Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.592
- 13.531
- 2.538
Serdar'a 4.500.000 euro + bilmem kaç yüz futbolcu. Leiva'ya 1.5 milyon euro'ya diretiyoruz. Tam tersi olması gerekirken.. Aklını ..... dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son haberlere göre kadro
Muslera
Debuchy serdar chedjou Carole
Leiva
Selçuk sneijder
Podolski eren bruma
Gayet hoş duruyor
Serdar'a 4.500.000 euro + bilmem kaç yüz futbolcu. Leiva'ya 1.5 milyon euro'ya diretiyoruz. Tam tersi olması gerekirken.. Aklını ..... dursun.
vitor periera ıstıfa etcek bugun
FLAŞ! Galatasaray'ın sitesinde yer alan 2016-2017 sezonu kadrosunda Dzemaili yer almadı.
fanatik
Sinan'ı unutmuşsun.
FLAŞ! Galatasaray'ın sitesinde yer alan 2016-2017 sezonu kadrosunda Dzemaili yer almadı.
fanatik
[FONT="]G.Saray’da oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Alman basınına yaptığı açıklamada “İki kulüp görüşüyor. Umarım olumlu sonuçlanır. G.Saray’ı eskiden beri takip ediyorum. Oynamayı isterim” diye konuştu. Yönetim ile Hertha [URL="https://www.gazetevatan.com/arama/?Keyword=Berlin"]Berlin[/URL] arasında son pazarlıkların yapıldığı, hafta içinde bu transferin bitebileceği bildirildi.[/FONT]
[FONT="](Habertürk)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT="][/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT="][/FONT]
Cenk niye gitsin gayet yeterli bir yedek Muslera senede kaç maç kaçırıyor zaten? Benim anlamadığım Dzemaili'ye niye alıcı çıkmıyor? Adam fena bir sezon geçirmedi, Avrupa şampiyonası gördü 2-3 bir şeylere okutsak iyiydi yahu.