Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IN:
Leiva + Tolga + Josue + Denayer + Debuchy
OUT:
Chedjou + Dzemalli + Sabri + Yasin + umut + olcan + tarık

Olursa çok ama çok sağlam kadro olur :oley:
bu yönetimle imkansız hamleler

tolga yerine forvet lazim

tolga gelirse dzemaili gider bence

2. forvet alınacak bile olsa artık arka planda olmalı öncelik tolga-leiva olmalı...dzemaili ve chedjou giderse stoper alınmalı,sağ beke ise illa debuchy gibi maliyeti yüksek biri alınmasa da olur

Nevzat Dindar:L'Pool'dan 32'lik Skrtel'i 6 milyon €'ya almak mı başarı yoksa 29'luk Leiva'yı 1.5 milyon Euro'ya?(Tabii Leiva'da sorun yoksa)

Buradan bence leiva transferinin neden bitmediğini anlayabiliriz; Liverpool 3 m euro istiyordu eğer ki biz 1.5 m euro teklif etmişsek Leiva da bize gelmek istiyor ve biz koz olarak onu da kullanmış olabiliriz o yüzden de kloop da işi oyalama yöntemine sürüklemiş olabilir pazartesi bence net sonuçlar çıkacaktır leiva da resti çekerse 1.5-2 m euro güzel transfer olur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar birazda su taraftan dusunun, donk, chejdou ve linnese kotu futbolcu demek bence becilliktir, performans olarak kotuler cunku takima adepte olmuyorlar.
simdi bizimkiler transfer yaparken gerekli yerlere mi yapiyorlar?
yada sistememi gore?

gecen sene bjk niye sampiyon oldu, orta sahada dinamik isimler vardi, hem geriye hemde onde pres yaptilar. gunumuzde cok takim kosarak bir yere gelebiliyor ama malesef bizde sadece agir adamlar var!
sneijder 90 dk kac dk kosuyor, yada top kapiyor
selcuk geri pas atmaktan baska ne ise yariyor
sakat hamit kostugunu hic goren oldumu
yada dzemali??

bize dinamik genc isimler lazim orta sahaya, eger sinan ve brumadan fayda saglaaycaksak onlarin bosluklarini kapatacak dinamik orta sahalar lazim bize. bu nedenle hem linnes ve carole kotu gozukuyor cunku yardima gelen yok ve tabiki bruma ile sinandan bunu beklememek lazim. futbol oynayan arkadaslar ne demek istedigimi bilir, kendimde amoterde oynadim sag bek olarak ve ofansiv bir bek olarak oynadim. nezaman rakip takim benim tarafindan gelse orta sahada biri hep yardima kosardi ve kanat oyuncusu kendi ortasahanin ortasinin biraz onunde olurdu ve topu kaptigimizda kanatlara aktarirdik topu.

bu yil bruma ve sinandan faydalanmamiz lazim, bu kotu donemde iki tane degerli oyuncumuz var, bunlari parlatirsak ikiside 30m euro satilabilir eger dogru kullanirsak!

olcan ve umuttan nasil kurtulacagiz? icimde bir his son dk transferi olarak bu ikisi affedilecek :(

Hey gidi eski nöbetler. Başkomutanımız Sn. Ünal Aysal beyefendi hazretlerinin döneminde binlerce gscli ne güzel kadrolar kurarlardı.. Kolarov'lar Dzeko'lar Shaqiri Sneijder Drogba...Simdi Mahmut nöbeti tutuluyor.
Senin gibi çoçukları böyle kandırdı işte. Vizyoner derler birde buna vizyoner olsa geleceğin kadrolarını kurardı komisyona abanmazdı.

Ulan ne salak adamlar.

2 tane mala 8,5M Euro verdik.

8,5 Milyona Forvete Dembele, Orta sahaya M'vila'yı alırdık.

Galatasaray tarihinin en komisyoncu, en hırsız başkanı ve yönetimiyle karşı karşıyayız.
Melih lütfen editlermisin şunu futbolcularımıza böyle bir yakıştırma yapman hoş olmadı.

Ched ve dzemaili bize uymayan adamlar bunlar birilerine kitlenmeli.

Kisaca Ali naci diyor ki transfer olmayacak

Yönetim diyor daha dogrusu,Ali naci yönetim adina yapiyor bu Tarz haberleri

Saydigi oyunculardan kadro Disi olanlar belki gider digerleri gitmez
Sergene ters gidicem diye transfer olmuyacak demen üzücü sadicim

16a1c3e23c3b8dd6ab1f4529e2ebd7f3.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou giderse Martins Indi'yi opsiyonlu kiralayabilirler aslında. Tabii böyle bir oyuncunun varlığından haberdarlarsa. Sağlam defans, sol ayak + Porto'nun gözden çıkardığı bir isim.

Ersan adem gülüm diyip izninizle ayrılıyorum.

Iyi geceler ya da günaydın beyler gelişme var mı?

Düsseldorf dan geliyorum bir kaç Galatasaraylı ile tanıştım iki tane de Fenerli vardı. Hepimiz ortak olarak geceyi kapatırken ve güne başlarken Dursun denen şerefsize sövdük.

Fenerli herifler " Bizim başımızda Aziz var en azından ne pislik olduğunu biliyoruz ama sizin Dursun'un ne olduğu belli değil hiç bir şekilde" diyorlardı.

Dursun'un ne türlp bir biiiiiiip çocuğu olduğunu tartıştık son olarak. Şimdi de yatış zamanı iyi geceler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Satmayın lan, önce alternatif bulup sonra satılır. Melo'nun boku tatlı geldi galiba Tursun efendi

Dursun istifa!!!

Günaydin Beyler,

dün oynanan macin gollerini bir türlü bulamadim. Varmi bi bilgisi olan ?

Son düzenleme:
IN:
Leiva + Tolga + Josue + Denayer + Debuchy
OUT:
Chedjou + Dzemalli + Sabri + Yasin + umut + olcan + tarık

Olursa çok ama çok sağlam kadro olur :oley:

Sabri 40 yıldır bildiğimiz Sabri. Kabiliyetini, neler yapıp neler yapamıyacagını çok iyi biliyoruz. Sozlesmesi bitmiş adama yeni sozlesme yaptılar. Ve Sabri yetersiz bulunduğu için yeni sagbek arayışları var.. Sadece Sabri olsa neyse, elimizde o bolgede oynayabilecek 6 adam varken.. Bazıları devsirme de olsa Sabri, Linnes, Salih D, Tarık, Semih ve Hamit.. Bu 6 adam varken 7. yi alacagız.. Sonra da ffp , UEFA diyoruz.. Beceriksiz , aptal Dursun..

Günaydın ilk önce herkese
Yönetime başkana hakaret içerikli kelimeler kullanmayın lütfen. Forumun başı belaya soracaksınız vallahi. Galatasaray taraftarın sozialmedya hesaplarını bundan dolayı kapatılıyor.
Benden söylemesi

Ulan şu GSstore'dan sıkıntısız alışveriş yaptığım gün kurban keseceğim...

Beyaz forma gelmez
Türk bayrağı gelmez
Sneijder yazdırmak istersin parasını ödediğin formaya, "R" harfi gelmez

Dursun'a rağmen alışveriş yaptım pişman oldum anasını satayım. İstemiyorum lan forma morma.. İade

Dursun istifa!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt