Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'a 4.500.000 euro + bilmem kaç yüz futbolcu. Leiva'ya 1.5 milyon euro'ya diretiyoruz. Tam tersi olması gerekirken.. Aklını ..... dursun.

Yönetim yerli topçu için ne kadar çok para ödüyorsa, yabancı oyuncu için o kadar az para ödüyor. Gerçekten ilginç.

Umarim ched ve dzemailiyi yollayabiliriz.

Ched ........... 2.5 milyon
Dzemaili.......2.1 milyon
Umut...........1.9 milyon
Gobek..........1.9 milyon
Rizik..............1.7 milyon
Tarik..............1.4 milyon
Donk.............1.6 milyon

---------------------------------------
Maas olarak bu coplere yaklasik 13 milyon euro oduyoruz. Bu heriflerin hic biri olmasa takim zerre olumsuz etkilenmez.

Bir de 65 milyon euro luk ffp butcesinin 13 milyonunu bu zerre katkisi olmayan coplere odememiz skandal resmen.

Bu 13 milyon yerine Leiva, cigerci, kiralik debuchy bir de lider stoper alsan rahat bir 5 milyon euro maas butcesinden cebine kalir ustelik takim 2 seviye atlardi.

Serdar'a 4.500.000 euro + bilmem kaç yüz futbolcu. Leiva'ya 1.5 milyon euro'ya diretiyoruz. Tam tersi olması gerekirken.. Aklını ..... dursun.

bence bizimkiler anlaştı ama Lpooldaki sakatlıklar yüzünden askıya aldı Lpool. Bu şartlarda alırız bence. 1,5 milyon € yu kabul etmiş diyorlar bazı siteler. Kloop adilik yapmasa almıştık bence.

vitor periera ıstıfa etcek bugun

elindeki diger stoperler Chedjou dan da kötü, hic stoper transferi de konusulmuyor medya da (Denayer haric); yeni biri gelmeyecegine göre Chedjou da kalmali

Serdar/Semih/Hakan/Salih le olmaz bu

vitor periera ıstıfa etcek bugun

8e1e059cadd0c0ac2dc52306b4c18cea.png

hadi eren neyse de serdar azize 4 milyon avro nedir lan?altyapıdan recep burak yılmazı ,emre tosunu oynat.bunu alacağına..

FLAŞ! Galatasaray'ın sitesinde yer alan 2016-2017 sezonu kadrosunda Dzemaili yer almadı.

fanatik

Herkes olcan , umut diyor fakat Eray denen beleşçiyi ve uğursuz cenki unutuyoruz bu ikisi acil gönderilmeli

[FONT="]G.Saray’da oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Alman basınına yaptığı açıklamada “İki kulüp görüşüyor. Umarım olumlu sonuçlanır. G.Saray’ı eskiden beri takip ediyorum. Oynamayı isterim” diye konuştu. Yönetim ile Hertha [URL="https://www.gazetevatan.com/arama/?Keyword=Berlin"]Berlin[/URL] arasında son pazarlıkların yapıldığı, hafta içinde bu transferin bitebileceği bildirildi.[/FONT]
[FONT="](Habertürk)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT="][/FONT]

Yemişim hayalini o zaman Herta dan aldığının en az 500 bin eu fazlasını neden istiyor.

Cenk niye gitsin gayet yeterli bir yedek Muslera senede kaç maç kaçırıyor zaten? Benim anlamadığım Dzemaili'ye niye alıcı çıkmıyor? Adam fena bir sezon geçirmedi, Avrupa şampiyonası gördü 2-3 bir şeylere okutsak iyiydi yahu.

Debuchy, Leiva ve Ciğerci gelirse kafaya oynamak için yeterli bir kadromuz olur gibi ancak bu 3 isimden 1'i gelir o da Ciğerci kardeşimiz olur.

Son düzenleme:
Cenk niye gitsin gayet yeterli bir yedek Muslera senede kaç maç kaçırıyor zaten? Benim anlamadığım Dzemaili'ye niye alıcı çıkmıyor? Adam fena bir sezon geçirmedi, Avrupa şampiyonası gördü 2-3 bir şeylere okutsak iyiydi yahu.

Aslında bütün oyuncularımızı kolay satarız fakat yıllık maaşlar çok yüksek
Beşiktaş bu konuda çok iyi çöpleri rahat gönderiyor

Yol yakinken chedjou mutlaka gitmeli

Riekerink gercekten topcudan anliyor

Bu zamana kadar basarili ve kariyerli bir hoca olamamasi enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt