Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o para hicbir sekilde geri donmez.20milyona alip kaca satacaksin.ben adamin kalitesinden dolayi demiyorum ama turkiyede oynayan adam kral olsa hicbirsey ifade etmiyor en fazla 15-20 veriyolar.alirim ve 6-7 yil sol bek sikintisi cekmem diyosan o tamam

Yahu hersey para degil ki. Dunyanin sayili sol beklerinden birine sahip olmak bile o paranin geri donusudur.

nasıl yerli statüsünde oynuyor yahu ıraklı değil mi bu adam. ben anlamadım bi türlü şu olayı.

Bi kılıfına uyduracaklar.Bide söylediklerine göre alt yapı ile ilgili 20 yaş altı transferinde,A takıma yükseldiklerinde yerli statüsünde sayılıyorlar gibi birşeyler okudum.Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

kim o isim ver isim ver delikanlı ol :asd:
yok oyle isim vermeye kalkarsam eheeyy kac tane isim yazmam gerekir.bir tek kisiden bahsetmiyorum.eboue satilsin,sneijder takasta kullanirlsin,drogba tribune ciksin vsvs bu gibi seyleri yazanlari cok gordugum icin ornek kisiler cogaltilabilir:)

yok oyle isim vermeye kalkarsam eheeyy kac tane isim yazmam gerekir.bir tek kisiden bahsetmiyorum.eboue satilsin,sneijder takasta kullanirlsin,drogba tribune ciksin vsvs bu gibi seyleri yazanlari cok gordugum icin ornek kisiler cogaltilabilir:)

yok ben kimden bahsettiğini anladım zaten :D kendide damlar zaten şimdi

Bunlarin hicbirini ben demedim Serdar, demek ki ben yohhum liste'de ;)

Şu bir gerçek ki, hiç bir Galatasaray yönetimi, 19 yaşındaki bir SOL BEK (savunma, defans...) oyuncusuna 15 milyon EURO gibi paralar vermez, atıyorum transfer bütçemiz 100 milyon da olsa vermeyiz. Hatta golcü olsa, açık olsa (aldığın paranın 2-3 katına rahat satacağımızı bilsek) bile vermeyiz.

Bunun tersi bir mentalitenin hiç bir zaman oluşacağını düşünmüyorum açıkçası.

Peki bu konuda ne düşünüyorsun. Sence doğru mu yapıyorlar?

Messi 15 nakit deseler bizimkiler taksite bölmeye çalışır, şaka yapmıyorum.

Yahu genç oyuncu, yaşlı oyuncu bilmem, bizim 10 ve üzeri bir kanat oyuncusu alamamız lazım. bir ,iki tane üst düzey oyuncu almalıyız. Ve bu konudada paraya kıymalıyız. Yoksa başarı sürekli olmaz.

Kimse 50 milyon veya 1000 milyon transfer bütçesi olsun demiyor. Ama bir zahmet şu durmumuzda git Naniye 12 ver yahu.

Zaten biz tepki göstermediğimiz için veya medyada doğru yönlendirmeler olmadığı için bizim yöneticiler transferde çok rahatlar ve bildiklerini okuyorlar.

Bu arada mikitaryan asist abumeyang gol.

Bu mikitaryanı ilk defa izliyorum. Adam futbolcunun hasıyım diyo..

si-l-om-s-interesse-de-tres-pres-a-florian-thauvin-lille-n-est-pas-decide-a-le-laisser-partir.jpg
adı bile floryadan geliyo:( florian thauvin:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt