Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Olm bu tolga 2m avro yıllık alacan ne yapmış şimdiye kadar?Önüne gelene 2m avro veren bi yönetime sahibiz Uefa önümüzdeki sezon da banlar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafan güzel mi, piyasa değeri 60 milyon e
Kafan güzel mi, piyasa değeri 60 milyon e
Bu maaş dağıtım da bende huylandım ama şimdi ne yalan söyleyeyim. 1 milyona net verirsin hadi adama. Kariyerinde henüz hiç bir başarısı veya istikrarlı performans göstermemiş adama bukadar para verilmemeli. Var tuhaflık bu işte ya bilmiyorum şimdi. Komisyon gibi iftira da atmak istemiyorum bilip bilmeden.Oyle ama yani tolga 500 bine oynarim demistir dursun yok oglum 2 milyondan aşşa alan yok takimda sana da 2 milyon verelim ayip olmasin sonra mazAllah takim ici dengesizlik olur demistir![]()
Bu kadar hainlik yapmasına gerek yok ki riva ile ilgili her türlü yetki elinde şu an 2 gün sonra peşkeş çekse kimse gıkını çıkaramaz zatenBenim kafamda az cok bir sey olustu. Bilerek bu paralari veriyorlar odeyemeyeceklerini bildikleri halde cunku amac kuruldakileri de ikna ederek rivaya peşkeş cekmek.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun uzun cevap yazmaya gerek yok bence hala cok iyimsersin. Cavandayi aliriz belki de 1 adam daha sonra da transfer kapanir.
İftira degil gercek bunlar bu kadar gerizekali olunmaz herhaldeBu maaş dağıtım da bende huylandım ama şimdi ne yalan söyleyeyim. 1 milyona net verirsin hadi adama. Kariyerinde henüz hiç bir başarısı veya istikrarlı performans göstermemiş adama bukadar para verilmemeli. Var tuhaflık bu işte ya bilmiyorum şimdi. Komisyon gibi iftira da atmak istemiyorum bilip bilmeden.