Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren ve Serdar'ı bir yere kadar anlarım. Tolga da 1 milyon bonservis ve 1 milyon yıllık ile gelse yine anlardım. Ama Tolga'nın maliyeti ve üzerine bir de gereksiz Cavanda harcaması mevcut yönetim hakkında sportif işlerin ötesinde şeyler aklıma getiriyor.

Yalniz kadro disi kalanlar dönerse sezona bakis acim fena degisir. Adamlar kadro disi kaldi bir rahatlik geldi nedense, takim'i farkli sekilde degerlendirmeye basladim. Sanki takimin üstünden lekeler silindi fln..

Dönerlerse depresyon demektir

bu arada Dnipro'dan ayrılan Douglas boşta Chedjou'yu satıp düşünülebilir sanki

not:pardon arkadaşlar gitmiş bir takıma kaçırdık

Cavanda'yi niye bu kadar abartiyorsunuz anlam veremiyorum acikcasi. Tarik da böyle pir pir kosuyor diye begeniyordu millet zamaninda.

Linnes'i bir de düzene oturmus bir takimda görmek lazim.

Cavanda ile Tarık'ı kıyaslama Can. Çok saçma bir kıyas olur çünkü.

Cavanda en azından Lazio/Seria A görmüş, az da olsa Belçika milli takım ortamını koklamış bir adam.

Cavanda boş adam değil en azından öyle diyeyim.

Beyler biri vizyonsuz başkana Leiva'nın bir türk takımında oynadığını söylesin adam direk nakit para bile çıkarır 7-8 i yapıştırır alır :D :D

Cavanda'yi niye bu kadar abartiyorsunuz anlam veremiyorum acikcasi. Tarik da böyle pir pir kosuyor diye begeniyordu millet zamaninda.

Linnes'i bir de düzene oturmus bir takimda görmek lazim.

cavanda eğer alındıysa Linnesin 1 sene kiraya gitmesinden yanayım. Mümkünse büyük bir ligde orta sıra takımlarından birine. Düzelirse öyle düzelir. Burada olup olacağı budur.

Cavanda en azından Lazio/Seria A görmüş, az da olsa Belçika milli takım ortamını koklamış bir adam.

Belçika çok geniş rotasyon ile oynuyor.

Oyuncu pazarlama stratejisi olarak hazırlık maçlarda piyasa amaçlı bu tarz hamleler yapıyorlar sık sık Gökhan.

Benim en az 8 maçta izlediğim Cavanda bir maç 7.5 bir maç 2.5'luk oynayan hızı dışında hiç bir futbol görgüsü olmayan bir futbolcu.

Oynadığı oyun tamamen ufak çaplı tesadüfler üzerine kurulu.

Sabri bu takımın yıllardan beri sağ bekiydi cavanda sabriye göre 2-3 gömlek üstün sezona başlasın o zaman bir çok kişi anlayacak istediği zaman çok verimli olur sonuçta başarıya aç :D

yalnız ffp olayında bonservisler buna katılmıyormus bunu bilmiyordum mesela bjkde bonservislerde katılıyor

eğer öyleyse bizim hala oyuncu alabilme durumumuz var para bulurlarsa

Bu yönetimin galatasaray umrunda olduğu sanmıyorum taraftar forma almış kombine almıi hiçmi hiç umrunda değil buraya para yemeye gelmişler galatasarayın parasını bizim gözümüze soka soka yiyolar. Başkan zaten baş yalayıcılardan ordan kendisi gitmek istemediği sürecede kimsenin göndereceğinede inanmıyorum.

Cavanda > Linnes+Sabri

Tartışma dahi götürmez. Adam senelik 850 bin euro alacak be abi. neresi pahalı bununda.

cavanda ZENCI ZENCI:dance:

Son düzenleme:
Raskoln denen şerefsizi ciddiye almayın şizofrenin teki milleti yönlendirdiğini sanıyor bunla eğleniyor

Belçika çok geniş rotasyon ile oynuyor.

Oyuncu pazarlama stratejisi olarak hazırlık maçlarda piyasa amaçlı bu tarz hamleler yapıyorlar sık sık Gökhan.

Benim en az 8 maçta izlediğim Cavanda bir maç 7.5 bir maç 2.5'luk oynayan hızı dışında hiç bir futbol görgüsü olmayan bir futbolcu.

Oynadığı oyun tamamen ufak çaplı tesadüfler üzerine kurulu.

Sadece trabzon'da mı izledim? Lazio kariyeri hakkında bir fikrin var mı?

Tekrar söylüyorum, Cavanda öylr oyuncu böyle oyuncu demiyorum. Boş adam değil diyorum sadece.

cavandayı riekerink gibi futboldan anlayan biri kabul etmiştir diyen varmı ? bence adam kötü degil ama vasat

Cavanda > Linnes+Sabri

Tartışma dahi götürmez. Adam senelik 850 bin euro alacak be abi. neresi pahalı bununda.

Valla 30 lu yaşlarda bir bek geleceğine başarılı olursa 7-8 sene domine edecek birine tercih ederim

Poldi, sinan, bruma duvar pası yapacak adam bulamıyordu ya da boşluğa kaçacak birini bulamıyordu cavanda o açından on numara oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt