Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
ergen seviyesine dusen almanci en yuksek mertebedeki almancidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kim ? güvenilir mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunu da zorla paylasiyorum hala kadroda oldugu icin:
![]()
Donk, Tarık, Dzemaili, Umut, Olcan, Salih gibi isimlerin gitmesiyle 10 milyona yakın maaş yükünden kurtuluyoruz. En azından 3-5 de toplam bonservis alsak tadından yenmez.
Iceriden biri olamaz cunku Besiktasli.Adam bizim transferler de detayına kadar net bir şekilde söylüyor yani içeriden biri gibi ya da çok sağlam bilgi alıyor
Bos herif Refik adamligini lafinin arkasinda durarak ispatlayamadi. Almancidan bile daha seviyesiz bir hal aldin, gecmis olsun.
Dikkatimi cekti sizlerle paylasiyorum sadece. Bu kadarlik yorum simdilikNe anlatmaya çalışıyorsun Alper?
Florya'dan Arena'ya boru hattı mı döşeriz demek istiyorsun yani?
Iceriden biri olamaz cunku Besiktasli.
Linnes bence hepsinden iyi.
Dikkatimi cekti sizlerle paylasiyorum sadece. Bu kadarlik yorum simdilik![]()
Ne anlatmaya çalışıyorsun Alper?
Florya'dan Arena'ya boru hattı mı döşeriz demek istiyorsun yani?
Diarra hala Marsilya nin sozlesmeli futbolcusu. Sadece sozde olarak Marsilya yonetimi ile anlasarak bonservis bedeli almadan ayrilacagini soylendi Fransiz kaynakli haberlerde. Bunun icin bir kolaylik saglayacaklarini yani bu sozlesmede belirtilmis mi yoksa sadece yonetim ile arasinda gecen bir konusmadan mi kaynakli bilemiyorum.kimi neyle takas? Diarranin kontrati bitmedimi