Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim anlamadigim bu adnan polat sampiyon olmadigimiz senelerde bile ayni parayi harciyordu transfere sürekli ayni harcamayi yapa yapa kulübü bu hale getirmis, aldigi oyuncular hep döküntü oyunculardi. ünal aysal gelince harcamalarda pek birsey oynamadi ama bütcemize göre kaliteli transferler yaptik ve simdi bu haldeyiz.. allah bilir faruk süren döneminden kalma borclar vardir belki (abartiyorum) borcumuz ilk defa ünal aysal'in gelmesiyle azaldi.

Onu inkar etmiyorum başkana kötüde demiyorum ama transfer planımız programlamamız zayıf geliyor bana açıkcası eksik olan bölgeler belli ama biz bunları doldurmak için 2-3 ay uğraşıyoruz olmayacak adamların peşinde vakit öldürüyoruz sonra gelen oyuncu kampı kaçırdığı için suçlu oluyor demek istediğim o.

biz ne zaman bayern münih gibi planlı bir kulüp olcaz ya .adamlar kupa bırakmadı aldı bu sene bi de o kadronun üstüne thiago ve götze geldi gücüne güc kattı . ne kadar mario gomez gitsede mandzukic onu idare eder orada fazlasıyla : ) ve seneye lewandowskiyide alıyorlar . her sene planlı transferler ,teknik direktörller 3-4 ay önceden belli oluyor ...

Münih gibi planlı olmak için.

1-Düzenli Şampiyonlar Ligi bileti (Münih bunu hersene şampiyon olarak değil ilk 2'ye girerek başardı, biz ise izin vermeyeceklerini bile bile hep şampiyon olmak durumundayız en az 4-5 sene üst üste)

2- Fatih Terim gibi kulübü kendi çıkarlarının bile üstünde tutacak şekilde seven alt yapı, idari kadro, Galatasaray'ın içinden çıkmış vizyoner+ idealist yöneticiler

3-Ülke içi yetenekleri 12-18 yaş arasında da takıma kazandırabilecek bir scout ekibi

4-Ülke de tartışmasız tercih edilebilecek tek büyük olmak

5- Yabancı sınırı gibi engellerin kaldırılmasını ama ülke futboluna zarar vermeyecek kriterler konularak hem bizim hem de diğer kulüplerin nitelikli yabancılar getirilmeye teşvik edilmesi.

Bayern Münih'ten daha iyisi olmak için

1-Başta Güney Amerika pazarı olmak üzere, Avrupa pazarına da hakim bir scout ekibi

2-İlk etapta, Alt yapı da üst düzey kuluplerde çalışan eğitmenlerin ülkeye getirilip, en az 1 nesilin bu adamların elinden alt yapı eğitimi alması, ve 2.aşamada Galatasaray içinden çıkan ve gelecek vaad ettiği düşünülen antrenörlerimizi seçilerek ve göreve getirilerek çırak gibi bu kişiler tarafından eğitilmesi

3- 3-4 yıllık vadede Fatih Terim'in Beckenbauer tarzı bir pozisyon ile kulüpte göreve başlayarak (ama başkan değil), yönetim üzeri bir yetkiye sahip olması ve böylece kulbün Adnan Polat döneminde olan yapılanmalar gibi saçmalıklar ile çizgisinden sapmasının, veya 2000 UEFA CUP'tan sonrası gibi vizyonsuz biçimde dağıtılmasının önüne geçilmesi.

Yanlız Riera bize devşirme değilde safkan solbek diye gelseydi şimdi adamı öve öve bitiremezdik Eboue'den bana göre daha çok katkı verdi geçen sene ama bilinç altına yerleşmiş bir gerçek var Riera solbek değil.

Kardeşim ben dünya yıldızı alalım yeaa dünya yıldızı mı istiyorum demişim o cümlene anlam veremedim gerçekten alabileceğimiz oyuncularla ilgilenelim diyorum başkan geldiğinden beri Reyes,Forlan,Shaqiri,Fabiano vs vs kapa düşüp alınmadı en basitinden Shaqiri olayında sorunun para olduğunu gördük o adama o parayı veremeyeceksen o oyuncuyla uğraşıp o zamanıda harcamayacaksın demek istiyorum.

Tff'nin yabancı kararı çıktı ortaya derken bu kuralın geleceği belli idi hatta bizimde imzamız var bu sene işimize gelmeyince değiştirmeye çalıştık ha bana kalsada değişsin tabii ama bu gökten inmedi belli idi yani yine plan program yok. Melo ile Umut'u transferden saymıyorum ben şahsım adına ki onlar bile kampa yetiştirilemedi ha keza sol bek bence bunlar önemli eksiklikler illa külübü batırmasına gerek yok hata aramaya başlayınca.

Forlan-Reyes-Shaqiri acemelikten kapa bildirdi,Fabiano da taraftar baskı yapınca son anda yattı.fb 1 aydır cardozo ile yatıp kalkıyor kapa bildirdi mi?(gerçi SPK nezdinde bu da suçtur).Ama artık öğrendiler,transferi %95 bitirince kapa bildiriyorlar.TFF'nin bu kuralı uygulayacağı belliyse GS yönetimi ne yapsın?Piyasada yerli oyuncu var da yönetim mi almadı?Melo-umut basbaya transferdir,bonservisini almak için uğraşmıyor musun?Sol bek için de hem Riera hem de sınırlama bekleniyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yanlız Riera bize devşirme değilde safkan solbek diye gelseydi şimdi adamı öve öve bitiremezdik Eboue'den bana göre daha çok katkı verdi geçen sene ama bilinç altına yerleşmiş bir gerçek var Riera solbek değil.

Farfan otaban yapti di mariada öyle. Ne bilinç altisı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yani Ünal Aysal yıllardır GS'nin hızla artan borcunu aşağılara çekmeyi başardı.Aşağı-yukarı diğer başkanlarla aynı parayı harcamasına rağmen inanamayacağımız bir kadro kurdu 2 senede.2011'deki kadroyu bi aklınıza getirinde aradaki farkı görün.

kadromuz insua ve arda turan disinda tamamen döküntüydü. insua'yi zaten hic oynatmadik, arda'nin en büyük sanssizligi o kötü dönemlerde bizde oynamasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt