Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga'ya 2 milyon saçma, Linnes'den daha iyi olmayan Cavanda'ya gereksiz harcama saçma. Bu kadar saçma hamleler nasıl yapılabiliyor arkadaş?!

ben şu ana kadar alınan oyuncuların hiçbirinin riekerinkin istedigi oyuncular olduguna inanmıyorum

Bence tam tersi riekerink bu oyuncuları istiyordu AMA O BİLE OYUNCULARA BU DERECE PARA VERİLECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORDUR

Ama burada özellikle vurgulamak gerekir bu oyuncuları yarı yarıya bitirebilecekken 2 katı para yiyen bir yönetim var

bu yerli oyuncuları alırken birileri fena halde soygun yapıyor keşke ortaya cıkarılabilse

Chedjou <=> Diarra takas planı varmış.
Benim anlamadığım:

Diarra nın opsiyon'u yok mu ?
Tek taraflı fes edip bonservissiz istedi takıma gitme hakkı yok mu ?

Yok. Diarra ile anlaşırlarken Marseille yöneticileri buna söz vermiş. Sene sonunda gitmek istersen serbest bırakıcaz diye. Yazılı birşey yok ama.

Sonra bırakmadılar. Diarra antrenmanlara falan çıkıyor. Önümüzdeki sezon takımda kalabilir. Ama tüm planlar Diarra'nın takımdan ayrılacağı göz önünde bulundurularak yapılıyor.

Ligde Linnes ve Sabri her türlü yeterdi. Avrupa yokken ne gerek var Cavanda gibi dağınık adama? Seneye CL hakkını al adam gibi sağ bek al.

Cavanda'yi niye bu kadar abartiyorsunuz anlam veremiyorum acikcasi. Tarik da böyle pir pir kosuyor diye begeniyordu millet zamaninda.

Linnes'i bir de düzene oturmus bir takimda görmek lazim.

Asporda Taner Karaman Linnes gitmeli diyor

Takımda Salih Tarık filan var ama gitmesi gereken topçu Linnes :d
O sigir gecende carole icin kamptaki en kotu oyunculardandi dedi valla kumandayi firlatmamak icin zor tuttum kendimi . ceyla bazen gulmemek icin zor tutuyo kendini o sigirin yaptigi yorumlar karsisinda :)

Bu arada diarra'yı getirmek istiyorsak çare belli 10 m euro borcu olan futbolcuyu getirmek için 3 m imza parası ve yıllık 4 m para vermek zorundayız bu şartlar altında gelirse gelir ha bu şartları kim kabul eder tabi ki de vizyonsuz dursun özbek ve ekibi bana göre çok maliyetli bir transfer olacak ucuza bitecekse bile manager oyunlarıyla çok büyük boyutlar da kazık yiyebiliriz oyuncunun da para kazanması gündeme gelirse imza parası 4 m diarra ya da 4.5 + 4.5 = 2 yıl için 9 m euro para verirler toplamda 13 m para kazanır bu transferi yapıyorsak bu yönetimle yapmamamız gerekir aksi taktirde olursa da maliyet açısından büyük sonuçları olacaktır :asd22:
Dert etme.
Dursun Başkan imza parası vermeden, yıllık 2,5 Mil. Ya getirir Diarra'yı.

RASKOLNİKOV
Lucas Leiva'ya banka teminatı bulundu diyen Mehmet Özbek telefonları açmıyor.. Leiva transferi banka teminatı bulunamaması dolayısıyla yattı.

RASKOLNİKOV
Komedinin kralı, Lucas Leiva için alınan banka teminatını Cavanda için kullanan Başkan kimdir?
evet bununda gtunden uydurduğu belli oldu ha bu herif gelmeyecek gibi orası ayrı

Tolga Ciğerci

söylenenin aksine eski takımı hertha berlin'de 500 bin euro değil 1 milyon euro'nun üzerinde net maaş almaktaydı.

Quakerboy | 8 Ağustos 2016 17:43 (galatasaray sozluk)

Lucas Leiva

çok sayıda mesaj geldiği için buradan yazmak daha doğru olacak diye düşündüm.

(bkz: # 1999024) dün aldığım haber klopp'un ikna olduğu yönündeydi. kendi yönetiminden defansif orta saha transferi sözü alınca leiva'yı yollayabileceğini söylemiş. lakin bugün bunun üzerine bir haber gelmedi. karşı tarafa verilen süre bu akşam doluyor. olumlu ya da olumsuz bir dönüş mutlaka olacaktır.

son bir not olarak galatasaray tarafı hem oyuncunun hem de liverpool'un tüm isteklerini karşıladı. banka teminatı vs. gibi bir sorun yok. bu saatten sonra gelmek istemez ise nedeni biz değil kendileri olacaktır.

Quakerboy | 8 Ağustos 2016 17:51 (galatasaray sozluk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt