Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayern forumlarinda 3'lü savunma bile konusuluyor (bana göre cok sacma). Böylece hem Kroos oynar hemde Thiago.

Neuer

Lahm Martinez Alaba

Schweinsteiger

Kroos Götze Thiago

Robben Müller Ribery

Bursa Tv Spor direktörü

Osman Korkmaz
@OsmanKorkmaz16
12m

Bunu ilk kez bu kadar net, bu kadar açık konuşuyorum! Bursaspor, PSG'nin star futbolcusu Zlatan İbrahimovic için PSG'nin kapısını dün çaldı

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz167m

Fransa'da bulunan başkan Körüstan ve vekili Rıdvan Şen; Zlatan İbrahimovic'e, talip olduklarını menjr vasıtasıyla yıldız futbolcuya iletti.

Bursa Tv Spor Direktörü

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz166m

Zlatan İbrahimovic, kendisiyle resmen ilgilenen Bursaspor'un varlığından artık haberdar. Transfer (sponsor) destekli planlanıyor.

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz162m

Zlatan İbrahimovic'in, Bursaspor'dan gelen bu marjinal teklif için iki gün düşünme süresi istediği öğrenildi.Top artık Zlatan İbrahimovic'te

:lol:

İbrahimovic bursasporu satın alır yahu.bu adam sonradan nasıl kıvıracak onu merak ediyorum

Bayern forumlarinda 3'lü savunma bile konusuluyor (bana göre cok sacma). Böylece hem Kroos oynar hemde Thiago.

Neuer

Lahm Martinez Alaba

Schweinsteiger

Kroos Götze Thiago

Robben Müller Ribery

Bu ne allasen. Lahm ve Alaba için bindirecek yer kalmadı :asd:.

Neuer

Lahm Martinez Alaba

Schweinsteiger

Kroos Götze Thiago

Robben Müller Ribery

yok yav defansta Martinez'in yanında en azından Dante olur o kadar da değil..Muhtemelen şöyle olur:

Neuer - Lahm, Martinez, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Kroos, Thiago, Muller, Ribery - Götze

Transfer Nöbeti

Herkes şimdi Bayern den Barca sistemi ve futbolu bekliyor.

Ama Bayernin şimdiki Barca-Real karışımı futbolu daha hoş.

Adamlar Thiago'yu aliyor, biz daha Ali Adnan'i alacak kadar vizyon sahibi OLAMIYORUZ. Hep birlikte bir kez daha ALLAH BELANI VERSIN DEMIRÖREN OLEEEYY

Bende gördügümde cok sasirdim. Sacma bana göre dedigim gibi.

Ben zaten Martinez stoper oynatma fikrini anlamıyorum. Tamam bir çok kez stoper oynadı Bilbao'da ve Pep sever tabi stoperini öne doğru kaydırmayı ama Schwein - Martinez gibi müthiş hayvani ikiliyi neden bozmayı düşünürsün be adam :o.

Bursa Tv Spor direktörü

Osman Korkmaz
@OsmanKorkmaz16
12m

Bunu ilk kez bu kadar net, bu kadar açık konuşuyorum! Bursaspor, PSG'nin star futbolcusu Zlatan İbrahimovic için PSG'nin kapısını dün çaldı

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz167m

Fransa'da bulunan başkan Körüstan ve vekili Rıdvan Şen; Zlatan İbrahimovic'e, talip olduklarını menjr vasıtasıyla yıldız futbolcuya iletti.

Bursa Tv Spor Direktörü

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz166m

Zlatan İbrahimovic, kendisiyle resmen ilgilenen Bursaspor'un varlığından artık haberdar. Transfer (sponsor) destekli planlanıyor.

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz162m

Zlatan İbrahimovic'in, Bursaspor'dan gelen bu marjinal teklif için iki gün düşünme süresi istediği öğrenildi.Top artık Zlatan İbrahimovic'te

:lol:

Desene gitti şampiyonluk :lol:

Senin kurduğun mantık saçma. Ali Adnanı alamayacak vizyon sahibi olmakla Demirören in ne alakası var. Sonuçte Adnan da yabancı.

Yok yanlis anlasilma oldu. Yabanci sinirlamasi oldugu icin genc oyuncu alamiyoruz, bu risk'e giremiyoruz (tutmaz diye) ve bu yüzden vizyon sahibi olamiyoruz, yani genc oyuncu ve yatirim anlaminda. Hedef ile alakasi yok tabi ki.

Diğer oyuncular icin transfer görüsmesi yaparken, bu oyuncular icinde diğer takimlarla görüsüyorlardi. İtalyan gazetelerinde bu oyuncularin satislariyla transferleri finanse edecekleri söyleniyordu.

anladim da bunlar alindi zaten yani paralar odendi, diger oyuncular da satilmadi henuz, neyse bosver

Transfer Nöbeti

Yok yanlis anlasilma oldu. Yabanci sinirlamasi oldugu icin genc oyuncu alamiyoruz, bu risk'e giremiyoruz (tutmaz diye) ve bu yüzden vizyon sahibi olamiyoruz, yani genc oyuncu ve yatirim anlaminda.

Bu doğru. Ama ben hala yabancı sayısı ne olursa olsun bizimkilerin genç yetenek bulma konusunda pek vizyon sahibi olabileceklerini düşünmüyorum.

Hep hazırcıyız.

Transfer Nöbeti

Zlatan'ı Bursa'ya yazıyorlar ha :) benim Barcelona'da oynama ihtimalim bundan daha fazla.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt