Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.962
- 39.782
- 3.993
levent beyin mizacı bir garip adamın yüzü gülmüyor ama 2 defa sorulmuş leiva olmazsa o bölgeye oyuncu alınacakmı diye evet alınacak dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimleri alirdik?
ben de dahil Cavanda için ölüp bitenler çoğunluktaydı.Açıkçası cavanda eğer geldiği ilk zamanki gibi oynarsa herkese bu lafları yedirtir.Millet geçen sezon burada Cavanda diye ölüyordu şimdi ise çoğunluk karşı cephe almış durumda. :red:
Eren serdar ve tolga iyi transferler,tolganin 5-6 macini izledim,teknigi iyi,temposuda iyi,appiah tarzi,zaten hertha 6 aydir sözlesme uzatmaya calisiyordu,eren zaten tam aradigimiz santrafor,serdar son bir iki yil kendini cok gelistirdi,orta sahaya leiva veya baska iyi birini alacaklarina inaniyorum
Yanliz benim 4-5 macini izledigim cavanda icin 6 ay en fazla bir yil sonra kulüp arariz,cöp degil,cöp oglu cöp
Millet geçen sezon burada Cavanda diye ölüyordu şimdi ise çoğunluk karşı cephe almış durumda. :red:
[FONT="]Küçük takımın küçük şehrinde, berbat bir taraftar profiline oynadığı için salmıştır abi.ben de dahil Cavanda için ölüp bitenler çoğunluktaydı.Açıkçası cavanda eğer geldiği ilk zamanki gibi oynarsa herkese bu lafları yedirtir.
Eboue'ye benzetiyorum ben bu düşüşü.Eboue duygusal bir çöküş yaşadı ve kariyerini bitirdi.
Cavanda ise sorumsuz gibi.
bakalım göreceğiz.
valla burda salarsa sağlam salar yalnız.gece hayatı fena istanbulda.Küçük takımın küçük şehrinde, berbat bir taraftar profiline oynadığı için salmıştır abi.![]()
valla burda salarsa sağlam salar yalnız.gece hayatı fena istanbulda.
valla burda salarsa sağlam salar yalnız.gece hayatı fena istanbulda.