Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent beyin mizacı bir garip adamın yüzü gülmüyor ama 2 defa sorulmuş leiva olmazsa o bölgeye oyuncu alınacakmı diye evet alınacak dedi

7 milyon euro harcadık şimdiye kadar yani.
Olcan umut ve Tarık dan biraz kopara bilsek keşke de bonservis ödemesi minimuma insin bu transfer döneminde

Sinirden telefon monitor falan kiracagimm. Lan daha 1.8 alan olcan-umut ve 1.4 alan tarik kadro disi duruyor akillanmiyorsun ne yapiyorsun 2 milyondan yeni adamlar aliyorsun

Bu yaz bonservisi olmayan ve kacirdigimiz bir kac futbolcuyu size hatirlatmak isterim.

Miguel Veloso, Alex Song, N'Koulou, Carillo, Menez, van der Wiel, Sakai. Aklima gelenler bunlar daha fazlasi da vardir.

Bizim aldigimiz adamlara o kadar fazla bonservis verecegimize bunlardan 1-2 tanesini rahatca imza parasiyla alabilirdik tabi isbilir bir yönetim lazim bunun icin ilk önce.

Millet geçen sezon burada Cavanda diye ölüyordu şimdi ise çoğunluk karşı cephe almış durumda. :red:
ben de dahil Cavanda için ölüp bitenler çoğunluktaydı.Açıkçası cavanda eğer geldiği ilk zamanki gibi oynarsa herkese bu lafları yedirtir.

Eboue'ye benzetiyorum ben bu düşüşü.Eboue duygusal bir çöküş yaşadı ve kariyerini bitirdi.
Cavanda ise sorumsuz gibi.

bakalım göreceğiz.

hertha okadar istekliydide niye 3 mac sadece 90dk oynamis?

Eren serdar ve tolga iyi transferler,tolganin 5-6 macini izledim,teknigi iyi,temposuda iyi,appiah tarzi,zaten hertha 6 aydir sözlesme uzatmaya calisiyordu,eren zaten tam aradigimiz santrafor,serdar son bir iki yil kendini cok gelistirdi,orta sahaya leiva veya baska iyi birini alacaklarina inaniyorum
Yanliz benim 4-5 macini izledigim cavanda icin 6 ay en fazla bir yil sonra kulüp arariz,cöp degil,cöp oglu cöp

ben de dahil Cavanda için ölüp bitenler çoğunluktaydı.Açıkçası cavanda eğer geldiği ilk zamanki gibi oynarsa herkese bu lafları yedirtir.

Eboue'ye benzetiyorum ben bu düşüşü.Eboue duygusal bir çöküş yaşadı ve kariyerini bitirdi.
Cavanda ise sorumsuz gibi.

bakalım göreceğiz.
[FONT=&quot]Küçük takımın küçük şehrinde, berbat bir taraftar profiline oynadığı için salmıştır abi. :) [/FONT]

Bence Cavanda öyle veya böyle katkı sağlayacak, ama bonservis ödemek yerine takasta çöp kullanmadığımız için millet kızgın

Eren, Serdar ve Tolga kötü adamlar değil ama üçünün toplam bonservis maliyeti 6-7 milyonu ve yıllık ücretleri de toplamda 4 milyonu geçmemeliydi.Yani 200 milyon euroluk değil 10 milyo euroluk bir yatırımlardı bunlar.

Yönetime sövmek serbest olduğunda haber verin de o zaman yazayım.Ne yazsam boş şuan.Kimlere kaldı klüp

Olumsuz haberler ciktigi icin birileri kayboldu

Yapma etme dedik hayal satip beklentiyi yükseltme dedik dinletemedik

Eren 6 milyon
Serdar 6.5 milyon
Tolga 5 milyon
Emrah 0.4 milyon
Cavanda 2.5 milyon

Birer yıllık maliyeti toplam 20.4 milyon

Sadece Bonyi alsak 15'e 5 milyonda maaş versek aynı kadro olurdu zaten

Muslera
Linnes Semih Chedjou Carole
Selçuk Dzemaili Sneijder
Podolski Bony Bruma

Muslera
Cavanda Serdar Chedjou Carole
Selçuk Tolga Sneijder
Podolski Eren Bruma

Hangisi iyi sizce ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt