Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.971
- 11.833
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklanmazsa aciklanmaz yapacak birsey yok, bilgi degil tahmin.
benim anlamadigim bu adnan polat sampiyon olmadigimiz senelerde bile ayni parayi harciyordu transfere sürekli ayni harcamayi yapa yapa kulübü bu hale getirmis, aldigi oyuncular hep döküntü oyunculardi. ünal aysal gelince harcamalarda pek birsey oynamadi ama bütcemize göre kaliteli transferler yaptik ve simdi bu haldeyiz.. allah bilir faruk süren döneminden kalma borclar vardir belki (abartiyorum) borcumuz ilk defa ünal aysal'in gelmesiyle azaldi.
Olursa bildim diyeceksin, olmazsa da bilemedim demen lazım o zaman. :happy0025:
biz ne zaman bayern münih gibi planlı bir kulüp olcaz ya .adamlar kupa bırakmadı aldı bu sene bi de o kadronun üstüne thiago ve götze geldi gücüne güc kattı . ne kadar mario gomez gitsede mandzukic onu idare eder orada fazlasıyla : ) ve seneye lewandowskiyide alıyorlar . her sene planlı transferler ,teknik direktörller 3-4 ay önceden belli oluyor ...
Selamun Aleyküm güzel insanlar.
Hosgeldin güzel insan
Selamun Aleyküm güzel insanlar.
Kardeşim ben dünya yıldızı alalım yeaa dünya yıldızı mı istiyorum demişim o cümlene anlam veremedim gerçekten alabileceğimiz oyuncularla ilgilenelim diyorum başkan geldiğinden beri Reyes,Forlan,Shaqiri,Fabiano vs vs kapa düşüp alınmadı en basitinden Shaqiri olayında sorunun para olduğunu gördük o adama o parayı veremeyeceksen o oyuncuyla uğraşıp o zamanıda harcamayacaksın demek istiyorum.
Tff'nin yabancı kararı çıktı ortaya derken bu kuralın geleceği belli idi hatta bizimde imzamız var bu sene işimize gelmeyince değiştirmeye çalıştık ha bana kalsada değişsin tabii ama bu gökten inmedi belli idi yani yine plan program yok. Melo ile Umut'u transferden saymıyorum ben şahsım adına ki onlar bile kampa yetiştirilemedi ha keza sol bek bence bunlar önemli eksiklikler illa külübü batırmasına gerek yok hata aramaya başlayınca.
eto bitmiş
Yanlız Riera bize devşirme değilde safkan solbek diye gelseydi şimdi adamı öve öve bitiremezdik Eboue'den bana göre daha çok katkı verdi geçen sene ama bilinç altına yerleşmiş bir gerçek var Riera solbek değil.
Yani Ünal Aysal yıllardır GS'nin hızla artan borcunu aşağılara çekmeyi başardı.Aşağı-yukarı diğer başkanlarla aynı parayı harcamasına rağmen inanamayacağımız bir kadro kurdu 2 senede.2011'deki kadroyu bi aklınıza getirinde aradaki farkı görün.
Farfan otaban yapti di mariada öyle. Ne bilinç altisı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kadromuz insua ve arda turan disinda tamamen döküntüydü. insua'yi zaten hic oynatmadik, arda'nin en büyük sanssizligi o kötü dönemlerde bizde oynamasi.
Gelişme varmı yiğitler?
kadromuz insua ve arda turan disinda tamamen döküntüydü. insua'yi zaten hic oynatmadik, arda'nin en büyük sanssizligi o kötü dönemlerde bizde oynamasi.