Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu tolga 2m avro yıllık alacan ne yapmış şimdiye kadar?Önüne gelene 2m avro veren bi yönetime sahibiz Uefa önümüzdeki sezon da banlar bizi

Bildigim kadarıyla Lass'in bonservisi yok. Tolgaya verecegin 3 milyon euro bonservisi lassin yillik maasina 1 milyon daha fazla ekle Cigerciyle ayni paraya geliyor resmen komedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 seçenek var kafamda;
1-Bunlar gerizekalı
2-Kasten batırmaya çalışıolar bizi.

Oyle ama yani tolga 500 bine oynarim demistir dursun yok oglum 2 milyondan aşşa alan yok takimda sana da 2 milyon verelim ayip olmasin sonra mazAllah takim ici dengesizlik olur demistir :)
Bu maaş dağıtım da bende huylandım ama şimdi ne yalan söyleyeyim. 1 milyona net verirsin hadi adama. Kariyerinde henüz hiç bir başarısı veya istikrarlı performans göstermemiş adama bukadar para verilmemeli. Var tuhaflık bu işte ya bilmiyorum şimdi. Komisyon gibi iftira da atmak istemiyorum bilip bilmeden.

Gecmis olsun "alabilirsek" ne demek?!

Yeni on liberomuz , on libero olmayan Cigerci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim kafamda az cok bir sey olustu. Bilerek bu paralari veriyorlar odeyemeyeceklerini bildikleri halde cunku amac kuruldakileri de ikna ederek rivaya peşkeş cekmek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadar hainlik yapmasına gerek yok ki riva ile ilgili her türlü yetki elinde şu an 2 gün sonra peşkeş çekse kimse gıkını çıkaramaz zaten

Transfer haberleri yağdıkça yağıyor.

Profesyonel futbolcumuz Pedro Luis Cavanda'nın Galatasaray Spor Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm Birazdan Tolga resmi sözleşme KAP ardından Cavanda KAP Siteye giremiyorum ancak gidebildim K.bakmayin hadi gorusuruz..

3 saat önde demisti

2.4 milyon bonservis, 2.1 milyon maas, 300 bin menajer ücreti diyo

Son 6 yılda 60 maç oynamamış adam yahu. Neye güvenerek 11 milyon tl bonservis veriyoruz ?
Neye göre yıllık net 7 milyon tl para veriyoruz ?

Bu sene dışardan aldığımız tek adam ciğerci o da yerli zaten senin ben sülaleni seveyim vizyonsuz çapsız komisyoncu hırsız herif

Tolga'yı bu maliyetlerle almak yerine Emre ve Birlo'yu kadroda tutsak ne kaybederdik.

İkisinin toplam maaşı 2 m € etmezdi.

Bu maaş dağıtım da bende huylandım ama şimdi ne yalan söyleyeyim. 1 milyona net verirsin hadi adama. Kariyerinde henüz hiç bir başarısı veya istikrarlı performans göstermemiş adama bukadar para verilmemeli. Var tuhaflık bu işte ya bilmiyorum şimdi. Komisyon gibi iftira da atmak istemiyorum bilip bilmeden.
İftira degil gercek bunlar bu kadar gerizekali olunmaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt