Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou'yu biz istesek 5'den aşağı vermezler. 1 sene kontratı filan kalmış demezler. Enayimiyiz biz arkadaş her önüne gelen tokatlamaya çalışıyor. Dzemaili ve Chedjou'dan 7-8 milyon kazanıp sağlam bir stoper ve Leiva ile beraber yedek bir ortasaha alalım genç.

Leiva'yı alırlarsa yönetim birçok hatasını affettirir. Bu arada Chedjou ve Dzemaili'yi de gönderip biraz bonservis kazansak iyi olur. Aksi taktirde bu adamlara bütün senenin maaşını verip üzerine bedava göndereceğiz. Gönderin bu ikisini makul bir bonservis ile yerine 1 orta saha + Denayer kiralık ile sezonu atlatırız.

Günaydın ilk önce herkese
Yönetime başkana hakaret içerikli kelimeler kullanmayın lütfen. Forumun başı belaya soracaksınız vallahi. Galatasaray taraftarın sozialmedya hesaplarını bundan dolayı kapatılıyor.
Benden söylemesi

yalancı kolpa sahtekar diyince niye kapatılsınki bunu ispat edebiliriz ve kendisi düzenbazın teki oluğunu gayet iyi biliyor twiterr hesabını kapatmaya hakkın yok çünkü ifade özgürlüğü diye birşyer var

Transfer Nöbeti
Güven Soytürk
post_new.gif
s%C3%BCperkupa.png
2016 | Galatasaray - Beşiktaş | 20.45 | 13 Ağustos | ATV

Serhan Altuğ
post_new.gif
GSC HABER Eren Derdiyok: "Türkiye'nin en sağlam ve en büyük takımına geldim"

Refik Y. AKKÜLAH
post_new.gif
# Umut Bulut

Muzaffer Sutcuoglu
post_new.gif
GSC PORTAL Chedjou, Marsilya Yolunda!

Mustafa Kalpakoglu
post_new.gif
Inter Taraftarları Çıldırdı: "Defol Git!"

Emir Konya
post_new.gif
Pokémon Go Başlığı

Mustafa Kalpakoglu
post_new.gif
Gülben Ergen'in Türkçe İle İmtihanı

Mehmet Han
post_new.gif
# Samed Yeşil

Ozan Puki
post_new.gif
GSC HABER Mutlu Yıllar Abdul Kader Keita!

yeter lan hep aynı konular başlıklar abv dursun abvvvvvvvvvvvv

yalancı kolpa sahtekar diyince niye kapatılsınki bunu ispat edebiliriz ve kendisi düzenbazın teki oluğunu gayet iyi biliyor twiterr hesabını kapatmaya hakkın yok çünkü ifade özgürlüğü diye birşyer var
Şerefsiz, aptal ve çok daha ağır kelimeler kullananlara söyledim.

Dani alves en iyi zamaninda gelseydi ama sakatlanir ama yaralanir yine sagbekte sabriyi gorurduk.

Sabri futbolu birakana kadar artik bosuna sag beke para yatirmayalim derim!! :)

[h=4]Sağ bek arayışları doğrultusunda Mathieu Debuchy ile temasa geçen ve ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Galatasaray, Fransız futbolcunun kulübü Arsenal’le de kiralama sözleşmesi konusunda anlaştı. Şimdi 31 yaşındaki futbolcunun sağlık raporları bekleniyor.[/h][FONT=&quot]Linnes değil, Sabri yolcu

Bu arada teknik direktör Riekerink’in, Linnes’ten memnun olmamasına rağmen Norveçli’nin değil, Sabri’nin biletini kestiği öğrenildi. Galatasaray’la yeni sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasını isteyen Hollandalı hoca, Linnes’in en azından önümüzdeki dönemde iyi bir fiyata satılabileceğini düşünüyor.

fanatik

[/FONT]

Bizim bir oyuncu ile görüşmemiz neden 40 gün 40 gece sürüyor?

Ulan al gel işte Leivayı, Debucyi.. Sanki Griezmanı alıyorsun.

Sağ bek arayışları doğrultusunda Mathieu Debuchy ile temasa geçen ve ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Galatasaray, Fransız futbolcunun kulübü Arsenal’le de kiralama sözleşmesi konusunda anlaştı. Şimdi 31 yaşındaki futbolcunun sağlık raporları bekleniyor.

Linnes değil, Sabri yolcu

Bu arada teknik direktör Riekerink’in, Linnes’ten memnun olmamasına rağmen Norveçli’nin değil, Sabri’nin biletini kestiği öğrenildi. Galatasaray’la yeni sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasını isteyen Hollandalı hoca, Linnes’in en azından önümüzdeki dönemde iyi bir fiyata satılabileceğini düşünüyor.

fanatik

Riekerink hocam sabri yi de kadro dışı bırakırsa diyecek söz yok.
Sözleşmesini şimdiden uzatabilirler.:hat:

[FONT=&quot]G.Saray’da oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Alman basınına yaptığı açıklamada “İki kulüp görüşüyor. Umarım olumlu sonuçlanır. G.Saray’ı eskiden beri takip ediyorum. Oynamayı isterim” diye konuştu. Yönetim ile Hertha Berlin arasında son pazarlıkların yapıldığı, hafta içinde bu transferin bitebileceği bildirildi.[/FONT]
[FONT=&quot](Habertürk)[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Leiva’dan gelen haber yüreklere su serpti. Yöneticilerle konuşan Brezilyalı yıldız ‘’Klopp’a G.Saray’a gitmek istediğimi ben de ileteceğim. Bütün planlarımı İstanbul’a gelmek üzereine kurdum” demesi sevinç yarattı.

(vatan)[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt