılıyorum hatta Alper'i bunun için çok istiyordum. Hakan'ın yerine de daha iyi bir yerli ihtiyacı zaten aşikar.

Ama Sneijder konusuna gelince. Sneijder, sistemde yer açılacak bir oyuncu değil ki, üzerine sistem kurulacak oyuncu. Diğer oyuncuların problemi yani. Kadronuza katma şansınız varsa alırsınız. Bu konuda bir hata olduğunu düşünmüyorum.

Sneijder + çift forvet oynacaksınız niye sağ açık sol açık (nani, farfan. bruma vs bakıyoruz kaldıki elde Amrabat var?)

Hakan Balta + sol açık yapacaksan orta sahayı bir kişi eksiltirsin, zaten Sneijder'ın savunması fizik gücü zayıf... 4-3-3 olcaksa Burak sağa mı yanaşacak?

Galatasaray'ın 11'i: ERAY-SABRİ,GÖKHAN,CEYHUN,HAKAN-YEKTA,ENGİN,EMRE-KAZIM,AMRABAT,ELMANDER

eray gökhan ceyhun elmander balta eboue yekta engin emre sabri amrabat ilk 11

Forum niye bu kadar yavas olum ?

Saha güzel yalnız hava bayağı sıcak görünüyor. Seyirci ilgisi fazla ve henüz sahada kimse yok

Kadrolar çıktı forvette Elmander var

ZP980 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

3-2 lik real maçında sahada burakmı vardı hayır sonuç burak olmasa bu takımdan hiç birşey olmaz diyenlere
geçen sezon gerçekten iyi oynadığımız ender maçlardan biriydi. çünkü burak yoktu. takım gibi oynadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt