Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

sneijder bize gelmeden interde 4-5 ay forma giyemedi ama antremanlarini hic aksatmadi takimla birlikte calistida ne oldu? bize geldi adam sahada yuruyecek hali yoktu.mac yapma ve sezon oncesi kondiyon depolamakla gidip sade antreman yapmak aynimi

Sınayder oynamamasının yanında bir de tatilden çıktıktan sonra kadro dışı kaldı. O 5-6 ay'a biraz daha ekle. Ayrıca melo sezonun ilk yarısı hemen hemen her maç forma giydi.

Cevap: Transfer Nöbeti

yav hayatinizda Galatasarayda melo gibi ön liberomu gordunuzde adama b.k atiyosunuz hey allahim ya

Her oyuncuda profesyonellik o kadar üst düzey olmak zorunda değil. Bizim yöneticilerimiz de profesyonel yöneticiler ve o transferi kamp zamanında bitirmelilerdi. Onlar nasıl transferi geç yaptılarsa, oyuncu da geç form tuttu. O konuda Melo'ya kızmıyorum ben.

Sonuçta Melo takımda olduğu sürece antremandan kaçan, oynamaktan kaçan bir oyuncu olmadı. İlk yarıda yattı denilen dönemde bile elinden geleni yaptı.

Yönetim ne yapsın kardeşim.Bir gün Melo ücreti arttırdı ,öteki gün menajeri fiyat arttırdı,öteki gün Juve Melo'nun bonservisini indirmiyor,öteki gün Melo kardeşine de takım bulunsun istiyor öteki gün... diye gider.Yönetimin ne suçu var burda?Her aşamasında sorun çıkan transferin 3 günde bitecek hali yok ya?Futbolcular yaz tatillerinde her gün düzenli koşup yüzer antrenmanını yapar.Yediğine içtiğine dikkat eder.Melo bunların hangilerini yaptı acaba?

galatasaray'da 6 numaralı formanın sahibi olabilir.

13.07.2013 19:21 srfydn

Şeref Aydın Ali Adnan için yazmış, ben daha yeni gördüm. :)

yav hayatinizda Galatasarayda melo gibi ön liberomu gordunuzde adama b.k atiyosunuz hey allahim ya
olurmu renktaş melo giderse welingtonmudur nedir adı sanı duyulmamış bir adam gelip kesin çok daha faydalı olur,haksızlık yapıyorsun şimdi barış özbek,lorik cana, inamotolarda olduğu gibi welingtonda kurtarıcımız olucak

Size mustafa sarp'lar, barış özbek'ler müstehak klişesine girmemişsin ayip ermişsin.

Ediy: ben yazarken başkası girmiş bile o klişeye.. :asd:
yok o konuya girmedim,melo Galatasaraya gelmis gecmis en iyi ön liberodur bana gore.oyle bikac isimle karsilastirmaya girmedim genelledim

başkan transferi kapattık dese de bitse bu eziyet.çok transfer yaptık zaten.kadro çok yeterli.:queen:

galatasaray'da 6 numaralı formanın sahibi olabilir.

13.07.2013 19:21 srfydn

Şeref Aydın Ali Adnan için yazmış, ben daha yeni gördüm. :)

Şeref Aydın'a güvenirdim hala bi nebzede olsa güven mevcut ama Welo konusunda da patladı en son.

forumda 3 kesim var, fanatik melocular

ilki ne olursa olsun gelsin isterler oyuncu fanlarıdırlar, körü körüne savunurlar onlara göre Melo dünyanın en iyi önliberosudur.

ikinci kesim ortadadır, Melo'ya karşı biraz şüpheci yaklaşsalarda bi çoğu geçen seneki gibi kötü olmayacağına inanıyor faydalı olacağını düşünüyor, Melo'dan iyi biri gelecekse gelsin gelmeyecekse niçin almıyoruz görüşünü savunur.

üçüncü kesim tamamiyle anti melocudur, bu versiyonun bi değişiğide Anti Burak versiyonudur. Melo gitsinde yerine mustafa sarp gelsede oluru savunan kişilerdir. Gördüğüm kadarıyla takım umurlarında değil, melo ağzıyla kuş tutsa onlar için birşey ifade etmez, etse bile onun başarısını istemezler ben demiştim diyebilmek için. Onlar için yerine kim geleceği önemsizdir yeterki melo gitsini savunurlar.

tespitin şeyini şeyaptım iki dakikada canım sıkılmıştıda :trollface:

Meloya atıp tutanlar, diğer futbolcular tatil dönemlerinde ike o adam tek başına floryada eksiğini kapatmak için uğraşıyordu onuda görün.

Şu anda bok atmayı bırakın, adam senin oyuncun mu? Hayır. O zaman yaptığı şeyler kulübünü bağlar sizi değil. Şuna odaklanın sadece o adam sana transfer olduğunda bi yatışını gördün mü bu güne kadar. Bunada cevabınız hayır olacağına göre şu melo mevzusunu bi kapatın artık.

Melo gibi Ön Libero dünyada az bulunur, eger bukadar charakter sorunu olmasa su an halen dünyanin sayili Ön Liberolari arasinda göesterilirdi.

6 No Ceyhun'da kalsın 3'ü verelim Ednan'a.

ilki ne olursa olsun gelsin isterler oyuncu fanlarıdırlar, körü körüne savunurlar onlara göre Melo dünyanın en iyi önliberosudur.

ikinci kesim ortadadır, Melo'ya karşı biraz şüpheci yaklaşsalarda bi çoğu geçen seneki gibi kötü olmayacağına inanıyor faydalı olacağını düşünüyor, Melo'dan iyi biri gelecekse gelsin gelmeyecekse niçin almıyoruz görüşünü savunur.

üçüncü kesim tamamiyle anti melocudur, bu versiyonun bi değişiğide Anti Burak versiyonudur. Melo gitsinde yerine mustafa sarp gelsede oluru savunan kişilerdir. Gördüğüm kadarıyla takım umurlarında değil, melo ağzıyla kuş tutsa onlar için birşey ifade etmez, etse bile onun başarısını istemezler ben demiştim diyebilmek için. Onlar için yerine kim geleceği önemsizdir yeterki melo gitsini savunurlar.

guzel tespit ama sadece bu melo için geçerli değil, burak,amrabat,dany,hamit bu oyuncular içinde aynı şey geçerli herkes bölunmuş herkes bir futbolcuya takmış durumda kimsenin kimseye saygı duyduğu yok herkes şu gitsin bu gitsin modunda

4.kesimi de ekle Melo'dan daha iyi bir ön libero isteyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt