Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre'de yetenek var fakat oyun zekasi düşük ve üstüne de Galatasaray gibi bir kulüp de oynadiginin farkinda olmayacak kadar da şımarık.

Yoksa ondaki teknik Türkiye deki cogu oyuncu da yoktur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

olay budur emreyı kısaca ve enguzel sekılde anlatmış arkadaş

ondakı sol ayak kımde var turkıye de

Shaqiri'nin gelişimi ile ilgili fotoğrafları var.18-19 yaşında arnold şvarzenegerin mini boyu gibi.

Fiziki yapılarından da kolayca anlaşılabilir aradaki fark.

Emre'nin, Shaqiri kadar fiziğini geliştirmesi gerekiyor.Yoksa günümüz futbolunda bir yere gelemez.

onu yapmak her babayıgıdın harcı degıl

vücuda dırenç kazandırmak ,kas yapmak o kası korumak oyle kolay olay degıl

hayatını sırf bu olaya gore planlayacaksın

ve cogu seyden feregat edeceksın

Shaqiri'nin gelişimi ile ilgili fotoğrafları var.18-19 yaşında arnold şvarzenegerin mini boyu gibi.

Fiziki yapılarından da kolayca anlaşılabilir aradaki fark.

Emre'nin, Shaqiri kadar fiziğini geliştirmesi gerekiyor.Yoksa günümüz futbolunda bir yere gelemez.

shaqiri emreyle yaşıt.baselde oynarkende bomba fizik vardı.sırtında adam taşır yinede yıkılmazdı.emre 3 yıldır aynı.geçen senenin başı az hacimlenmiş galiba dedim yine başladığı işin devamını getiremedi.

Emre Çolak gitsin diyenler var ama gözlerinizi kapatıp 5 saniye eskişehirsporda oynadığını düşünün :ayatollah: Yedek için iyi bir tercihtir Çolak.

Onur sen fazlasıyla Emre'yi abartıyorsun.Zaten Emre'nin hayatı bu.Bunu yapacak.Başka işi gücü yok.Beni insanların özel hayatı,karı kız muhabbeti ilgilendirmez.Ama öyle tvitırdan boş beleş mesajlar,fotolar paylaşmaya benzemez.Neden her babayiğidin harcı olmasın.Spor yapıyor da para mı veriyor.? Shaqiri nasıl yapmışsa oda yapacak.Fiziki yapıyı çalışarak düzenlersin.Demek ki Emre yapmıyor.Yani benim diyeceğim Emre'nin yeteneğine lafım yok ama bu kafa ile bi halt yiyemez.

abartıldığı kadar değil.herşey düzenden geçiyor.bu adamın mesleği sporculuksa ne güzeldir ki elinin altında her türlü imkan var.2 senede deneme-yanılma yöntemiyle kısıtlı maddi imkanlara rağmen ben herkesi ve kendimi tatmin edecek fiziğe ulaştıysam,emre almış olduğu yıllık ücret ve dünyaca ünlü takım kondisyoneriyle rahatlıkla ulaşabilir.ama emre neden bu işlerle uğraşsın ki :) discoda zenci kadınlar ve sercan abisi beklerken :rolleyes:

Onur sen fazlasıyla Emre'yi abartıyorsun.Zaten Emre'nin hayatı bu.Bunu yapacak.Başka işi gücü yok.Beni insanların özel hayatı,karı kız muhabbeti ilgilendirmez.Ama öyle tvitırdan boş beleş mesajlar,fotolar paylaşmaya benzemez.Neden her babayiğidin harcı olmasın.Spor yapıyor da para mı veriyor.? Shaqiri nasıl yapmışsa oda yapacak.Fiziki yapıyı çalışarak düzenlersin.Demek ki Emre yapmıyor.Yani benim diyeceğim Emre'nin yeteneğine lafım yok ama bu kafa ile bi halt yiyemez.

emre yasında ınsan ıçin çok zor dıyorum ,basına kesınlıkle bı egıtmen koymak sart

yapamaz ıddaaa eden varsa gelsın

o işler o kadar basıt degıl

hergun salon ve saha calısması çok nızamı bı hayat gereketırır

emrede bu olsaydı zaten sımdıye uçuyor olurdu emre

yeteneklerı ınanılmaz ama kafa yapısı çok gerıde

abartıldığı kadar değil.herşey düzenden geçiyor.bu adamın mesleği sporculuksa ne güzeldir ki elinin altında her türlü imkan var.2 senede deneme-yanılma yöntemiyle kısıtlı maddi imkanlara rağmen ben herkesi ve kendimi tatmin edecek fiziğe ulaştıysam,emre almış olduğu yıllık ücret ve dünyaca ünlü takım kondisyoneriyle rahatlıkla ulaşabilir.ama emre neden bu işlerle uğraşsın ki :) discoda zenci kadınlar ve sercan abisi beklerken :rolleyes:

tugay bu olayı en ıyı sen bılırsın

ılacsız takvıyesız kolay işler degıl bunlar

yatmana kalkmana cınsel hayatına ,herseyıne uygun yasıyacaksın

sosyal hayatını kısıtlayacaksın

buda turklerde olmayan özellıkler yanı genetık

cok fıt dedıgımız burak bıle o kadar degıl yanı

Emre Çolak geçen sezon da hazırlık maçlarının yıldızıydı. Sezona da çok iyi başlamıştı aslında ilk maç Kasımpaşa maçıydı çok güzel oynamıştı hatta forum da herkes çok övmüştü. Ama en güzel oynadığı maçta bile onun arkadan yaptığı faul yüzünden gol yemiştik. Gençlerbirliği maçı Elazığ maçı Antep maçı Emre'nin bir hatası gole mal olabilirdi. Biraz da bu konuda şanssızlığı var. Emre'nin iki sezon kanat oynaması bence gelişimi için faydalı oldu çünkü savunma yapmayı öğrendi. Sadece ortada öğrenemezdi. Mesela Sneijder'in gelişiminde veya başka bir oyuncu gelişiminde de Total Futbol mentalitesinde orta saha oyuncusunu kanatta deniyorlar ki savunmasını da geliştirsin. Ama artık bence de Emre gelişimine Sneijder gibi ortada devam etmeli yeteneklerini ve yaratıcılığını daha iyi sergileyebiliyor. Emre de özgüvenle alakalı bir sıkıntı var gibi ya çok güveniyor kendine ya hiç güvenmiyor yoksa istikrarı yakalardı bence ama iş işten geçmiş değil her zaman istikrarı yakalayabilir ve bir konu daha var Şampiyonlar Ligi'nde ezilir diyenler olmuş ama bu sezon Emre Şampiyonlar Ligi'nde dakika aldığı sürece bence gayet faydalı oynadı hatta iyi top sakladığı için turnuvanın en fazla faul yapılan futbolcusuydu bir ara. Yabancı sınırının olduğu bir ülkede Emre gibi yetenekli alt yapıdan yetişmiş oyunculara biraz daha sabırlı davranmalıyız bence.

tugay bu olayı en ıyı sen bılırsın

ılacsız takvıyesız kolay işler degıl bunlar

yatmana kalkmana cınsel hayatına ,herseyıne uygun yasıyacaksın

sosyal hayatını kısıtlayacaksın

buda turklerde olmayan özellıkler yanı genetık

cok fıt dedıgımız burak bıle o kadar degıl yanı

Genetik filan değil kardeşim.Tembellikle alakalı.Şahsen Emre'den bir halt olmayacağını düşünüyorum.Bilmiyorum sen farklı düşünebilirsin.

Özkan Öztürk ‏@ozkanozzturk

Şanlıurfaspor, Culio için Galatasaray ile görüşüyor.

erman kılıç kampın yıldızı olduğu soyluyorlar

sneıjderle bırlıkte

Çıkan haberlere bakılırsa Ali Adnan olacak.

Fakat Riera'yı göndermeden almayız bence.

ali adnan gibi genç oyuncularla ilgilenmek iyi güzel hoş da , bu çocuk ş.ligi maçlarını kaldırabilecekmi bence soru işareti, keşke 1-2 yabancı hakkımız olsaydı ve bu tarz gençlere kullanabilsek ama şu an mümkün gözükmüyor. ali adnan olayı gerçekse tam bi kumar oynamış olacağız inşallah tutar ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt