Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emreyi amatör lig takımlarına karşı oynadığı maçta değerlendirmemek lazım. Kendisi esasen yeteneksizlik abidesidir. O pasları normal maçlarda geçiremez. Ben yine de yedek klübesinde tutulmasında zarar görmüyorum, ama yeteneksiz olduğu ve asla parlayamayacağı da aşikar.

BU pasların geçmesiyle 3.lig takımına karşı oynamanın ne alakası var çözemedim..Attığı gole laf etsen anlarım bence kaleci hatası ama bu paslar Emrenin becerisidir..

yetenek ve sureklılıgı performansı karıstıran beyınler çok fazla

bı adamın attığı pas hangı takıma karsı attığının yetenekle bı alakası yok

önemlı olan o pası atabilmek tır saygı değer beyın

bı futbolcu 50 metereye nokta atışı pas yapıyorsa bu bı yetenektır

ıyı sut çekmek ,ıyı koşmak ,hız bunlarda bı yetenektır

guc sureklılık ise calısarak kazanılır

Emre yetenekli ve potansiyelli. Sıkıntısı şımarıklığı, ben oldum demesi ve bu yüzden basit oynamaması maç içinde. Selçuk'a baksa onun kadar basit oynasa zaten yeteneğiyle maç içinde 2-3 hareketle kendini gösterir. 90 dakikada 2-3 kere yapması gereken şeyi dakikada 2-3 kere yapmaya çalışıyor. Bir de mutlaka oyunu okumayı öğrenmesi lazım. Top ayağına gelmeden atacağı yeri görmeli ki zaman kaybetmesin. Emre de bu özellik neredeyse yok. Topu atarken müthiş yeteneği var ama resmi maçlarda bu kadar rahat olmadığından kafayı kaldırıp bakacak bu kadar zamanı olmuyor. O yüzden top gelmeden sahanın her tarafını görmeyi öğrenmeli.

Emre konusunda sıkıntı birazda Fatih hocadan kaynaklanmakta bana kalırsa.

Adam ortada oynadığı çoğu maç faydalı oldu ve kanat oynadığında da bir o kadar döküldü..

Hamit'in yerinde belkide ısrar edilse ya da Selçuğun yanında çok daha faydalı olacağına inanıyorum...

Emre yetenekli ve potansiyelli. Sıkıntısı şımarıklığı, ben oldum demesi ve bu yüzden basit oynamaması maç içinde. Selçuk'a baksa onun kadar basit oynasa zaten yeteneğiyle maç içinde 2-3 hareketle kendini gösterir. 90 dakikada 2-3 kere yapması gereken şeyi dakikada 2-3 kere yapmaya çalışıyor. Bir de mutlaka oyunu okumayı öğrenmesi lazım. Top ayağına gelmeden atacağı yeri görmeli ki zaman kaybetmesin. Emre de bu özellik neredeyse yok. Topu atarken müthiş yeteneği var ama resmi maçlarda bu kadar rahat olmadığından kafayı kaldırıp bakacak bu kadar zamanı olmuyor. O yüzden top gelmeden sahanın her tarafını görmeyi öğrenmeli.

kısaca mental eksıklık dıyelım

emrenın cevıklıgı eksenı etrafında donuslerı muaazzam

Emre konusunda sıkıntı birazda Fatih hocadan kaynaklanmakta bana kalırsa.

Adam ortada oynadığı çoğu maç faydalı oldu ve kanat oynadığında da bir o kadar döküldü..

Hamit'in yerinde belkide ısrar edilse ya da Selçuğun yanında çok daha faydalı olacağına inanıyorum...

evet orta sahanın ortasında daha yaratıcı oluyor

sahayı daha ıyı okuyor

emreden bi halt olmaz bildiğimiz emre 3 sene evvelde hazırlık maçlarında çoşuyodu bugünde aynı baskı altında presde yine top kaptırmaya meyilli futbol görüşü kısıtlı futbol aklı olmayan herifin teki

Aydın ve Emre den bir beklentim yok şahsen.Aydın zaten gitti gidecek,Emre de o yolda ilerliyor.

Bence sorunu Allah vergisi fizik i ve kendisi. 50 kilo bi şey zaten her gün gidip fitness yapması,özel programla çalışması lazım.Ben hiç bir değişiklik göremiyorum Emre'de 3 senedir röportajlarında fiziğimi geliştirmem gerekiyor gibi söylemler kullanmasına rağmen. Bu fizikle şampiyonlar liginde yerler Emre'yi düşünüyorum da Marco Reus'u falan kanatta bir de Emre'yi.Cidden dağlar kadar fark var.

işte şımarıklıkltan çalışmıyor kendisi biliri ama yetenekli çocuk Emre

emreden bi halt olmaz bildiğimiz emre 3 sene evvelde hazırlık maçlarında çoşuyodu bugünde aynı baskı altında presde yine top kaptırmaya meyilli futbol görüşü kısıtlı futbol aklı olmayan herifin teki

eskişehirde oynuyor olsaydı fenerle kapışır 6,5 milyona almak için uğraşır sonra geleceğin Selçuk İnan'ı kaçtı diye karalar bağlardık. aa pardon Alper emreden 5 yaş küçük ...

Emre çolak kaç senedir altyapıda o kadar imkanı var. Adam hala çelimsiz. Hiç sevmiyorum şu çocugu

Shaqiri'nin gelişimi ile ilgili fotoğrafları var.18-19 yaşında arnold şvarzenegerin mini boyu gibi.

Fiziki yapılarından da kolayca anlaşılabilir aradaki fark.

Emre'nin, Shaqiri kadar fiziğini geliştirmesi gerekiyor.Yoksa günümüz futbolunda bir yere gelemez.

Emre'de yetenek var fakat oyun zekasi düşük ve üstüne de Galatasaray gibi bir kulüp de oynadiginin farkinda olmayacak kadar da şımarık.

Yoksa ondaki teknik Türkiye deki cogu oyuncu da yoktur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt