Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarık çamdal gibi halı saha topçusunun 1,4m euro yıllık aldığı takımda pek tabi takım içi dengeler adına 2m euro verilir tolgaya

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm Birazdan Tolga resmi sözleşme KAP ardından Cavanda KAP Siteye giremiyorum ancak gidebildim K.bakmayin hadi gorusuruz..

3 saat önde demisti

2.4 milyon bonservis, 2.1 milyon maas, 300 bin menajer ücreti diyo
825 bin euro aliyor ts de sasirmamak lazim aslinda bizim takimda asgari ucret 2 milyon euro yoksa ac kaliyorlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay Arslan 23 yaşında geldi
Bonservis: 450 Bin Euro
Yıllık Ücret: 1.300 - 1.400 artarak

Tolga Ciğerci yaş 24
Bonservis: 3 Milyon Euro
Yıllık Ücret: 2 Milyon

Tolgay Arslan ilk 11 oyuncusuydu, Ciğerci'nin 2-3 katı Bundesliga maçı var...

Orta saha şu anda
Tolga - Schneijder - Selçuk
yedek donk, Hamit, Dzemaili
en iyi ihtimalle donk ve Dzemaili gitse bile 2mil alan Tolga yedek mi oturacak.
Bence orta saha transferi kapandı. Leiva Pazartesi durumu tamamen Tolga transferinden dolayı oyalama taktiğiydi. Tolga in Leiva out oldu.
En fazla sağ kanada Cavanda (bence kontrollü sağ bek alınmalıydı)
Transferin son gününe kadar DMC transferi dedikoduları ile geçer ve uğraştık olmadı denir ve THE END.

açlık sınırı 2 mio galiba brumanında maaşı artırırmalı.

Kafaya bak bunlar harbiden dumanlı sozlesmesi bitmis sabriyle sozlesme uzat sonra git cavandayi al

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda geldiii. Allahım goooooool.

Helal la dursun arada dogruda yapıyosun. :D

1489630_Galatasaray_SK.jpg

4-4-2'nin modern futbola uygun bir versiyonu.

2 milyon euro alan adamin yedek oturacagini sanmiyorum. Leiva olmazsa alternatifler var dedi levent o alternatif sizce kim ? Muharrem dursuna cavandayi kitledi demistir bu gerizekali on libero ariyo hazir gecirmisken bi oyuncu daha gecirim demistir. Dusunun bulacaksiniz leivanin alternatifini :)

Dört futbolcuya 14m Euro bonservis harcayan Galatasaray maddi sıkıntılar nedeniyle kadın basketbol takımının butcesini 800k olarak belirledi

Bu takımın en önemli eksiğinin melonun bölgesi olduğunu görmemek ve bu bölgeye transfer yapılmadan başarılı olacağını düşünmek için ya eşşek olmak gerek ya da fenerli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt