Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Tolga Garasaray diyor birsey yok, biz diyince ayaklaniyorsun hemen. Yaziklar asil sana olsun.Garasaray ne Hakan? Yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga Garasaray diyor birsey yok, biz diyince ayaklaniyorsun hemen. Yaziklar asil sana olsun.Garasaray ne Hakan? Yazıklar olsun.
Aklim almiyor arkadas bu Tolga nasil 2m alir lan?
Dün 450 aliyordu bugün nerdeyse 5 kati.. Olacak is degil, hangi menajer bu cocugu Schweinsteiger gibi anlatti acaba
Joker.HAYIRDIR
POLDIYI naptin renkdas?
Kalın yazılmasından rahatsız olanlar ince mi seviyor? Anlamadım r'taş.
ben şu ana kadar alınan oyuncuların hiçbirinin riekerinkin istedigi oyuncular olduguna inanmıyorum
Chedjou <=> Diarra takas planı varmış.
Benim anlamadığım:
Diarra nın opsiyon'u yok mu ?
Tek taraflı fes edip bonservissiz istedi takıma gitme hakkı yok mu ?
Dumankaya'nın bedelini çok ağır ödeyecez
O sigir gecende carole icin kamptaki en kotu oyunculardandi dedi valla kumandayi firlatmamak icin zor tuttum kendimi . ceyla bazen gulmemek icin zor tutuyo kendini o sigirin yaptigi yorumlar karsisindaAsporda Taner Karaman Linnes gitmeli diyor
Takımda Salih Tarık filan var ama gitmesi gereken topçu Linnes :d
Tolga Garasaray diyor birsey yok, biz diyince ayaklaniyorsun hemen. Yaziklar asil sana olsun.
Dert etme.Bu arada diarra'yı getirmek istiyorsak çare belli 10 m euro borcu olan futbolcuyu getirmek için 3 m imza parası ve yıllık 4 m para vermek zorundayız bu şartlar altında gelirse gelir ha bu şartları kim kabul eder tabi ki de vizyonsuz dursun özbek ve ekibi bana göre çok maliyetli bir transfer olacak ucuza bitecekse bile manager oyunlarıyla çok büyük boyutlar da kazık yiyebiliriz oyuncunun da para kazanması gündeme gelirse imza parası 4 m diarra ya da 4.5 + 4.5 = 2 yıl için 9 m euro para verirler toplamda 13 m para kazanır bu transferi yapıyorsak bu yönetimle yapmamamız gerekir aksi taktirde olursa da maliyet açısından büyük sonuçları olacaktır :asd22:
evet bununda gtunden uydurduğu belli oldu ha bu herif gelmeyecek gibi orası ayrıRASKOLNİKOV
Lucas Leiva'ya banka teminatı bulundu diyen Mehmet Özbek telefonları açmıyor.. Leiva transferi banka teminatı bulunamaması dolayısıyla yattı.
RASKOLNİKOV
Komedinin kralı, Lucas Leiva için alınan banka teminatını Cavanda için kullanan Başkan kimdir?