Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu hafta hareketlilik olsun artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emreyi amatör lig takımlarına karşı oynadığı maçta değerlendirmemek lazım. Kendisi esasen yeteneksizlik abidesidir. O pasları normal maçlarda geçiremez. Ben yine de yedek klübesinde tutulmasında zarar görmüyorum, ama yeteneksiz olduğu ve asla parlayamayacağı da aşikar.
BU pasların geçmesiyle 3.lig takımına karşı oynamanın ne alakası var çözemedim..Attığı gole laf etsen anlarım bence kaleci hatası ama bu paslar Emrenin becerisidir..
Emre yetenekli ve potansiyelli. Sıkıntısı şımarıklığı, ben oldum demesi ve bu yüzden basit oynamaması maç içinde. Selçuk'a baksa onun kadar basit oynasa zaten yeteneğiyle maç içinde 2-3 hareketle kendini gösterir. 90 dakikada 2-3 kere yapması gereken şeyi dakikada 2-3 kere yapmaya çalışıyor. Bir de mutlaka oyunu okumayı öğrenmesi lazım. Top ayağına gelmeden atacağı yeri görmeli ki zaman kaybetmesin. Emre de bu özellik neredeyse yok. Topu atarken müthiş yeteneği var ama resmi maçlarda bu kadar rahat olmadığından kafayı kaldırıp bakacak bu kadar zamanı olmuyor. O yüzden top gelmeden sahanın her tarafını görmeyi öğrenmeli.
Emre konusunda sıkıntı birazda Fatih hocadan kaynaklanmakta bana kalırsa.
Adam ortada oynadığı çoğu maç faydalı oldu ve kanat oynadığında da bir o kadar döküldü..
Hamit'in yerinde belkide ısrar edilse ya da Selçuğun yanında çok daha faydalı olacağına inanıyorum...
evet orta sahanın ortasında daha yaratıcı oluyor
sahayı daha ıyı okuyor
bı bu eksıktı
Aydın ve Emre den bir beklentim yok şahsen.Aydın zaten gitti gidecek,Emre de o yolda ilerliyor.
Bence sorunu Allah vergisi fizik i ve kendisi. 50 kilo bi şey zaten her gün gidip fitness yapması,özel programla çalışması lazım.Ben hiç bir değişiklik göremiyorum Emre'de 3 senedir röportajlarında fiziğimi geliştirmem gerekiyor gibi söylemler kullanmasına rağmen. Bu fizikle şampiyonlar liginde yerler Emre'yi düşünüyorum da Marco Reus'u falan kanatta bir de Emre'yi.Cidden dağlar kadar fark var.
emreden bi halt olmaz bildiğimiz emre 3 sene evvelde hazırlık maçlarında çoşuyodu bugünde aynı baskı altında presde yine top kaptırmaya meyilli futbol görüşü kısıtlı futbol aklı olmayan herifin teki
eskişehirde oynuyor olsaydı fenerle kapışır 6,5 milyona almak için uğraşır sonra geleceğin Selçuk İnan'ı kaçtı diye karalar bağlardık. aa pardon Alper emreden 5 yaş küçük ...