- 10 Mart 2013
- 121.964
- 159.233
- 5.068
yetersiz hepsi belki semih biraz kotarırdı sağbekte ama güven vermezdi cavanda daha net bir isim.
Bence de eldekilerden iyi ama gereksiz ve kazık.Sonra orta sahaya para kalmadı falan diyecekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetersiz hepsi belki semih biraz kotarırdı sağbekte ama güven vermezdi cavanda daha net bir isim.
Olay aslında basit. Galatasaray ve Trabzon yönetimi kime yakın? Galatasaray Kasımpaşa'ya neden bu kadar çok bonservis veriyor? Vergi borcu aniden niye düştü? Cevapların tek ortak noktası belli aslında.
Fenerin avni akerde trabzona 5 tane atip bir o kadarda kacirdigi macta trabzonun sag beki kimdi hatirlayan var mi?
Olay aslında basit. Galatasaray ve Trabzon yönetimi kime yakın? Galatasaray Kasımpaşa'ya neden bu kadar çok bonservis veriyor? Vergi borcu aniden niye düştü? Cevapların tek ortak noktası belli aslında.
Ben de diyorum ki sadece trabzon maçlarında mı izlediniz? Eğer öyleyse trabzonun bataklık olduğunu hepimiz bliyoruz zaten. Hangi yabancı gelirse gelsin sapıtıyor orda. Cavanda boş adam değil. Hemen enseyi karatmayalım.
Fenerin avni akerde trabzona 5 tane atip bir o kadarda kacirdigi macta trabzonun sag beki kimdi hatirlayan var mi?
İstanbulun Geçe Hayatına akarım.Tolganin ruh halini dusunuyorum suan. Hertha Berlinde yillik 800.000 euroya oynarken( yarisida vergiye gidiyor eline gecen 400.000) Turkiyenin en buyuk takimina senelik 2 m. euroya transfer yapiyorsun. Muhtemelende banko 11 oynayacaksin. Butun gozler uzerinde olacak. Adam suan dunyanin en mutlu topcusu olabilir.
Lazio da izlemedim tabi.
Ben Sabri'den bizi kurtaramayacağını düşünüyorum. Kurtaramayacak oyuncu da gelsin istemiyorum sadece.
bjkyi bu kibir bitirecek kendilerini büyük takım sanıyorlar
Banka teminatını Cavanda için kullanmışızson bir not olarak galatasaray tarafı hem oyuncunun hem de liverpool'un tüm isteklerini karşıladı. banka teminatı vs. gibi bir sorun yok. bu saatten sonra gelmek istemez ise nedeni biz değil kendileri olacaktır.
banka teminatı diye twitterda sallayanlara inanmayın bu adam bu kadar yerinde konuşuyorsa![]()
![]()
(quakerboy - 8 ağustos 2016 17:51)![]()
Banka teminatını Cavanda için kullanmışız![]()
Komisyon girmiyor ya Leiva transferinde ondan dolayı.yapmışızdır, herşeyi beklerim yanio zaman bilemeyeceğim efendim.